Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
ИЦО ХАЗАРТА
Благодаря на всеки един от вас, който намери време и смисъл тази неделя да гласува - независимо за кого. Мисля, че вашето отношение към страната ни е достойно, въпреки различните ни политически пристрастия.
На всеки шест човека, гласували на миналите избори за "Продължаваме промяната" - петима са го направили отново. След най-тежката от последните 25 години - с война, със световна финансова криза и огромна инфлация в цяла Европа - тези хора ни подкрепиха отново. Благодарим ви!
Хората, които не гласуваха имат своите основания за това. Приемам, че е трябвало да направя повече, за да оправдая тяхното доверие и да ги убедя.
Нещо лично към всички онези, които цяла година казват "мястото ти не е там", "пей си песните" и други подобни неща. След цялото оплюване, медийна гадост, лъжи, "наркоман ", "боклук" и други ласкави определения - огромната част от хората, дали гласа си за мен на предишните избори са го направили отново. Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца под наем, който иначе много обича да говори от името на народа. Този резултат е оценка на работата ми като народен представител, а не на песните ми. Това е най-голямата болка на Мръсната машина - хората започват да разбират, че мястото на тези като мен е точно там.
Към социологическите агенции -
поздравявам ви, че този път успяхте да познаете победителя на изборите. Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и Възраждане, а на Продължаваме промяната отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие. Може би е време да напишете декларация по този повод.
На изравнилия резултата в 25 МИР - честито. Извинявай, че пак имам повече преференции от теб.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ето едно мнение до какво жалко състояние е стигнала БЪЛГАРИЯ.
https://youtu.be/blkW2xjUrzA?t=1176
За жалост е прав - а не е споменал даже липсата на армия.
БЪЛГАРИЯ обявява извънредно ВОЕННО положение при събиране на 10к несретници край Одрин.
БЪЛГАРИЯ обявява бедствие при всеки дъжд !?!?!?!
БЪЛГАРИЯ обявява извънредно положение при кое да е заболяване, та при 0,1% смъртен вирус и спряхме всякакво лекуване на всички други болести, колкото и нефелно да еLast edited by bota156; 05.10.2022, 10:33.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Вадиш от контекста според мен. В Европа вероятно са по-леви, но това не прави нашите десни.
Апропо кажи един едър бизнес, който не е подпомаган от държавата и ще се съглася с теб.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
А нещо с доказателства да си подкрепиш твърденията?Щото и най-лявата партия в България е по-дясна от най-десните партии в Западна Европа. И съм го доказал в предишния си коментар. За разлика от теб.
Апропо кажи един едър бизнес, който не е подпомаган от държавата и ще се съглася с теб.
- 1 like
Коментар
-
ИВАН БАКАЛОВ
В коментари в чужбина за изборите в България се споменава за проблема Борисов. Казват, че има оцапан имидж,, трудно ще състави правителство, имал "токсична репутация" ("Политико").
Как пък нито една голяма българска медия, нито един анализатор в телевизите, не каза нещо такова за Борисов - да посочи проблема, както го посочват по света. На нито един водещ не му се скърши езика да го зададе поне като въпрос. Сякаш живеем в паралелна реалност, заровили сме си главата в пясъка и не виждаме какво е Борисов.
Усещат ли колко са жалки хекимяни, харалани, бойковасилевци?
- 3 Харесвания
Коментар
-
БОЕЦ
До Борисов.
Ако разкажеш коя е Мата Хари и от къде и как са дошли пачките и кюлчетата в спалнята ти,
Ако разкриеш офшорните си сметки и сметки в чужди банки,
Ако върнеш откраднатите милиарди (може и с правителствения Фалкон да ги докарат),
Ако признаеш детето си от миската с Къщата в Барселона,
Ако върнеш Пътната карта и признаеш националното предателство и грабеж по ТУРСКИ ПОТОК,
Ако разкажеш за схемите с Валентин Златев и ЛУКОЙЛ, с които заедно ни одирахте по два милиарда годишно,
Ако разкажеш как ни продаде на ГАЗПРОМ,
Ако опишеш корупционните схеми и съучастниците си в тези престъпления,
Ако разкажеш как Цацаров даде онези 4 милиона на Доган за "избора" си за главен прокурор и кой му даде парите,
Ако разкажеш как с Пеевски, Гешев, Цацаров, Искров и тн. организирахте и реализирахте фалита и ограбването на КТБ,
Ако разкажеш как Пеевски си избра Гешев, а ти го обслужи,
Ако разкажеш за показните убийства пред 15 години, с които се опита да разчистиш мутренскста си история и скелетите в миналото си,
Ако разкажеш как поръча на Цацаров, Петьо Еврото и Каратиста моето ликвидиране преди 5 години,
Ако разкажеш как ти и бандата ти се опитахте да убиете жена ми,
Ако публично огласиш обещанията и ангажиментите ти към Путин,
Ако разкажеш и признаеш за изпълнените от теб поръчки на Цветелина, Бриго, Доган и Пеевски, чиито слуга си,
Ако признаеш за суджуците, саламите, куфарчвтата на 17-я етаж и всички останали престъпления,
Съм готов да те изслушам лично и да говоря с колегите от БОЕЦ да ти осигурим по един кросан ежедневно за следващите 20 години в Централният софийски затвор. Плюс медицинска грижа да си ги излежиш всичките.
- 3 Харесвания
Коментар
-
"Борисов искаше властта - купи си я! Сега няма право да търси подкрепа от тези, които свали от власт", написа във Фейсбук лидерът на формацията Атанас Атанасов.
Според него - сега на ход са ГЕРБ, ДПС и "Възраждане", както и Стефан Янев, който бил готов на всичко.
"Очакваме решението на най-опитния", завършва статуса във Фейсбук на Атанасов.
"Защо той търси преговори с ДБ и ПП, нали направи всичко възможно да смъкне нашето правителство, нали бяхме аматьори? Нека да преговаря с ДПС и "Възраждане", а може да предложи на Ива Митева (ИТН) и на Каримански (ИТН) някакви позиции в бъдещо правителство".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да вярваш на приказките за лека нощ на Борисов е безпаметност, заявява Панев
novini.bg
Владислав Панев: Дългосрочният интерес на България е ГЕРБ вън от властта - под всякаква форма - Избори - Новини Бг
Да вярваш на приказките за лека нощ на Борисов е безпаметност, заявява Панев
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Точно обратното е. Всички партии са ляво популистки с десни отклонения. А Кирчо и Асен, както и Костовите хора са още по-вредни. Ще го разберете по трудният начин. Докато тях ги има, ще ги има и ГЕРБ. Помисли над това...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
В България всички партии са десни.Няма лява партия.Всички партии поддържат плосък данък общ доход от 10 процента, корпоративен данък от 10 процента, нисък външен дълг ниски осигуровки. В България се преразпределят най-малко средства от БВП чрез бюджета и се дават най-малко средства от БВП за социални разходи с изключение на Ирландия. Имаме и нисък бюджетен дефицит.
Така че няма по-дясна държава в ЕС от България.
По тези въпроси няма големи разлики между партиите. Въпросът е дали ще има корупция .При ГЕРБ имаше.Затова е вредна за България.
- 1 like
Коментар
Коментар