Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Доволен съм, че такива - като теб подкрепят статуквото. Това означава само едно: Слави печели 50 % на есен!
Стомната ви е здрава, на 2-3 хиляди километра от България, но болшинството от вас мислят различно от теб
Все пак ако си навит може да сложим бас пред целия форум- аз слагам 5 евро, ти 5лв . Аз казвам че слави може би ще вземе 2-3-5 депутата повече/ въпреки че гласуваха за славчо на последните 2 избора, наесен няма да гласуват за него казаха жената и децата/. Според мен ще вземе по малко от сегашните. Ти казваш че слави ще вземе 50% от действителните гласове. Да видим кой ще спечели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Естествено че не трябва.
Въпросът мисля че е ясно защо го зададох. Тия двата руски трола всеки ги знае. Не беше към тях а към новата звезда на брейнсторминга 'софикс упдвехиляди'.
Той може и да не е руски трол а от тия на които все някой друг им е виновен. Не че варварите на север не са така, на тях също САЩ са им виновни. Изводът е ясен де,
Коментар
-
Определено, голям страх ВИ тресе.
Добре знаете КАК Слави тръгна от АБСОЛЮТНАТА НУЛА и завърши ВТОРИ, след 11 години управляваща партия.
Откъде ли му дойдоха гласовете?
Второто му участие го постави - съвсем резонно - на чело в Парламента.
Много ми е съвестно да те "отварям", но...
Абе, кВо да ти кажа? Вярвам, досещаш се КОЙ напуска първи кораба? Плъховете, нали! Бравос, знаеш! Пиша ти Отличен!
Остана да си отговориш и на въпроса, защо цяла армия (от плъхове) бърза да напусне кораба...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
за 3 месеца качихте 100к гласа.
за още 3 месеца ще качите ОЩЕ 1млн?
Ма пийте си хапчетата.
Ще повярвам на чалгарите когато публично(у фейса) громи ТИКВАТА И ДОГАН ВСЕКИ ДЕН. НЯМА НИ ЕДНА ДУМИЧКА
За мен Слави е точен! Прецизен като швейцарски часовник! Знае как и какво да прави.
Печели привърженици, дори, когато мислят, че губи. Невероятен чалгар!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОт там, откъдето дойдоиха гласовете за виденов, за царчето, за лудото яне, за болен сидеров, за капут бареков, за обединените патридиоти, за чалгата ... .
ПатрИдиоти колкото искаш на територията "б"
В твоя стил на ПОДЦЕНЯВАНЕ на гласоподавателите - нищо не казваТЕ. Подценявайте ги! Те добре разбират какво се случва! На есен ще се питате ("изумени"): "Ама как стана така?"
Разбира се, пропускаш да коментираш НАСТОЯЩОТО ПЪРВО място сред представените в Парламента. Тия ДОПЪЛНИТЕЛНИ гласове откъде идват?
Трудно ще ти е да отговориш и на следващия въпрос за 50-те % на есен. Не се напъвай излишно.
Защо не се концентрираш върху по-елементарни въпроси? Пиано..., виола..., в краен случай - може и дайре...
Коментар
-
Абе, кВо да ти кажа? Вярвам, досещаш се КОЙ напуска първи кораба? Плъховете, нали! Бравос, знаеш! Пиша ти Отличен!
Остана да си отговориш и на въпроса, защо цяла армия (от плъхове) бърза да напусне кораба...
Плъховете почват да напускат кораба кога има суша на която да слязат.
В случая все още нямаме изявен победител и плъховете са в изчаквателна позиция.
А па се оказа, че и при Славчо не са добре дошли, щото той недолюбва такива, уж.
Коментар
-
Добре знаете КАК Слави тръгна от АБСОЛЮТНАТА НУЛА и завърши ВТОРИ, след 11 години управляваща партия.
за още 3 месеца ще качите ОЩЕ 1млн?
Ма пийте си хапчетата.
Ще повярвам на чалгарите когато публично(у фейса) громи ТИКВАТА И ДОГАН ВСЕКИ ДЕН. НЯМА НИ ЕДНА ДУМИЧКАНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеДобре знаете КАК Слави тръгна от АБСОЛЮТНАТА НУЛА и завърши ВТОРИ, след 11 години управляваща партия.
ПатрИдиоти колкото искаш на територията "б"
- 1 like
Коментар
-
Като най-сериозното установено нарушение по случая Стойчо Кацаров посочи обстоятелството, че създадената държавна компанията за управление на проекта за детска болница е превела авансово 9 млн. лева на "Главболгарстрой", без да има законово основание за това.
svobodnaevropa.bg
Кацаров е сезирал прокуратурата за нарушения на Борисов, Ананиев и Ангелов по детската болниц
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Партиите на протеста даже не можаха да спечелят 50% на тези избори. Та сама партия да спечели 50% на следващите избори си е чудо направо
Коментар
-
Сетиха се... "Данчето" е получила прозрение.
Коментар
-
Друго не мога да измисля - за човек, като теб, който си пази със зъби и нокти топлата службица... Опитвам се да те разбера, но не си ми в кръвната група, ве, Пешо.Ти и тояга (бухалка) - срещу ИТН и ЗА герб - това са несъвместими неща... За съжЕление, щото си УЖ праволинеен, ама щом заиграе парАта - нещата отиват на другия полюс (при теб).
- 2 Харесвания
Коментар
-
Я помислИ пак, когато твърдиш, че няма откъде да му дойдат гласовете. Няма да подсказвам. Мисля, че си що-годе умно момче. Не бързай! Зная, че ще почнеш да се досещаш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеДнеска гербаджиите в София поумняха.Откак бяха изритани от властта решиха да оправят синята зона в София закриват паркинги и служебни места за паркиране на министерства и ведомства.Вече всички ще си плащат....Ей ама как хората поумняват като получат ритник у гъзо
Сетиха се... "Данчето" е получила прозрение.
Коментар
Коментар