Първоначално изпратено от Chio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Не разбирате или се правите на неразбрал:
Беззаконието отблъсква инвеститори. В България е навсякъде - от примера с пешеходната пътека до съдилища и регулатори. Видни са и резултатите ни в привличане на ПЧИ
- 1 like
Коментар
-
... И по тази причина инвеститорите избягват България- защото инвестицията им ще свърши в "гипсово корито за инвеститори" поради ширещото се беззаконие и корупция
Що не страдат от липса на инвеститори?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ти обаче голям извод извади.
Дерменджиев предлага скороста в градовете да е до 30 км/ч. На ти закон. Закон за баби. "Да не съ случи божкейййй някой да ма стресни"
Беззаконието отблъсква инвеститори. В България е навсякъде - от примера с пешеходната пътека до съдилища и регулатори. Видни са и резултатите ни в привличане на ПЧИ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеТи обаче голям извод извади.
Бай Ганъо няма предимство на пешеходна пътека и трябва да спре.Не спира и убива,защото сме ГЕТО в което цари анархия !
Иди по Белия свят и не спирай на пешеходна пътека.Камо ли блъсни някой.
А тук? Полицай убива дете на пеш.пътека ,условна +5000лв глоба
https://fakti.bg/bulgaria/597677-det...-v-s-bratanica
А за оглеждането,то е ясноLast edited by petrg5s; 17.05.2023, 20:12.
- 1 like
Коментар
-
... И по тази причина инвеститорите избягват България- защото инвестицията им ще свърши в "гипсово корито за инвеститори" поради ширещото се беззаконие и корупция
Дерменджиев предлага скороста в градовете да е до 30 км/ч. На ти закон. Закон за баби. "Да не съ случи божкейййй някой да ма стресни"
- 1 like
Коментар
-
Просто не знам кой закон би ти помогнал ако си в гипсово корито
- 2 Харесвания
Коментар
-
Просто не знам кой закон би ти помогнал ако си в гипсово корито
Пресичат без да се оглеждат и после олеле майко ко станаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Като теникиджии, бояджии, смяна на масло сме топ дестинация. Горе-долу това са ни специалистите в автомобилната индустрия. За останалото youtube и на канала
А някои не могат въздушен филтър да сменят (отидох на безплатно и 2,5 часа им отне)Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Т.е. да не разчитам на закона?
Коментар
-
Момиче ли си, момче ли си, че ти е унисекс аватара. Не изпадай в истерия.
Естественое, че отговоноста е на двамата.
Аз съм си научил децата да не скачат пред колите. Ти ако искаш ги учи на обратното. И тогава и талибана и австралопитека ще се появят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
А няма ? Я провери семерджиев
Та само този случай ли е ! Десетки убити хора има по улиците ,НЕ на пешеходни пътеки
Остави го Семерджиев.
Всеки трябва да внимава и да допусне, че шофйора може да се разсея за милисекунди и да стане проблем.Last edited by vikhunter; 17.05.2023, 12:50.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеЗнаеш ли, че пешеходците ги убиват само на пешеходни пътеки. Извън пешеходни пътеки няма.
Та само този случай ли е ! Десетки убити хора има по улиците ,НЕ на пешеходни пътекиLast edited by petrg5s; 17.05.2023, 12:24.
Коментар
-
... да вдигне ръка, да изчака да го види поредният талибан, да направи предпазлива крачка и ако оня не спре - да се върне, да гледа в двете посоки и за колите след спрялата - често се заобикаля на пешеходна пътека и вторият удря...
Не съм чувал само за ударен пешеходец защото първия е спрял на пътеката, но вторият австралопитек след него не е спрял, защото не е опаквал спиране пред пътека, съответно от удара отзад, спрялата удря пресичащия. Но е напълно възможно по нашите ширини
Естественое, че отговоноста е на двамата.
Аз съм си научил децата да не скачат пред колите. Ти ако искаш ги учи на обратното. И тогава и талибана и австралопитека ще се появят.
- 1 like
Коментар
Коментар