IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Путин е съвършенно прав. Въпреки че ние си втълпяваме някакви правила за териториална цялост които не работят.
    Това нямаше са им се случи на укрите, ако не бяха се водили по чужди нареждания. Всичките тези над половин милион смърти, са заслуга на бандитския им "елит", начело с един НЕукраинец.
    Last edited by Pyramid; 10.11.2023, 20:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Старшинка, може и да ме игнорират, не знам. Видно е, че ги разбираш повече от мен тия работи Но я отиди на Червения площад и кажи "Нет войне". Да видим дали ще те игнорират. Усещаш ли тънката разлика, обяснена като за старшинки
      1.Аз ходя там, където и когато искам аз а не, където ми нарежда някакъв трол.
      2.Войната е тежко бреме и нещастие на народите но, ако не се решат нейните задачи, става още по-зле. Пък и дали не е по-добре уцасен край, отколкото ужас безкрай?
      3. Войната не съм я аз започвал, че аз да я свършвам, пък и да ида и да кажа "нет войне", кой ще обърне внимание на някакъв чужденец? 4.Това, дето опитваш да ми го пробутваш е същата глупост, като аз - за потвърждение или илюстрация на вашата версия за мнимата "НЕсвобода"( пак там, в Русия!) да ходя и да викам, за да угодя на вас че, Путин бил "глупак" или още някаква дивотия. Аз не правя глупости по ваша поръчка. Да не питам защо мине да обиждам някого, когото уважавам.
      НАКРАТКО, с толкова халюцинации, пак си сгрешил човека.

Коментар

• Ами тя Русия си е околомосковието, виж РФ е федеравна държава съюз и в нея са много етноси, както ние в ЕС.
        D.Y.F-091066

Коментар

• GiRo, виж така не става, не защитавам никой, но тези правила са източник и на привилегии и на напрежение. Не съм казал че Русия е права за Чечня, тя просто действа според приетите правила очевидно. Но да имаш 90% хомогенно население което се припознава като част от друг етност и да твърдиш че земите които населява са териториална част от еднонационална държава си е чиста проба мазохизъм. Започват военен контфликт и какво се получава - пращаш хора които нищо общо нямат с тези земи да умират там за тоя дето духа, ти би ли си дал живота за такава кауза. Във ВСУ има офицери които искат да обесят Зеленски точно заради затритите животи на техни войници. Имаше един клип на който Зеленски скача на един на който стига до пъпа да се бие с него защото му казва - Какъв е смисъла да сме тук ? И този снайпериста и той го каза как са ги гледали хората в началото и са ги питали - Защо сте тука ? Какво общо имате вие с тези хора във въпросните области ?
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Трябва да се въведе правило - с референдум да могат да се отделят територии от държавите...
            Ай, ай, ай, товарищ (който е на смяна). Така ме засмяхте, че за момент ще ви махна от блокажа, само за момент. Ми то с това правило ребята от русия би останало само Подмосковието Разкажете моля за референдума в Чечня през двете руско-чеченски войни? Много ще се радваме да научим подробности. Как се разви мирното отделяне от Мордор? Шегаджии сте си ватите и това е
            Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• С това ли се хвалиш. Как сте убили пет граждански лица? Браво. Стана ясно, от каво се кефите хохлоспиите.

«По предварительной информации, пострадали 15 человек, из которых пять человек погибли, десять госпитализированы в Скадовскую ЦРБ», — сообщили в ведомстве.

Подробнее на РБК:
              https://www.rbc.ru/politics/09/11/20...794729c47aaf1a
              Last edited by SKP; 10.11.2023, 20:41.

Коментар

• Путин е съвършенно прав. Въпреки че ние си втълпяваме някакви правила за териториална цялост които не работят.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Патрушев чете некролога за Путин

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Аналогията е да кажеш "Нет войне" и в Киев...
                    или президента е хуйло

( тъпичък сте )
                    На никой от тези които казаха че е война не са му направили нищо, глоби им сложиха. Русия не признава да води война, защото това не е война и тя не е на чужда територия. Само Украйна си въобразява че тези земи и принадлежат. Трябва да се въведе правило - с референдум да могат да се отделят територии от държавите, защото обратното е да почне едно слугуване на тези от териториите които биха се отделили защото сакън да не се отделят и те много умело разширяват териториите в които това би могло да се случи. Нато не може да се справи, само задълбочава тези проблеми.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                      BREAKING: Germany’s largest opposition party CDU will bring a bill to the floor of parliament that will demand Scholz to swiftly send Taurus cruise missiles to Ukraine Taurus would be the best missile for destroying the Kerch Strait bridge (Crimean bridge) Via @BrennpunktUA

Преведено от английски от РАЗБИВАНЕ: Най-голямата опозиционна партия в Германия ХДС ще внесе в парламента законопроект, който изисква Шолц бързо да изпрати крилати ракети Taurus в Украйна Taurus ще бъде най-добрата ракета за унищожаване на моста в Керченския проток (Кримския мост)

[ATTACH=CONFIG]n4128378[/ATTACH]
                      Сторм шадоу били с покритие което ги прави невидими, същото като на Ф35, руснаците били свалили 29 броя, виждали ги на милиметровите радари. Някакъв военен от НАТО забелязал тази работи и казал че ако се разчуе производителите на тези оръжия трябва да фалират. Между другото милиметрови радари китайците поставят на електромобили за автопилот системата им. Има клип как тестват такъв радар колко вижда във въздуха - 150 до 200км без проблем, а са по няколко стотин долара. Само че програмата за невидими уж ракети и самолети на САЩ е за трилиони, Ф35 е струвал 1.8 трилиона да го разработят Локхид Мартин, ужаст. Едни ги правят по за няколко стотин долара, другите за трилиони, руснаците държали в Украйна постоянно във въздуха дронове с милиметрови радари, ВСУ се чудят как издържат да стоят с часове.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• РУСИЯ гласува в Съвета за сигурност на ООН за хуманитарно прекратяване на огъня между Газа и Израел.

САЩ НАЛОЖИХА ВЕТО!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Отиди в Киев, и се провикни:
                            "Слава России", и на място ще ти разнат канчето. Усещаш ли, дебелата разлика.

П.П. Може и : "Я русский".
                            Аналогията е да кажеш "Нет войне" и в Киев...
                            или президента е хуйло

( тъпичък сте )

Коментар

• BREAKING: Germany’s largest opposition party CDU will bring a bill to the floor of parliament that will demand Scholz to swiftly send Taurus cruise missiles to Ukraine Taurus would be the best missile for destroying the Kerch Strait bridge (Crimean bridge) Via @BrennpunktUA

Преведено от английски от РАЗБИВАНЕ: Най-голямата опозиционна партия в Германия ХДС ще внесе в парламента законопроект, който изисква Шолц бързо да изпрати крилати ракети Taurus в Украйна Taurus ще бъде най-добрата ракета за унищожаване на моста в Керченския проток (Кримския мост)

Click image for larger version

Name:	F-krU7oWMAAzmS5.jpg
Views:	1
Size:	67.4 КБ
ID:	4128378

Коментар

Working...
                              X