Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Ето това не могат да го разберат съвременните бай-Ганьовци
----------------------------
Изхабил си много виртуално мастило, за да си напишеш твоята гола истина.
Да, това е истината за твоята подивяла България.
Откъде да знае един пчелар от околностите на Габрово,
че Истината е съвсем друга в цивилизования свят, за който
е чувал само от български и руски източници
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Още тогава той беше гаден, беше подъл, беше изнудвач. Дори ни заплашваше със съдебно дело заради това, че отказахме да му строим централата и да му фактурираме по 2-3 пъти по-висока цена от реалната. Предполагам, че си е намерил друг изпълнител, и че още тогава е гушнал едно 100 000 EUR пари от ДФЗ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Сега дотам го е докарал, че в Тик ток води така наречените битки-това е когато двама потребители на Тик ток публично водят някакъв спор на живо. Но 99 процента от другите такива са някакви малоумници,но той участва в тия игри,щото някои от зрителите им пращат виртуални гифтове (подаръци),които са платени. Толкова ниско е паднал и явно не може да изкарва пари по друг начин.
Чак ми става тъжно като го гледам, щото все пак е интелигентен и ерудиран, а участва в някакви разговори на махленско ниво с хора като Пацо от Биг Брадър,Маг Папазов-един простак шофьор на камион и тем подобни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Имал съм си работа с Болен Сидеров още през 2007-а година. Беше един от клиентите ни за направата на проект за соларна централа по мерки 311 и 312 на ДФЗ. Изключително нагъл човек. Отсвирихме го, защото искаше в проекта да включим и един нов джип, щото да ходел с него на централата си. Не се разбрахме и го отсвирихме. Та още от тогава той си беше схемаджия и гледаше как да се докопа до държавни пари или до пари от Евросъюза.
Чак ми става тъжно като го гледам, щото все пак е интелигентен и ерудиран, а участва в някакви разговори на махленско ниво с хора като Пацо от Биг Брадър,Маг Папазов-един простак шофьор на камион и тем подобни.Last edited by mirodes; 09.02.2025, 11:22.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Тия от Възраждане са същите, които преди гласуваха за АТАКА. По-големи дебили от тях няма.Last edited by Mateev; 09.02.2025, 11:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Помниш ли как живеехме преди Лидл? В кварталния магазин - стоки с перфектно качество, седмични промоции, ювелирно следене на срока на годност, учтив персонал, безпроблемно плащане с карта и ваучери и разнообразие от продукти за всяка рецепта.
После дойдоха немците с техните 7 чифта чорапи с 95% памук за 11 лв. и тостер, който за 2 години не е мръднал за 35 лв. и съсипаха таа държава.
Аз лично много ще се забавлявам, ако веригите се изтеглят и оставят електората на Възраждане да кръстосва половината град за 10 продукта на двойни цени от 5 различни магазина, борейки се едновременно да не бъде пребит от киселите лелки зад тезгяха и все пак да разбере дали дадената стока е още годна за консумация.
Ама какво знам аз, шоколада Милка в Германия е 2 евро, как така докато стигне дотук става 4.50 лв?!?
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар