If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честито на победителите.!
Очаквам правителство от ГЕРБ-СДС+ ДПС+ИТН и златният пръст на Възраждане.
Аз съм в опозиция и ще искам бензин 2 лв и пенсии 1500лв.
Препоръчвам на ПП и ДБ да направят парламентарен съюз и да са силна опозиция...
На 90 процента нещата отиват към нови избори.Ясно е,че с Възраждане никой няма да се коалира. Освен ако ГЕРБ, ДПС и Славчо нямат 121 гласа и не направят коалиция, не виждам никакъв шанс за правителство. Нито ПП,нито ДБ,нито БСП на Нинова ще се коалират с ГЕРБ.Или с ДПС на Пеевски.
Той допълни, че ако днес "Възраждане" е първа политическа сила с възможност да управлява самостоятелно, разговорът за новите избори ще го водим пак след четири години.
Като гледам предварителните данни от вота,явно няма да се състави правителство.Дотук ГЕРБ 26 процента ,ПП 18,5,ДПС 13,БСП 13,5,Възраждане 9.,ДБ 6.Другите са под 4 процента. Евентуална коалиция ГЕРБ ДПС би имала около 39 процента, а ПП,ДБ и БСП 38.Пълен паритет и остават"Възраждане",които надали ще влязат в коалиция с друга партия.
Хора, стъпвайте на здраво, за да не се тюхкате, че сте се излъгали. Пиша това по повод, че Румяна Коларова се е изказала пак срещу Кирил и Асен. Няма по естествено поведение за нея. Познаваме се лично много добре от времето когато беше секретар, а и служебен министър при Плевнелиев. И тя знае, аз кой съм и каво знам за нея. Дълги истории. Румяна Коларова е от силно червен род високо поставен в комунистическата иерархия непосредствено след 9 септември 1944 година. Мъжът ѝ е от подобен род, евреин имежду шепата български евреи, които не се изселват в Израел, защото другите евреи са знаели за престъпленията им след 1944 година до 1955 година, когато българските евреи получават право да се изселят. Тогава от около 50 000 в България остават само около 3 000 български евреи комунисти, твърди сталинисти. Не знам за кой път пиша това. По времето на Андропов и после при Горбачов, който е ученик на Андропов имаше къмпания да се селекционират подходящи млади хора за преходът към перестройката. Тези млади хора се изпращаха на Запад под различни форми, и най-много да учат. Румяна Коларова, съпругът ѝ, Димитър Луджев са измежду тези хора.
"Естествено, че гласувах. Естествено, че е за новото. И всеки ден да има избори, всеки ден ще ходя. Щото ми се живее в място, където наркоманът, убил двама на пътя, не се разминава с 2 години условна. Място, където не ми се подиграват в лицето, когато пренареждат паветата, символ на София, и оставят терен за тенис на корт между всяко. Място, където проектите на Кремъл не очернят най-хубавата българска дума… “патриот”. Място, където не завися от полу-грамотни, дебеловрати, нагли, неталантливи и самозабравили се службогонци.
Място, различно от това през последните 12 години. Не знам как, но знам кой НЕ.
Гласувам за модерна България, чиста от корупция."
Коментар