If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Те да успеят да накарат държавните хрантутници да плащат осигуровки с мед ще ги мажем....Една работа почне ли с измама няма как да свърши добре
Какъв е смисълът някой, който е на бюджетна издръжка, да дава пари на държавата? Държавата да даде едни пари и после да си ги вземе. Или ти имаш предвид орязване на заплатите с над 20%, което няма как да се случи.
Те да успеят да накарат държавните хрантутници да плащат осигуровки с мед ще ги мажем....
А дано... че им обещаха и 10% отгоре на заплатките. Тамън ще им стигнат да си платят половината И ако може да не им смятат заплатите в средната за страната....офф, много почнах да искам. А след днешното ми "придвижване" в София - искам и фандъка да се маня.
чакай поне 2-3 месеца да се осерат реално. Засега поне за хубави неща говорят - 30к хрантутници по малко си е огромно постижение ако успеят някакси да го направят. Писаха в споразумението до края на 22 кво ще направят. Според мен и половината няма да свършат ама ще видим.
Лекинко ще възпрат раздаването на пенсии на калпак - одобрявам с 3 крака въпреки че АЗ ще загубя.
На мен не ми харесва че НЯМА РАДИКАЛНИ мерки - 5-10% тук таме ще пипнем нещо ко стане.
Несправедливостта трябва 100% да се пипне
Оф на приказки на ромски сватби съм се наслушал....Дедо Симо ментарджията какви обещания даде тия са гола вода...Двете П са първите обаче които се издъниха още преди да почнат.К.рчо е патологичен измамник.Кокорчо е по хитър пуснал го е напред и си мълчи......В една дебела книга пише че по делата трябва да съдим кой кой е.Те да успеят да накарат държавните хрантутници да плащат осигуровки с мед ще ги мажем....Една работа почне ли с измама няма как да свърши добре
Начинът на съставяне на правителство и неофициалните кандидатури не дават много хубави сигнали. Но така е в политиката, особено когато се стигне до коалиционни споразумения.
Е така и аз гласувах анти Виденов....Резултата същия и края ще е същия..
чакай поне 2-3 месеца да се осерат реално. Засега поне за хубави неща говорят - 30к хрантутници по малко си е огромно постижение ако успеят някакси да го направят. Писаха в споразумението до края на 22 кво ще направят. Според мен и половината няма да свършат ама ще видим.
Лекинко ще възпрат раздаването на пенсии на калпак - одобрявам с 3 крака въпреки че АЗ ще загубя.
На мен не ми харесва че НЯМА РАДИКАЛНИ мерки - 5-10% тук таме ще пипнем нещо ко стане.
Несправедливостта трябва 100% да се пипне
Бате пешо, аз гласувам анти-герП бре - нито съм им вярвал на тия, нито нищо, но имаха шанс да бият БХ и затова гласувах за тях. Това е - сега ще си ги псувам на воля, щото съм гласувал (при това за тях), а който не е гласувал, няма право да се обажда
Е така и аз гласувах анти Виденов....Резултата същия и края ще е същия..
Всякакъв списък на министри появил се до сряда
в средствата за масова дезинформация е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ
Есряда не е толкова далече ще поживеем ще видим,Твоят канадски шлифер е патологичен лъжец и измамник.Излъга за гражданството.Излъга за инвестицията в Ловеч.Излъга за А отбора на България.Излъга за тестта за почтеност.Едно говори обратното върши.Бог знае колко още е лъгал.Той и за Харвард лъже ама карай при толкова много измами все някоя няма да се забележи.Иначе момчето е ухилен боядисал си е косата и му личи радостта от факта че се е докопал съвсем случайно до пост който не е по възможностите му .Много радостен кариерист поредната калинка само че боядисана лустросана и усмихната
Бате пешо, аз гласувам анти-герП бре - нито съм им вярвал на тия, нито нищо, но имаха шанс да бият БХ и затова гласувах за тях. Това е - сега ще си ги псувам на воля, щото съм гласувал (при това за тях), а който не е гласувал, няма право да се обажда
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
А ето го и А отбора на България....Почтен до почтения специалист до специалиста.Честита подмяна и честито поредно стани ти да седна аз...Честито на поредните наивници които повярваха на зеленосертификатния *************************и Кокорчо....Гано изкарат до напролет.... Предпоследно: Появи се пълен СПИСЪК с имената на министрите в кабинета на Петков, има изненади
Служебният премиер Стефан Янев е понижен до шеф на военното ведомство, за ИТН няма вицепремиерско кресло
София, България 06 Дек. 2021, 08:57 36302 прочита 12 коментара Автор: БЛИЦ Продължават дебатите около разпределянето на министерствата в бъдещия коалиционен кабинет. В неделя стана ясно, че всеки министър ще има пълната свобода да си назначава екип и зам.-министри. Електронното издание "Сега“ публикува проектосъстав на кабинет, позовавайки се на собствени източници.
Ето как изглежда поредната версия с назначенията според медията:
Министър-председател: Кирил Петков, ПП
Вицепремиер и министър на екологията: Борислав Сандов, ДБ
Вицепремиер и министър на държавните предприятия: Корнелия Нинова, БСП
Вицепремиер и министър на финансите: Асен Василев, ПП
Министър на вътрешните работи: Бойко Рашков, ПП
Министър на образованието: Николай Денков, ПП
Министър на растеж и иновации: Даниел Лорер, ПП
Министър на правосъдието: Надежда Йорданова, ДБ
Министър на регионалното развитие и благоустройството: Гроздан Караджов, ИТН
Министър на транспорта: Николай Събев, ПП
Министър на външните работи: Димитър Гърдев, ИТН