Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Л.АЛАМАНОВ
ГЕРБ истерично предлагат мораториум на цените на тока на извънредно заседание на Народното събрание.
ГЕРБ истерично настояват мораториумът на цените на тока да бъде веднага отменен на извънредно заседание на Народното събрание.
Това е горе-долу всичко, което трябва да знаете за нивото на психичното здраве в България.
След това научно обобщение на годината, чакаме я да си ходи. Заедно с истеричните пресконференции на Бившия.
Хубава вечер!
- 1 like
Коментар
-
Nikolay Barekov
3 ч. ·
Не знам 9-те % наивници (или "дебили") защо са гласували за измамника Киро и цялата сган прокопиеви калинки с него, но знам какво получиха набързо- стадна сертификация, поголовна ваксинация, даже и на децата, рекордна инфлация, рекордна цена на тока, рекордни сметки за газ и парно, рекордно поскъпване на стоките от първа необходимост, джендърска идеология навсякъде и по един фойерверк отзад за ЧНГ. И всичко това само за нула време. Не ми се мисли през новата 2022 година Киро Ментето и неговите господари какво са ни подготвили, а дали ще им го позволим.
Ще цитирам авера му Кокорчо в тесен кръг какво е казал онзи ден "Киро е "на плик"". Димек на твърд хонорар кеш всеки месец бил Киро. И то не от онзи ден, просто пликът надебелява с издигането в йерархията.
От КОЙ "секи сам да си преценя".
Има ли балъци - има и измамници, има ли шарани за гола кука, има и бракониери...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Кире не знам какво са осъдили ама откак се махна Тиквуня в Плевен вече не се горят боклуци.И не пирише на изгоряша перушина...Боклуците се гореха нощем и беше отвратително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеБаце завърнал се на бял кон, взел си поука от новите "реалности" ще е чудесен управник,
така мисля язеLast edited by Майстора233; 31.12.2021, 09:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБорисов обича Симитлийски краставици..
bird.bg
Хемусгейт: “Човечецът” с милионите е ортак с племенник на кмета на Симитли | Bureau for Investigative Reporting and Data
Atanas Tchobanov 3 седмици ago Share This! FacebookTwitter Хемусгейт: “Човечецът” с милионите е ортак с племенник на кмета на Симитли 3 седмици ago3 Min Read Футболният съдия и бивш служител н.
Коментар
-
Борисов обича Симитлийски краставици..
bird.bg
Хемусгейт: “Човечецът” с милионите е ортак с племенник на кмета на Симитли | Bureau for Investigative Reporting and Data
Atanas Tchobanov 3 седмици ago Share This! FacebookTwitter Хемусгейт: “Човечецът” с милионите е ортак с племенник на кмета на Симитли 3 седмици ago3 Min Read Футболният съдия и бивш служител н.
Last edited by Kiro; 30.12.2021, 20:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеАбе днеска работодателските организации що са ходили при резидента да говорят за тока, а не при Кирчо и ресорния министъро? А да, и Кире и министъро не са били на срещата.
Да не сме станали резидентска република без да разберем?
Или вече всички разбраха че от Кире нищо не зависи.
Утре Корнела да не свика парламента да решава какво са се разбрали при президента.
- 1 like
Коментар
-
Една анкета в сайта "Факти.бг"
На кой световен политик вярвате най-много?
Владимир Путин. 44% (2144)
Джо Байдън. 3% (149)
Си Дзинпин. 2% (92)
Реджеп Ердоган. 2% (118)
Олаф Шолц. 1% (56)
Еманюел Макрон. 2% (78)
Не вярвам на политици. 46% (2289)
Много показателно за политическите нагласи на българите, както и за ниската ефективност на американските и френските тролове. За какво ви плащат бе барбарони и египетски тролове? Напразно папкате хляба на Шорош.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар