Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTepix, украинците са много зле, те имат бъг в чипа. Казаш им - хайде да дадат на Украйна пари да се пооправите ! - Те ти отговарят - А не защото парите веднага ще се откраднат ! Кога ще се оправят ? - Никога ! И ти ме убеждаваш че тези хора ни спасяват. Пази боже !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Хайде, хайде - тоя пилон какво прави насред Роженските поляни? Защо не е на мястото на Альоша? Защо не е на мястото на МОЧА? Защо паметниците на Левски и в София, и в Пловдив са по-малки от монументите на окупаторите?
Исторически парк 2.
Знамена, българщина, историческа памет, "носим Бенковски в сърцата" и накрая... "Украйна настоява Русия да я напада и да заплашва и Полша и Молдова".
Нужен ни е Закон за националните символи, защото ми омръзна да гледам Левски намацан със спрей по гаражни клетки и нарязани стари гуми в бяло, зелено и червено пред входовете на панелите. Това да не са афиши за участия на Галена и Преслава, та да ги слагат по кофите за боклук?!?
1. За кой път питам, и все отговор нямам: Някой ще посочи ли 1( ЕДИН!) окупационет гарнизон в кой град е бил?
2. Не съм видял нито чул някой друг, освен тебе тук сега да е казвал онова, болднатото. Лично аз имам тежки забележки срещу Радев но, ТАКИВА чудесии, не съм ни чул, ни видял.
3. Закон за националните символи , да, трябва да има. Не бива да са по кофите. Ама въпросът, защо някога са направени паметниците на Левски по-малки от едни други паметници (или защо вторите са направени по-големи, все тая) , май не е до нас да трябва да се отправя. То аз, дето съм по-голям и от двама ви, вече така съм ги заварил пък и бръмченето постфактум, няма смисъл.
- 1 like
Коментар
-
Tepix, украинците са много зле, те имат бъг в чипа. Казаш им - хайде да дадат на Украйна пари да се пооправите ! - Те ти отговарят - А не защото парите веднага ще се откраднат ! Кога ще се оправят ? - Никога ! И ти ме убеждаваш че тези хора ни спасяват. Пази боже !!!D.Y.F-091066
Коментар
-
Хайде, хайде - тоя пилон какво прави насред Роженските поляни? Защо не е на мястото на Альоша? Защо не е на мястото на МОЧА? Защо паметниците на Левски и в София, и в Пловдив са по-малки от монументите на окупаторите?
Исторически парк 2.
Знамена, българщина, историческа памет, "носим Бенковски в сърцата" и накрая... "Украйна настоява Русия да я напада и да заплашва и Полша и Молдова".
Нужен ни е Закон за националните символи, защото ми омръзна да гледам Левски намацан със спрей по гаражни клетки и нарязани стари гуми в бяло, зелено и червено пред входовете на панелите. Това да не са афиши за участия на Галена и Преслава, та да ги слагат по кофите за боклук?!?
А паметниците на Моча и Альоша са позор за България, но не виждам защо трябва да се сравняват двете неща.Издигането на българският национален флаг е патриотизъм, а преклонението пред съветската армия е национално предателство.Last edited by mirodes; 20.07.2023, 15:20.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Tepix, само една основна забележка имам за ЕС. Парите към централните банки да се разпределят пропорционално, на глава от населението и те после да си подпомагат частните банки. Сега как е - банка постоянно дава пари на централните банки на някои държави от ядрото и за другите еврофондове с пари от данъците. Разбира се че центъра ще ни изсмуче всички жизнени сокчета и тук пари няма да има никога. И от Фон дер Лайен и другите много моля но няма нужда, могат да бъдат заменени от изкуствен интелект и въобще администрацията. И да се наливат пари само в големите губещи компании пак няма нужда, защото те имат такива големи заеми от стотици милиарди че съществуват с пари на заем и на всичко отгоре и ГРАНДОМАНИ.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това, че подобни индивиди използваха случаят за пропаганда на русоробско и други идиотски идеологии,не означава, че издигането на българският флаг е лошо нещо.
Все едно да се изкарат всички украинци с крайнодесни възгледи заради стотина човека.
Исторически парк 2.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСлабо , Ти не ставаш за рашистки пропагандон бе
Но все пак е приятно , защитавайки РУСИЯ , да чуеш от соросоид ,че не си "рашистки пропагандон" ( каквото и да е това в главиците на Криститата)
А ти за соросоиден - ставаш !!
Нареждаш се до Татянчето , Инджев , Дайнов , Генов Чафо и Къртицата ....
Ама това не е повод за радост. Нормален Българин ако го впишеш в тоя списък , ще се обиди
https://fb.watch/lUNzMNaQWH/Last edited by Сибирския Бръснар; 20.07.2023, 15:13.
Коментар
-
Издигат български флаг и под него - руски флагове, "Ние, славяните", пленум на бъдещата партия на Радев, "нямаме нужда от Европа" и парад на кичозни татуировки с Ботев на прасците от наркодилъри, сутеньори и автоджамбази.
Все едно да се изкарат всички украинци с крайнодесни възгледи заради стотина човека,които имат такива.
Такива статии и призиви само наливат вода в мелницата на русоробите.Last edited by mirodes; 20.07.2023, 15:09.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не са патриоти.Те са русороби.
Ама не виждам какъв точно е проблемът,че на Рожен бе издигнат БЪЛГАРСКИЯТ ФЛАГ.
Из цяла Източна Европа е едно и също - веят националните флагове на съответните държави, обясняват колко е зле Европа, как само патриотизма е спасението и как уния с Русия ще съхрани националния дух. Имат известен успех и в Словакия и Унгария.Last edited by Tepix; 20.07.2023, 15:04.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМалчугане, Патриоти ли са Сидеровите, Барековите и Копейкините патридиоти ?
Ама не виждам какъв точно е проблемът,че на Рожен бе издигнат БЪЛГАРСКИЯТ ФЛАГ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Значи тая поставя равенство между патриотизъм и русоробство.
За пореден път се убеждавам, че соросоиди и русороби са еднакво вредни за България.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТатяна Кристи
Реакцията на късопишето квичене на българските рашисти-пилонисти
към интервюто ми вчера при Кулезич ме изпълва с радост!
Заврете си пилона в пещерния си патриотизъм и си го носете в Москва!
Интервюто: https://www.facebook.com/ChestnoKaza...5482772866816/
За пореден път се убеждавам, че соросоиди и русороби са еднакво вредни за България.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Ужас ...Ужас !!!
И това същество Татянка Кристи , с тези думи , обръщения , слюнки и пяна , нарича себе си Жена ?
За Човек , отдавна е спряла да претендира
Ужас !!
И това е фронтострие на българския евроатлантизъм???
Прибавяйки Инджев , Дойнов, Асен Генов и още няколко изявени евроатлантика заедно с Татянчето , мога да съм спокоен че в България тази слуз никога няма да победи !!
https://fb.watch/lUNzMNaQWH/
"Тъпи ли са Франция че имат евро ? Те по тъпи ли са от нас ? "
Не ..не ...По малко ум от на Татянчето, рядко се наблюдава ...
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар