Няма по мръсна шайка от крадливата Тиквена сикаджийска банда. Всички други са по-приемвливи. Да не говорим за такъв специалист, умен и кадърен човек като Румен Овчаров. Вече 11 години мръсната Тиква се опитва да го вкара в затвора, обаче подчинената му прокуРватура, така и не може да измисли някакво обвинение. И не ми е ясно какво имате срещу дъщеря му?
Впрочем и от Плевен и от п.ка си майна можете да квичите като прасета, това само ми доставя удоволствие. ВАШАТА ВЛАСТ ПАДНА. Път за Боко Тиквата има само към затвора. И да избяга, което мисля че ще направи, то американците ще му открият и блокират сметките. Няма да му простят заиграването с Путин и пускането на Турски поток към Европа.
Впрочем и от Плевен и от п.ка си майна можете да квичите като прасета, това само ми доставя удоволствие. ВАШАТА ВЛАСТ ПАДНА. Път за Боко Тиквата има само към затвора. И да избяга, което мисля че ще направи, то американците ще му открият и блокират сметките. Няма да му простят заиграването с Путин и пускането на Турски поток към Европа.
Коментар