IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
    франкофоня да си гледа ФАЛИРАЛАТА вече мюслюманско-негърска държавица.
    .
    "Да бе Френското грозде е кисело !"
    високомерно заявява проскубаната българска лисица

https://www.bgjargon.com/word/meanin...B5%D0%BB%D0%BE

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Бягай, Бабалата, бягай! Носиш страха със себе си.
      франкофоня да си гледа ФАЛИРАЛАТА вече мюслюманско-негърска държавица.
      Лошото е че и ние вървим по нейните стъпки - ей го 20млрд измислени приходи. няма никакъв шанс да са 5млрд в повече спрямо 2024.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Чета форума и разбирам защо България е там, където е сега
        И още по-надолу я насочват форумните "умници" и техните избранници
        Още преди много, много години разбрах, че с такива не бих могъл да съжителствам
        Че какво те учудва? Натиснаха бутоните на Баце и Пееф и сега и двамата са първи евроатлантици - навярно за да очернят това понятие. Единия вече забрави чия тръба построи и чий СОК Камчия не отне в полза на държавата, а другият е в амнезия за Булгартабак и защо се прибра набързо от Шейхостан.

И понеже няма как Баце да подпише за Кордон Бльо-то, затова сега разиграва европейските пиески.

Коментар

Чета форума и разбирам защо България е там, където е сега
          Бягай, Бабалата, бягай! Носиш страха със себе си.

Коментар

• Чета форума и разбирам защо България е там, където е сега

Коментар

• 3 бр.харесвания за Матейко от мен. Ти да видиш, имал и попадения.

Коментар

• На Пълен Провал им пусни тази песен

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

Каква една страна на барикадата бре
                        Тоя герберист сега пише срещу русия, защото фурнаджийската лопата ГЕРБ напоследък се завъртя на 180%

Хич не искам да я стигам тая лицемерна подлога
                        Щастлив съм, цялата ми фамилия живее в свободна страна свободна от нискочели дебеловрати мутри
                        Финансово съм осигурил за 110 години и родители, и деца, и внучета
                        Сега работя по контракт пак за същата банка, за бъдещите правнучетата
                        Гледай какво нещо, кога работата опре до това, кой повече мрази някого, вместо да се обедините по отношение това, чие дупе цаливате.
                        Вместе весело шагать по просторам...
                        Аз съм сигурен че, Матейко е бил - ама целия! - наполовина "руснак" и нещата са се бъгнали, когато са отказали да му купуват "иновативната" трицветна паста за зъби но, нали и и те (герберите) и вие, останалите русофоби, се борите уж за "европейско развитие"? Ами ето, приборихте се: Рекоха, приемат ни в Шенген. И? Изгубихте Великата Цел пред себе си, че се сдавихте? Така ли? Кой ви е крив, че ... или постната пица... изведнъж? Факта че, баницата е И една, И крайна, и нещо мамуните на клона стават в повече? Не можете да се гледате, кой по-предател, кой по-малко? Разочароваш публиката, Бабалата. Ами обясни му на габровеца, че ти лично, НЕ СИ банкстер, че НЕ делите с него една власт над нещата, и ще видиш, ще те преглътне. Той се притеснява за властта на тези, "в които е инвестирал". Паднат ли те, пак трябва да се бърка, а душа юнашка не трае, два пъти, за едномесечен също, АКО мине... АМИ АКО.НЕ?
                        - И се напряга. Разбере ли че, максимум, с тях сте в паралел и не се пресичат пътищата ви - край, мир между вас двамата, може да настъпи. Само поискай.
                        Last edited by Pyramid; 11.12.2024, 13:51.

Коментар

Тоя герберист сега пише срещу русия, защото фурнаджийската лопата ГЕРБ напоследък се завъртя на 180%

Хич не искам да я стигам тая лицемерна подлога
                          Щастлив съм, цялата ми фамилия живее в свободна страна свободна от нискочели дебеловрати мутри
                          Знаех си, че си кофти човек. С този си постинг доказваш висшия си егоизъм и висшата си наглост. Работел бил, за да осигури родителите си, децата си и внуците си. ...

За разлика от тебе аз работя и плащам данъци в собствената си държава, която ме е отгледала и направила човек. И не само това - като бизнесмен съм заплатил толкова много данъци, щото да осигуря не само собствените си деца и внуци, а децата и внуците на поне още 100 човека. Също така с данъците си осигурявам пенсии не само за моите родители, а за родителите на поне още 100 човека.

Откриваш ли тънката разлика национални предателю?
                          Ти измами държавата, която те е направила човек, и сега продължаваш да мислиш само за собствения си гъз.
                          Аз за разлика от тебе мисля за държавата и за хората в нея, плащайки като данъци много повече от това, което някога държавата ми е дала. Тоест аз връщам дълга си към държавата с огромна лихва, а ти си просто един егоистичен крадец. Освен всичко друго давам хляб в ръцете на над 1000 човека, работещи по моите фирми. Така че имам основание да те презирам нещастнико.

Останалите да живеем в България сме истинските патриоти, а не разни егоистични отрепки, избягали зад граница.
                          Last edited by Mateev; 11.12.2024, 13:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            Аз не мога да Ви разбера вас двамата: Хем сте от една страна на барикадата, хем ще се изядете един друг. Не мож'го стигна Матейка, ТОЙ е олигарх, не ти. Приеми го, и си свиркай.

Хич не искам да я стигам
                            Last edited by mibova; 11.12.2024, 13:35.

Коментар

Куп глупости и помия, с която се заливат от 1944 до днес мислещите прогресивни Българи
                              от корумпираните негодници в България
                              Те не заслужават повече внимание
                              СПОКО де. Ти от кои си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                                Ти да не си наемен убиец, че се интересуваш кой пази Делян Пеевски и как го пази?
                                Извинявай, помислих че Бабалата го е писал това.

Коментар

Working...
                                X