IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
    А Баце не е ли предател? Какво го каниш пак на трапезата? 2009 спираха отново газът за БГ и нищо не направи освен на лъже, че сме 100% независими...
    Ами на пресконференцията на правителството или ПП там не знам какво беше Асенчо го каза "имаме трасета за 20 мил тона внос месечно при консумация за 3 мил тона" или там в каквато мерна единица го мерят.

И доколкото разбирам проблема не е с трасетата а с липсата на газ различен от руския в съседните страни с които имаме конектори.

И говореше за разни сделки с Хърватска дето щяла да ни даде газ па ние после да и го връщаме. Демек има трасе да вземем газ от Хърватска, ама няма газ. Поне аз така го разбирам.
    Last edited by RUBLA; 28.04.2022, 00:09.

Коментар

• А Баце не е ли предател? Какво го каниш пак на трапезата? 2009 спираха отново газът за БГ и нищо не направи освен да лъже, че сме 100% независими...
      Last edited by RUBLA; 28.04.2022, 00:09.

Коментар

• Най-големия купон обаче е как отрочетата на Радев го прекараха, че още не може да се освести

Днес сериозно им беше накипял гледах го по ТВ как се отричаше от тях. Другия път сигурно ще дигне и юмрука.

За капак другарката Нинова му го напомни.

И всичко това за да не са ГЕРБ и Баце на власт

И за още по-голям капак случиха на поредица от кризи - пандемията, енергийната криза с цената на тока, после набиращата скорост инфлация, войната в Украйна и тоталното разединение по темата за нея барабар с последиците.

По тоя повод съм сигурен че ГЕРБ и Баце правят курбан Радев и ПП да са живи и здрави и да изкарат барем до де почне да се види края на кризите.

Ако не беше тъжно, щеше да бъде смешно. Но все пак е смешно и нагледно показва на участниците в сценката лафа "каква я мислихме, каква стана"

Между другото още като се появиха тея бях застъпник на тезата че про-руски и про-американските интереси са се съюзили да съборят Баце. След това не допуснаха Славчо да управлява щото и той защитава(ше) про-български интереси или поне такива индикации даваше.

Е след като го събориха и взеха властта взеха да се ритат по кокалчетата. А сега направо си обявиха война, която навлиза в нова фаза с вече твърдата про-президентска и про-руска партия на Янев.

Проблемът е, че Радев се изпокара с всички. Ако не се беше изпокарал с БСП можеше да ги ползва да дръпне властта изпод краката на правителството. Сега обаче ще трябва да чака сами да се самосвалят или народа да ги измете след някое време или да активира майчето и сие.

В интересни времена живеем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          ИЦО ХАЗАРТА ·

Днес Русия ни каза директно следното: "Вашият народ не ни интересува. Вашият министър-председател не поддава на подкуп или на заплахи, затова ние искаме да свалим правителството ви на всяка цена. България е руска."
          Като човек и като българин днес аз съм разтревожен, но и спокоен. Разтревожен - защото знам какви дни предстоят за всички нас. Спокоен - защото повече от всякога съм убеден, че съм повярвал на правилните хора.
          И специално към г-н Борисов - сега си взимаш шейсетте прислужника и отивате да подарите на Путин ново кученце. Обещавам да ви уредя правителствения самолет. Може да вземеш и вашите приятели фашистите. Те, както знаеш, са под наем.
          Kiro тоя е идиот бе

Коментар

• В новата политическа формация ще бъдат събрани разпознаваеми лица, хора от различни обществени сфери, както и нови лица, каза Ралица Симеонова, която е сред създателите на бъдещата партия.
            Искаме да обединим хора, които искат по смислен начин да работят за страната си. Партията ще се позиционира в национално-консервативния сектор. Националният интерес трябва да бъде запазване на държавата. Националният интерес трябва да гарантира устойчивостта и ефективността на политическата... Вижте повече

bnr.bg
            На 5 май ще бъде свикан Инициативният комитет за партията на Стефан Янев

Коментар

• Призивът на Петков е грешен, неприемлив и неадекватен, обявяват от ПД Социалдемократи

epicenter.bg
              Мандатоносител на "Продължаваме промяната" се обяви против даренията за оръжие за Украйна
              Партията припомня позицията си, че осъжда всякакви военни действия и призовава за мирни преговори с Русия под егидата на ООН. „Внасянето на оръжия няма да прекрати...

Коментар

• Ха, ха - сериозно шоу направили управляващите - мяза на отчаян опит за кризисен Пи Ар, ама както обикновено не им се получава. Поне ще има мемета.

п.п. ако няма газ поне ще има мемета с управляващите

Коментар

ИЦО ХАЗАРТА ·

Днес Русия ни каза директно следното: "Вашият народ не ни интересува. Вашият министър-председател не поддава на подкуп или на заплахи, затова ние искаме да свалим правителството ви на всяка цена. България е руска."
                  Като човек и като българин днес аз съм разтревожен, но и спокоен. Разтревожен - защото знам какви дни предстоят за всички нас. Спокоен - защото повече от всякога съм убеден, че съм повярвал на правилните хора.
                  И специално към г-н Борисов - сега си взимаш шейсетте прислужника и отивате да подарите на Путин ново кученце. Обещавам да ви уредя правителствения самолет. Може да вземеш и вашите приятели фашистите. Те, както знаеш, са под наем.
                  По голям глупак от хазарта е само киро простото

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    С какво плащат рашистите за транзита на газта?
                    С долари или с рублички ?
                    Както е по договор- може и в юани

Коментар

• ИЦО ХАЗАРТА ·

Коментар

Достойният отговор е да предупредим Газпром, че спираме Турския поток, Газпром да ни върне 3,5 милиарда и да плаща солено за транзита до Сърбия и Унгария.

Дневник

13 мин ·
                        Достойният отговор е незабавно нашият парламент да разреши официално българската държава да дари оръжие на Украйна. Коментар на Евгений Кънев
                        Не че се пъна на барикадата, ама ако ги върне ще трябва и тръбите си да изрови, и тогава става--------- сий ибало мамата

Коментар

ВАСКО НАЧЕВ

7. Последно, но не по важност, това е поредна намеса от страна на Русия у нас, с цел- сваляне на това правителство.
                          И как ще свали газа правителството че не е ясно- ако помните имаше по костово време едни протести на таксиджиите- и те искаха да свалят правителството заради по спомен техен убит колега. Просто двете неща нямат много голяма връзка

Коментар

И.МИРЧЕВ

Понеже цяла сутрин политици от ГЕРБ се правят на ощипани моми за диверсификацията на газови доставки, малко факти:
                            2009 г. - Путин спира газа за България. Бойко Борисов обявява, че така не може и ще разнообразим доставчиците си, за да не зависим само от Русия.
                            2018 г. Борисов, за да услужи на Путин изгражда на българска територия продължение на Турски поток в рекордно кратки срокове - под 12 месеца, като след руска критика, редовно от хеликоптер се отчита на Путин за изпълнението. Цена - 3 млрд. лв., платена изцяло от българските данъкоплатци.
                            2019 г. - 10 г. след обявената диверсификация започва строежа на връзката с Гърция. Направено е всичко възможно тя да бъде забавена (вкл. е проектирано тръбата да мине под язовир "Студен кладенец", което забавя строежа още). Въпреки че е три пъти по-къса от Турски поток строежът ѝ продължава 3 г.
                            2021 г. - Приключва управлението на ГЕРБ. България доставя 95% от газа само от Русия. 12 г. след като Борисов е обявил старт на диверсификацията.
                            2022 г. - 13 г. по-късно България няма напълно изградена нито една връзка със съседна страна, която реално може да послужи за доставка на газ, което ни прави тежко зависими от волята на Путин.
                            ГЕРБ не просто преклониха глава пред Путин, те саботираха енергийната независимост на България. Добрата новина е, че по темата това правителство работи от първия си ден и цялото количество от 3-3.2 млрд. куб. м газ ще бъде осигурено и това, което ГЕРБ не успяха да свършат от 2009 г. до днес ще бъде реализирано в рамките на 2022 г.
                            A ima li nqкаква информация колко се плаща на бг за транспорт на газа

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              С какво плащат рашистите за транзита на газта?
                              С долари или с рублички ?
                              B.C. Moldindconbank S.A. реализира печалба с 4,4 млн.

Коментар

Пешо, колкото и да е некадърен К.Петков, не е по-лош и престъпен от твоята Мутра комунист , крадец и бандит..Знам, че си влюбен в него и чакаш да се върне, но няма да стане..Мутрата открадна милиарди..След Кирил ще дойде друг, а Мутрата комунист, бандит и крадец ще лежи в затвора..

"Ще идвам в София колкото често е необходимо, за да може да се стигне до решение (вдигане на българското вето за членството на Северна Македония в ЕС - б.а.) до края на юни, нямаме време, войната ни показа колко важна е евроинтеграцията." Това заяви еврокомисарят по въпросите на разширяването Оливер Вархеи по време на форума на тема "ЕС среща Балканите. Поуката от Украйна: Европейското разширяване – защита от войната".
                                След Берлинския договор през 1878 г. до 1908 г. България е васално княжество на Османската империя.
                                От 1908 до 2007 България е формално независима държава.
                                С думите си лицето Оливер Вархеи ни напомня, че от 2007 г. сме васална територия на ЕС, и разни самодейности от типа на ветото за Македония, не са разрешени.
                                Last edited by Kildirim_Bei; 27.04.2022, 12:30.
                                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Working...
                                X