IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Бота, анализ се прави и преди и по време и след като си свършил..Няма значение защото у нас това не е практика..Тук на мода са джипките и лъжите съчетани с корупция..
    Последно науката изобщо смяташ ли я за полезна или е само загуба на време..
    За последните 30г. е ясно, че избора ни на политици е грешен и вреден, но за това не са виновни анализите, а хората- политици, които не ги четат..

sputnik.bg
    Разбра се защо САЩ са откарали Зеленски в Полша
    Военни кореспонденти коментираха публикуваната в британското издание "Таймс" статия за това, че украинският президент Володимир Зеленски е успял да оц..
    В БГ всичко ни е с краката нагоре. ПОЛИТИКА не е анализатор и 1 минута не трябва да отделя за това. трябва да ВЗЕМА РЕШЕНИЕ. А те са се превърнали в клоуни които плямпат глупости на масата. Неслучайно и актьори са във властта - РЕЙГЪН, Зеленски, шварценегер, чочолина, славчууу
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Пак пропускаш отговора на основният въпрос, Кирчо, откъдето тръгна спора ни: с кои моменти в тезата ми НЕ си съгласен?

...................

В спора вкарахме и ... Слави. Той доказва твоята теза? Ми - не я доказва!

И Слави ли е икономист?

Кирчо, ти си малък бог в икономиката - с толкова много познати, кой от кой - по-добър икономист (и ИНВЕСТИТОР - по-важно!)

...................

БЯХ фен на Слави, когато партията МУ влезе в политиката.

СЕГА не съм фен на Слави (нито на друг политик!) Причината за това, да не съм фен на Слави е тая, че влезе в коалиция с партия, с която заяви, че няма да сътрудничи!
      И другата причина, за да не съм фен на Слави: влезе в правителство, в което министър-председателят е фалшификатор на лични данни, с които влезе в конфликт с Чл. 313 от Наказателния кодекс!

.............

Бях пределно ясен, нали, НО ти не забравяй да коментираш поста ми, предмет на твоето внимание - с конкретни забележки като "икономист".

Напомням: отнасяше се за петролни деривати, които се търгуват в бъдеще.

Трябва да ме опровергаеш по съществото на поста ми, за да предпазиш инвеститорите ТУК от грешни решения, защото (вече разбрахме това няколко пъти) - ти си "икономист от години" , а също участваш и в ИНВЕСТИЦИОНЕН форум (на икономисти, в който аз - според теб - не трябва да пиша)...

Ако продължаваш да вадиш "фокуси" от ръкава си - има вероятност да призная, че си по-добър комик, отколкото ... "икономист".

Коментар

• Бота, анализ се прави и преди и по време и след като си свършил..Няма значение защото у нас това не е практика..Тук на мода са джипките и лъжите съчетани с корупция..
        Последно науката изобщо смяташ ли я за полезна или е само загуба на време..
        За последните 30г. е ясно, че избора ни на политици е грешен и вреден, но за това не са виновни анализите, а хората- политици, които не ги четат..

sputnik.bg
        Разбра се защо САЩ са откарали Зеленски в Полша
        Военни кореспонденти коментираха публикуваната в британското издание "Таймс" статия за това, че украинският президент Володимир Зеленски е успял да оц..
        Last edited by Kiro; 05.03.2022, 11:52.

Коментар

Моля не избягвай въпроса ,моля за това кои са с принос за тебе..Що се отнася до ПП , то те за тези няколко месеца какво очакваш да са направили..Кой е направил за 4-6 месеца нещо и то в криза и война.. Значи за теб икономическия анализ е безмислен..

dnevnik.bg
          Иван Костов: Европейският елит се е продал на "Лукойл" и "Газпром"
          Анализ се прави ПРЕДИ да предявиш претенции към властта.
          Като имаш власт РЕАЛИЗИРАШ ИДЕИ, като правиш анализ значи НЯМАШ ИДЕИ, имаш мерак да властваш (щот друго не умееш) или си пионка на някой друг.
          Друг е въпроса че българите 2 пъти даваха властта на тотални неграмотници дето и идея си нямат какво да я правят, само и само да не са старите. И ИТН и ПП са такива. Не че преди това не сме сваляли всеки от власт по същата причина. Ама те като че ли поне идеологически са добре подготвени а не да им е мотото. Леви цели с десни мерки !?!?!?
          Last edited by bota156; 05.03.2022, 11:48.

Коментар

• Мико, ти пак си тук да ни веселиш и разсмиваш.. Разбрах комплексите ти и образованието и не смятам повече да ти отговарям..Можеш спокойно да спамиш и да си мислиш , че така много ни веселиш.. Ти нали беше избирател на Слави- то и това ти личи.. Ти нямаш тези, защото си банален трол..

По този въпрос спориха депутати от управляващата коалиция и опозицията днес. Повече от час и половина те дебатираха но краят на работното им време - 14:00, попречи на гласуването на законопроекта.

offnews.bg
            Деполитизация или чистка в образованието: защо се променя училищен закон | Политика
            Last edited by Kiro; 05.03.2022, 11:44.

Коментар

.. .То така всеки професор и учен може да бъде наречен книжен плъх от анонимни никове..Тук трябва да си зададете въпроса за Вашите знания и постижения и като какви давате оценки.. В случая Ангелов .....
              Мико, аз за разлика от тебе съм икономист с много дълъг стаж.. Мико от къде ти е купената диплома, че много издишаш или си с 8 клас..Продължавай да ни веселиш и размиваш..

....[/URL]
              Много си ми забавен, приятелю!

Няма да те питам от къде е твоята диплома, защото съм наясно, щом пишеш размиваш, вместо разСмиваш!

Предизвикваш много усмивки, наистина!

Зная, че не си чел като дете оная малка книжчица за "Кирчо и буквичките" в Съда?

Накратко: само гъската го защитила в Съда, защото пишел: "...гъска - с главно "Г", а пък Кирчо - с малко "к"..."

..................

Два, сравнително лесни въпроси, Кирчо:

1. Колко икономисти познаваш в тоя форум?

(изключвам тия, които като теб ни казват, че са с диплома на икономисти)

2. Правиш ли някаква (макар и малка!) разлика в това, че форум, който има икономическа насоченост, като е ориентиран към ИНВЕСТИТОРИТЕ - но Форумът МОЖЕ да не е създаден от икономист, както и това, че този форум НЕ е създаден само и единствено за икономисти?

От тук произтича следствието:: всеки, който притежава диплома по икономика - ли е добър инвеститор?

.. ...........

И не забравяй, че спорът ни тръгна от мой пост, в който ТИ, като икономист - все още не си опровергал някоя от моите тези!

Чакам и отговора ти - коя от тезите ми не "харесваш" - с икономически доводи!

За дипломите се разбрахме: добрите икономисти с името Кирчо (и с неанонимен Ник "Кирчо")- не по-зле от другите трябва да знаят и български език.

Last edited by mikomikov; 05.03.2022, 11:41.

Коментар

• Моля не избягвай въпроса ,моля за това кои са с принос за тебе..Що се отнася до ПП , то те за тези няколко месеца какво очакваш да са направили..Кой е направил за 4-6 месеца нещо и то в криза и война.. Значи за теб икономическия анализ е безмислен..

dnevnik.bg
                Иван Костов: Европейският елит се е продал на "Лукойл" и "Газпром"
                Last edited by Kiro; 05.03.2022, 11:37.

Коментар

Ами сега отрече всички,които се занимават с макроикономика и икономически анализи.
                  Може ли да посочиш кои според теб са направили нещо и защо..
                  Понеже е политическа темата.
                  Какво постигнаха ПП с анализи, анализ на анализа и анализ на анализатора на анализа ....

Коментар

• Ами сега отрече всички,които се занимават с макроикономика и икономически анализи.
                    Може ли да посочиш кои според теб са направили нещо и защо..
                    Last edited by Kiro; 05.03.2022, 11:12.

Коментар

Ти може да го познаваш от студент, но той от 20г. е учен , а ти не си нали..И не се занимава с политика и има добри анализи и прогнози..Явно не ги следиш..

Математически погледнато ще победи по-силният. Според математическите формули победител ще е Русия, добави математикът.

novini.bg
                      Проф. Витанов: Стратегическата цел на Русия е завладяването на Украйна - Общество - Новини Бг
                      Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на политиката, шоубизнеса, спорта и ...

Ето за това говорим- и този се направи, че разбира от всичко.. Не спира да говори очевидни неща..Иначе за КОВИД много се изложи..
                      ха ха
                      Икономически учен ли е?
                      Какво е направил за развитието на икономиката на България?
                      НУЛА ПРИНОС, даже отрицателен че само арчи.
                      Всеки един мой колега а те са над 4000 е с по голям принос
                      Почти всички пасквили от име.бг съм прочел. Само ми отговори що 90% там са СТАЖАНТИ - неуки студентчета облъчени от шорошка пропаганда.
                      За "проф витанов" - паднах се с един доцент от физ факултет(такива ентелигентни ми ги подбират във ВМА да не ми е скучно) и нещо почна да го защитава - на кълбета щяхме да станем
                      Last edited by bota156; 05.03.2022, 11:04.

Коментар

• Ти може да го познаваш от студент, но той от 20г. е учен , а ти не си нали..И не се занимава с политика и има добри анализи и прогнози..Явно не ги следиш..

Математически погледнато ще победи по-силният. Според математическите формули победител ще е Русия, добави математикът.

novini.bg
                        Проф. Витанов: Стратегическата цел на Русия е завладяването на Украйна - Общество - Новини Бг
                        Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на политиката, шоубизнеса, спорта и ...

Ето за това говорим- и този се направи, че разбира от всичко.. Не спира да говори очевидни неща..Иначе за КОВИД много се изложи..
                        Last edited by Kiro; 05.03.2022, 10:48.

Коментар

Г.Ангелов е един от младите и способни МАКРОИКОНОМИСТИ..То така всеки професор и учен може да бъде наречен книжен плъх от анонимни никове..Тук трябва да си зададете въпроса за Вашите знания и постижения и като какви давате оценки.. В случая Ангелов е точен и много прав..
                          То затова в България Б.Борисов управлява и краде 12г. с пожарникарско училище..
                          Мико, аз за разлика от тебе съм икономист с много дълъг стаж..

Унгарският премиер е един от европейските ръководители, които имат добри отношения с руския държавен глава Владимир Путин.

fakti.bg
                          Орбан: Ще платим цената на санкциите срещу Русия
                          Унгария подкрепи европейските санкции срещу Русия, но собствената ѝ икономиката ще бъде засегната. Това обяви унгарският премиер Виктор Орбан пред унгарското дър..
                          Ти откога го познаваш. Щот АЗ от студент - 25 години и много добре знам колко чини

Коментар

• Г.Ангелов е един от младите и способни МАКРОИКОНОМИСТИ..То така всеки професор и учен може да бъде наречен книжен плъх от анонимни никове..Тук трябва да си зададете въпроса за Вашите знания и постижения и като какви давате оценки.. В случая Ангелов е точен и много прав..
                            То затова в България Б.Борисов управлява и краде 12г. с пожарникарско училище..
                            Мико, аз за разлика от тебе съм икономист с много дълъг стаж.. Мико от къде ти е купената диплома, че много издишаш или си с 8 клас..Продължавай да ни веселиш и размиваш..

Унгарският премиер е един от европейските ръководители, които имат добри отношения с руския държавен глава Владимир Путин.

fakti.bg
                            Орбан: Ще платим цената на санкциите срещу Русия
                            Унгария подкрепи европейските санкции срещу Русия, но собствената ѝ икономиката ще бъде засегната. Това обяви унгарският премиер Виктор Орбан пред унгарското дър..
                            Last edited by Kiro; 05.03.2022, 10:38.

Коментар

Мико, след като не знаеш кой е Г.Ангелов - не си за този форум и се издаде, че не си икономист..В този случай е добре да си по- скромен в неспециалните си изяви за форума.. Ето и статии на Г.Ангелов..

https://www.dnevnik.bg/author/%D0%93...BB%D0%BE%D0%B2
                              Георги Ангелов (1979) е роден в гр. Пловдив. Завършва финанси в УНСС, работи в Института за пазарна икономика, а понастоящем е старши икономист в институт “Отворено общество”. Той е заместник-председател на управителния съвет на Българската макроикономическа асоциация, както и член на Американската икономическа асоциация. Основните му интереси са свързани с данъчна политика, реформи и икономическо развитие. Участвал е в множество български и международни изследователски проекти.
                              Носител е на специална награда "Гражданска позиция, провокираща дебат" на ФРГИ и е отличен с награда от Наградния фонд „Георги Василев” за принос към свободата на духа, 2008 г.
                              Добре познат е от многобройните си изяви в медиите, а „Блогът за икономика” продължава да е барометър за икономиката в България - http://ikonomika.org
                              И къф е г. ангелов.
                              Книжен плъх не работил 1 ден, камо ли да изкара 1 лев.
                              Плащат му да плямпа глупости - шорошоидна ПРОПАГАНДА

Коментар

Мико, това е икономически форум и тук повечето са икономисти..Ако искаш форум по химия или политика има и такива.. Не може да се изтъпанчиш в този форум и да питаш кой какъв бил..Като не знаеш чети и учи повече..
                                Продължавай да ни веселиш приятелю, но не си избивай комплексите тук..Изобщо ти какво търсиш в този форум..

....[/URL]
                                А ти, приятелю, какво правиш в тоя форум?

Разбирам, че по твоите "критерии" си политик и (цитираш) икономист.

Защо тогава - според същите твои "условия за участие ТУК" - самият ти - пишеш тук, а не - в политически форум?

Продължавай да ни веселиш с твоята риторика, толкова (А)логична приятелю!

Коментар

Working...
                                X