Giro потърси, питани са те подържат яко Путин, обаче изненадата е че харесват Зеленски също, няма общо с рационално според драскачите обаче факт.В Русия едни и същи хора подържат и двамата , точно тази група на ПО. Зеленски не го искат в Донбас. Крим и Херсон гледах също.Не го искат защото искали да са по добре и той им пречи според тях, казват - защо не дойдеш да живееш като нас тук, както бяхме преди да се отделим. На Украйна трябва много да и се помогне защото там сега е ценови шок, а нямат да си посрещнат най елементарните потребности. Дори от колективен Путин говорят за помощ за хората че трябва. Те са нормални украинците , не са откачени.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
Странно.Ми ти трябва сам да си отговориш.Нали сме в ситуация на украинско контранастъпление
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
И мен ме учудва, при условие че показвам връзката между фашизма и Русия малко назад в историята. Не било по темата! Ей сега да му изкарам само в последните 20 страници, половината постове дали са по темата. Иначе да очакваш отговор от модератор е като да чакаш писмо от умрял.
Е? Докъде ще стигнем така?
Не, то може да се стигне до някъде, но в друга тема.Last edited by Turbolan; 19.12.2023, 10:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение.. Иначе да очакваш отговор от модератор е като да чакаш писмо от умрял.
ще помоля да пуснеш пак снимките защото са ценни, ще ги архивирам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеalex262, защо сте загрижен да криете исторически факти на фашистите?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеБългарите и без лопати са пребили сърбите при Сливница,
ама антибългарите неграмотните как да го знаят...
аре бре путлеристите, разкажете за 277 дни кво стана тука
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеСмелите укровояки казват, че като им свършат патроните, ще убиват руснаците с лопати:.....
ама антибългарите неграмотните как да го знаят...
аре бре путлеристите, разкажете за 277 дни кво стана тука
Last edited by satz; 19.12.2023, 10:06.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Окраинска диверсионно-разузнавателна група недалече от Москва!
https://youtube.com/watch?v=PlhP-YsVEgs
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Определено го е чел
"...колкото по-възрастни, колкото по-ниско образовани, колкото по-далеч от града и колкото по-зле заплатени, толкова по-голяма е вероятността да гласуват за Путин. При по-младите, по-образованите, по-благосъстоятелните, живеещите по-близо до града е по-голяма вероятността да не поддържат Путин."
Така ша а вече тя...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Като им свършат лопатите, ще хвърлят перални с требушети
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеСмелите укровояки казват, че като им свършат патроните, ще убиват руснаците с лопати:
https://www.naharnet.com/stories/en/302195
"If we won't have a single bullet, we will kill them with shovels," said Serhii, a commander in the 59th Brigade that is active in the eastern city of Avdiivka"
Вече беше говорено тука нещо за лопати, но съм забравил подробностите...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Смелите укровояки казват, че като им свършат патроните, ще убиват руснаците с лопати:
https://www.naharnet.com/stories/en/302195
"If we won't have a single bullet, we will kill them with shovels," said Serhii, a commander in the 59th Brigade that is active in the eastern city of Avdiivka"
Вече беше говорено тука нещо за лопати, но съм забравил подробностите...
Коментар
Коментар