IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    bota156, тока от АЕЦ който е изплатен и му се плащат само разходите в момента трябва да е на цена под 2 цента..толкова му е производствената цена. Такава е цената ако не се смятат разходите за изплащане на централата, просто с много малко количество гориво се произвежда много електричество.

Муцка, много си убав! Ама цената на тока трябва да е 2 цента за КАКВО? За киловат, за мегават? И тия 2 цента да са цени за краен потребител или какво?
    Само у нас цените (на дребно) за населението, са по-ниски от цените за бизнеса (за промишлени предприятия).
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      bota156, тока от АЕЦ който е изплатен и му се плащат само разходите в момента трябва да е на цена под 2 цента..толкова му е производствената цена. Такава е цената ако не се смятат разходите за изплащане на централата, просто с много малко количество гориво се произвежда много електричество.
      Пак ли се напика

Коментар

• Възхищавам се на Кирил Петков и Асен Василев. На невероятната им физическа и морално- психическа издръжливост. Без да загубят нито търпение, нито вежливост, нито внимание. Невероятни са!!!
        Човек би си помислил: "не са българи, живеещи сега в България"
        Да са ни живи и здрави

Коментар

• bota156, тока от АЕЦ който е изплатен и му се плащат само разходите в момента трябва да е на цена под 2 цента..толкова му е производствената цена. Такава е цената ако не се смятат разходите за изплащане на централата, просто с много малко количество гориво се произвежда много електричество.
          Last edited by supertrader; 28.11.2021, 22:14.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Кой ни върза с Европа?
            Кой натресе на бизнеса малоумието ден напред пак от Европа.
            Че и домашните потребители и ние трябва да го ядем тоз уй. Аре няма нужда - ние ще си ползваме тока от АЕЦ-а за 10ст
            На мутрафоня тия простотии с тока точно ЕС му ги натресе.И миризливият пазар и кирливата бирса и квотите.И сега няма да посмеят да се озъбят а ше връткат гъзерете и ша чупят китки.И простотията с перки и панели пак от там дойде.Дано пукнат мамицата им фашистка и простотията с ваксините от там иде.Колкото по бързо се махнем от тоя педерастки съюз толкова по добре.Да не забравим и джендърските простотии.Нямаме никаква работа с тия изроди.Инцест зоофилия геронтофилия всичко отвратително от там иде...СССЕ беше рай в сравнение с тия изроди

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Няма по мръсна шайка от крадливата Тиквена сикаджийска банда. Всички други са по-приемвливи. Да не говорим за такъв специалист, умен и кадърен човек като Румен Овчаров. Вече 11 години мръсната Тиква се опитва да го вкара в затвора, обаче подчинената му прокуРватура, така и не може да измисли някакво обвинение. И не ми е ясно какво имате срещу дъщеря му?

Впрочем и от Плевен и от п.ка си майна можете да квичите като прасета, това само ми доставя удоволствие. ВАШАТА ВЛАСТ ПАДНА. Път за Боко Тиквата има само към затвора. И да избяга, което мисля че ще направи, то американците ще му открият и блокират сметките. Няма да му простят заиграването с Путин и пускането на Турски поток към Европа.
              За крадливата шайка си прав ама вашата комунистическа шайка е същата крадлива противна и ненаситна.Инкасатора е крадлив комунист който пробутва дъщеря си.Няма отърване от тия...Ако чуваш квичене от Плевен иди на ушен лекар.На мен ми е през дедовия за Бойко който ти докара на власт щото по същия начин плюеше Станишев.Запомни какво си писал щото ще ти бъде припомнено...Дано на следващите избори да не влезете изобщо....както ти каза Дъбнишкия скоро ще дойде отрезвяването.Разбирам че ти е хубаво да те управляват Масларова Овчаров Таско и другите ваши боклуци ама народа напролет ше им бие шута.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Да точно мутрата вдигна тока,Точно той
                Кой ни върза с Европа?
                Кой натресе на бизнеса малоумието ден напред пак от Европа.
                Че и домашните потребители и ние трябва да го ядем тоз уй. Аре няма нужда - ние ще си ползваме тока от АЕЦ-а за 10ст
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Мръсната крадлива тиква е наредил вдигане на цените на всичко. Целта му е народа да изкара тежка зима да обвини ПП и тиквеника да се върне на бял кон. Мисля че обаче сметките му ще излезнат криви. Да опита да направи преврат и ще сринем мръснят му зайчарник и ше го тикнем в зандана. Този боклук заслужава да живее като куче в централният софииски.
                  Да точно мутрата вдигна тока,Точно той

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Това че между ушите си имате само бръмбари е ясно.
                    И ти ли скочи срещу путя?
                    Че откога бе? Доскоро ходеше на инструкции в масква, а сега обърна палачинката

Иначе... Вие ще опъвате каиша, не аз.
                    Единствените на инструкции в маска бяха пеевски, боко, гешеф и цацата. Ама затова и бяха разкрити а скоро ще са в затвора. Предателите и измениците ще бъдат наказани от нашите международни партньори. Свършено е с тези путинопоклоници и агенти... а на теб ти свърши финансирането от гроб. Скоро няма да има пари за тролове

Коментар

Няма по мръсна шайка от крадливата Тиквена сикаджийска банда. Всички други са по-приемвливи. Да не говорим за такъв специалист, умен и кадърен човек като Румен Овчаров. Вече 11 години мръсната Тиква се опитва да го вкара в затвора, обаче подчинената му прокуРватура, така и не може да измисли някакво обвинение. И не ми е ясно какво имате срещу дъщеря му?

Впрочем и от Плевен и от п.ка си майна можете да квичите като прасета, това само ми доставя удоволствие. ВАШАТА ВЛАСТ ПАДНА. Път за Боко Тиквата има само към затвора. И да избяга, което мисля че ще направи, то американците ще му открият и блокират сметките. Няма да му простят заиграването с Путин и пускането на Турски поток към Европа.
                      Това че между ушите си имате само бръмбари е ясно.
                      И ти ли скочи срещу путя?
                      Че откога бе? Доскоро ходеше на инструкции в масква, а сега обърна палачинката

Иначе... Вие ще опъвате каиша, не аз.
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Бойко Рашков да впрегне мвр и да погне мутрите опитващи се да взимат бизнеса и имотите на хората с цел пълнене на чекмеджето и обръча от фирми. Има информация за трескав удар по граждани, запорирани сметки и всяване на паника за връщане на мутренските времена. Рашков удари с твърда ръка мутрите на тиквата!!! Изнеси доказателствата публично. Оставка за гешеф и цацаров

Коментар

Мръсната крадлива тиква е наредил вдигане на цените на всичко. Целта му е народа да изкара тежка зима да обвини ПП и тиквеника да се върне на бял кон. Мисля че обаче сметките му ще излезнат криви. Да опита да направи преврат и ще сринем мръснят му зайчарник и ше го тикнем в зандана. Този боклук заслужава да живее като куче в централният софииски.

Коментар

• Няма по мръсна шайка от крадливата Тиквена сикаджийска банда. Всички други са по-приемвливи. Да не говорим за такъв специалист, умен и кадърен човек като Румен Овчаров. Вече 11 години мръсната Тиква се опитва да го вкара в затвора, обаче подчинената му прокуРватура, така и не може да измисли някакво обвинение. И не ми е ясно какво имате срещу дъщеря му?

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• СУПЕР СКАНДАЛ: Ламбовски в нов запис: Бойко взе 25 млн. от кредит на ББР за колекторска фирма (АУДИО)

Известният бивш банкер и депутат Димитър Ламбовски е записан да казва, че бившият премиер Бойко Борисов е взел милионна комисионна от кредита на Българска банка за развитие за колекторската фирма “С.Г. Груп, научи Narod.bg. Твърди също, че една от къщите в Гърция, които продал на Стоян Мавродиев била за Бойко Борисов, който искал да премести там любовницата си от Барселона. Когато дал такива показания в СДВР преписката срещу него по сигнал на Стоян Мавродиев била прекратена, предаде bird.bg.

Например актуалната информация, че ББР е дала на “Шишко” (разбирай на фирми свързани с Делян Пеевски) кредити за 500 милиона беше изнесена още тогава от Ламбовски. Това беше потвърдено официално от служебното правителство през последните дни. Напълно ново е обаче твърдението, че Борисов е взел пари от кредита от 75 милиона даден на “СГ Груп”. “Тя взе 30%, да не мислиш, че Бойко не взе 30%?”.

За скандалния кредит обществото научи от публикация на в. Капитал през пролетта на 2020 г. Бурната обществена реакция накара Борисов да смени ръководството на Българска банка за развитие. Отстраненият директор Стоян Мавродиев тогава коментира, че премиерът е бил подведен. Но интерпретацията на Ламбовски е, че Борисов се е притеснил да не бъде осветен в схемата.

“Ако помниш сутрешната пресконференция на бате ти Бойко, а защо не ме питате за ББР, дето даде на СГ ГРУП нали там колекторска такова… ето сега, така, цялото ръководство, защо? Тя взе 30%, да не мислиш, че Бойко не взе 30% (близо 25 млн. лева, б.ред.)? Обаче видя, че към него нещата има и (…) могат да бъдат еди-какво си… Но поне не го заключиха, за сега.”

Коментар

• Нов голям съмнителен кредит на ББР: 75 млн. лв. за свързана със "С. Г. груп" компания

Банката финансира компания без опит и ясно обезпечение, докато държавата налива в нея 700 млн. лв. за ударени от кризата хора и фирми

Кредит с много въпроси

От представените в Търговския регистър документи става ясно, че мениджмънтът на "Свети Георги груп" е одобрил договора за кредит на 25 март, а той е сключен ден по-късно - на 26 март. Заемът е десетгодишен с лихва 3-месечен Euribor плюс 3.5%, която обаче не може да пада под 4%, а съдлъжник става друга свързана фирма - "ВИП колекшън". Но няма информация за други важни параметри като най-вече за какво се планира да се ползват тези 75 362 700 лв., както и с какво се обезпечава кредитът.

Последното изглежда особено важно. Досега единственото, което се вижда, е залог на търговското предприятие на "Свети Георги груп", но това дружество според последния му отчет за 2018 г. практически няма дейност - има едва 57 хил. лв. активи и 2 хил. лв. приходи и нулева печалба. Съдлъжникът "ВИП колекшън" също не допринася съществено - активите са малко над 1 млн. лв., но приходите са 8 хил. лв. и е отчетена загуба 3 хил. лв. Справка в Имотния регистър показва, че и двете дружества не притежават недвижими имоти. "Свети Георги груп" е еднолична собственост на Юлиян Цампаров. Той е изпълнителният директор на "С. Г. груп", както и собственик на една четвърт от капитала на колекторската компания. Останалите са бащата на Юлиян Бойчо, както и Адам Сотков и Станимир Бургаски. Последните двама са в бордовете и на "Свети Георги груп", и на "ВИП колекшън". Собственик и изпълнителен директор на "ВИП колекшън" се води Митко Иванов, който няма други фирмени участия. До средата на 2019 г. обаче и там собственик е бил Юлиян Цампаров.

Коментар

Working...
                                X