Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Старшинка, може и да ме игнорират, не знам. Видно е, че ги разбираш повече от мен тия работиНо я отиди на Червения площад и кажи "Нет войне". Да видим дали ще те игнорират. Усещаш ли тънката разлика, обяснена като за старшинки
2.Войната е тежко бреме и нещастие на народите но, ако не се решат нейните задачи, става още по-зле. Пък и дали не е по-добре уцасен край, отколкото ужас безкрай?
3. Войната не съм я аз започвал, че аз да я свършвам, пък и да ида и да кажа "нет войне", кой ще обърне внимание на някакъв чужденец? 4.Това, дето опитваш да ми го пробутваш е същата глупост, като аз - за потвърждение или илюстрация на вашата версия за мнимата "НЕсвобода"( пак там, в Русия!) да ходя и да викам, за да угодя на вас че, Путин бил "глупак" или още някаква дивотия. Аз не правя глупости по ваша поръчка. Да не питам защо мине да обиждам някого, когото уважавам.
НАКРАТКО, с толкова халюцинации, пак си сгрешил човека.
Коментар
-
GiRo, виж така не става, не защитавам никой, но тези правила са източник и на привилегии и на напрежение. Не съм казал че Русия е права за Чечня, тя просто действа според приетите правила очевидно. Но да имаш 90% хомогенно население което се припознава като част от друг етност и да твърдиш че земите които населява са териториална част от еднонационална държава си е чиста проба мазохизъм. Започват военен контфликт и какво се получава - пращаш хора които нищо общо нямат с тези земи да умират там за тоя дето духа, ти би ли си дал живота за такава кауза. Във ВСУ има офицери които искат да обесят Зеленски точно заради затритите животи на техни войници. Имаше един клип на който Зеленски скача на един на който стига до пъпа да се бие с него защото му казва - Какъв е смисъла да сме тук ? И този снайпериста и той го каза как са ги гледали хората в началото и са ги питали - Защо сте тука ? Какво общо имате вие с тези хора във въпросните области ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТрябва да се въведе правило - с референдум да могат да се отделят територии от държавите...Разкажете моля за референдума в Чечня през двете руско-чеченски войни? Много ще се радваме да научим подробности. Как се разви мирното отделяне от Мордор? Шегаджии сте си ватите и това е
Не е препоръка за каквото и да било.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
«По предварительной информации, пострадали 15 человек, из которых пять человек погибли, десять госпитализированы в Скадовскую ЦРБ», — сообщили в ведомстве.
Подробнее на РБК:
https://www.rbc.ru/politics/09/11/20...794729c47aaf1aLast edited by SKP; 10.11.2023, 20:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Аналогията е да кажеш "Нет войне" и в Киев...
или президента е хуйло
( тъпичък сте)
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеBREAKING: Germany’s largest opposition party CDU will bring a bill to the floor of parliament that will demand Scholz to swiftly send Taurus cruise missiles to Ukraine Taurus would be the best missile for destroying the Kerch Strait bridge (Crimean bridge) Via @BrennpunktUA
Преведено от английски от РАЗБИВАНЕ: Най-голямата опозиционна партия в Германия ХДС ще внесе в парламента законопроект, който изисква Шолц бързо да изпрати крилати ракети Taurus в Украйна Taurus ще бъде най-добрата ракета за унищожаване на моста в Керченския проток (Кримския мост)
[ATTACH=CONFIG]n4128378[/ATTACH]
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Отиди в Киев, и се провикни:
"Слава России", и на място ще ти разнат канчето. Усещаш ли, дебелата разлика.
П.П. Може и : "Я русский".
или президента е хуйло
( тъпичък сте)
- 1 like
Коментар
-
BREAKING: Germany’s largest opposition party CDU will bring a bill to the floor of parliament that will demand Scholz to swiftly send Taurus cruise missiles to Ukraine Taurus would be the best missile for destroying the Kerch Strait bridge (Crimean bridge) Via @BrennpunktUA
Преведено от английски от РАЗБИВАНЕ: Най-голямата опозиционна партия в Германия ХДС ще внесе в парламента законопроект, който изисква Шолц бързо да изпрати крилати ракети Taurus в Украйна Taurus ще бъде най-добрата ракета за унищожаване на моста в Керченския проток (Кримския мост)
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар