IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - За кого ще гласувате на следващите избори?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

    Много злоба и глупост има в хората на Славчо....Славчо е куха лейка няколко пъти съм го спасявал от як бой на времето.Познавам го от 1981 година....Гледам Тошко Йорданов и ми прави впечатление че когато някой не е на неговото мненеие бива надвикван удавен в приказки и по живо по здраво натирен.Хората на Славчо са посредствени да не кажа тъпички.Да си гледат музиката и да не се навират там къде не е за тях..Управляващите трябва да разберат че народа ги е сложил там да изпълняват неговата воля а не да казват какво да се прави да крадат и дерибействат...прави им се програма и започват да я изпълняват със срокове.Ако не слушат бой и избори докато дойдат истински хора...На първо време трябва да се помисли за нашите родители с ниски пенсии....Пенсия под 500 кинта не трябва да има.
    EЙЙЙ, най сетне едно РЕАЛИСТИЧНО, ПРАВДИВО МНЕНИЕ ЗА "НОВАТА АЛТЕРНАТИВА" - СЛЯФЧУ ТРИФОНОВ И КО/резбирай сценаристите му/! Относно Тошко Хасжитошков Йорданов, илил както там беше онова недоразумение с разрошена, като на дългосрочно диспансеризиран болен от шизофрения коса, мога да кажа, ЧЕ ТОЯ ИНДИВИД, КОГАТО ГО ВИДЯ, КАТО ВОДЕЩ НА ПРЕДАВЕНОТ МУ ТО ТВ7/8, ТОЙ Е СПРОСТО ПЛАШЕЩ ВЪНШЕН ВИД И ПОВЕДЕНЧЕСКИ РЕАКЦИИ! Пази БОЖЕ ТАКЪВ ДА Е В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ! Тоя Тошко, ми ПРИЛИЧА НА МЕЛЕЗ, МУЖДУ РОБЕСПИЕР/ЛЕНИН И ДЗЕРЖИНСКИ! Абсолютно неадекватен човек, напълно неразбиращ как функционира един сложен социален организъм, какъвто е държавата! И това "същество", тръгнало не просто акъл да дава, да поучава, но и да претендира за власт! ПАК КАЗВАМ, ГОСПОД БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ ТАКИВА!
    СЛАВИ ТРИФОНОВ И СЦЕНАРИСТИТЕ МУ СА НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНИ ЧАЛГАРИ, СЪС СЪМНИТЕЛЕН ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ, ХОРА КОИТО НЕ РАЗБИРАТ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ, ЗА КОИТО ПРЕТЕНДИРАТ, ЧЕ СА ГОДНИ ДА РЕШАВАТ! НЕ ща такива да ме управляват! ЧАЛГОПИТЕЦИ! Та именно Трифонов и щабът, около него са едно от основните виновници, отговорни за ЗАЛИВАНЕТО НА НАРОДА С НАЙ-ДОЛНОПРОБНА ЧАЛГА
    /визирам песни, като " Скачай", "Ше ти съсам г..за" и прочее/..
    Но явно "народът", иска и цели да го управляват и яхат, откровени ЧАЛГОПИТЕЦИ!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение





      В следващия парламент подобно на сегашния практически ще се доминира от популистки и лидерски партии. И резултата в средносрочен до дългосрочен план ще е същия като сега. Но все пак разбиване сегашното самозабравило се статукво е глътка въздух относно демокрацията и върховенството на закона.

      Наличието на такъв тип партиии както и президентството показва, Желанието на Българския народ за силна ръка - бащица който да накаже лошите и да се погрижи за нас - тип цар или генерал и какъвто и да е спасител по възможност силовак.

      Поради невъзможност за сформиране на стабилно парламентарно мнозинство подобно на Борисовата партия последните 11 години ще възникне постоянната политическа криза.

      Това вероятно ще доведе до промяна на конституцията и установяване на президентска република , която ще си е пряка диктатура , подобна на путиновата . Но това не означава ще България ще попадне в сферата на влияние на Русия. По скоро Запада ще си затвори очите както при Борисов.

      Прогноза, това вероятно ще се случи 2023 година след срива на глобалните пазари и настъпилия тежка икономическа и политическа криза. Събитията ще наподобяват 1934 година, просто в момента загряваме.

      Влиянието на бившата ДС и нейните наследници, както и икономически така и политически ще остане и при този модел.

      Вероятен кандидат който би бил издигнат при така създалата се ситуация срещу Радев е Томислав Дончев
      Тошко Томислав Дончев да си взема чантата шапката гащата и да си заминава за Габрово.Избори се правят не за кефа на политиците...Тая генетична утайка на нашия народ трябва да разбере че трябва да изпълнява волята на народа а не тя да казва какво да се прави ида тежкарее и дерибейства.Не ме интересува кефа на тоталитарните партии и лидерите им.Народа гласува и решава.След като научим коя партия и с колко депутата и с колко влиза в Парламента тия лумпени се вземат в ръце и започват да изпълняват народната воля.Заиграе ли тоягата ммного бързо ще се разберат и ще има мнозинство...И започват
      1 Намаляване на броя на депутатите на 100
      2 Пряк избор на Окръжни съдии и прокурори.Въвеждане на лична отговорност на тия хора
      3 ССъздаване на общинаска полиция която осигурява рвда и спокойствието в населените места.
      4 Незабавно повишаване на малките пенсии за стаж и възраст
      5 Премахване на всякакви тарикати в системата на телковете
      6 Премахване на прага в сегашната избирателна система и създаване на облекчена възможност за издигане на мажоритарни кандидати
      7 Премахване на лобистки текстове от законите.Гласуване на точни и ясни закони без вратички и шикалкавене
      8 Тотална реформа в МВР
      9 Тотална реформа в средното и висше образование и писане на двойки никакви простотии парите следват студента,
      10 Въвеждане на ценз и трудов стаж за всички ръководни постове в държавните и общинските ведомста и в държавните фирми.Не може партийни анонимници да управляват Атомни централи
      11 ...И всички разумни предложения от хората
      Last edited by national power; 16.08.2020, 11:17.

      Коментар


      • За да реша дали ще гласувам трябва да видя хората които са в листите..Така че преди да го има това няма как.Сал ковидидиота от Габрово гласува без да знае за кого.Такива избират Цеца тъпото и Деса влажното.Такива се записват в партии пишат доноси коват интриги ходят по партийни конференции и ръкоплясакт силно надайки се да им подхвърлят някой по малко оглозган кокал.Разумни почтени и кадърни хора не се занимават с политика.Добрите хора не стават началници,Генетичната утайка на народите управлява навсякъде...И виждаме резултатите...Фалита и мизерията вече дойдоха..другото съм го написал в темата за кризата...

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
          Aбе Матеев, нали искаш да гласуваме? Гласуваме. Кво ме интересува за кого и защо ще гласуваш?! За кого гласуваш и колко пари имаш не се пита най-малкото заради елементарното възпитание което имае всички тук, нали!? Галсувай за кой, той, Спас и Атанас, Мунчо или ЦвЦв, само не ни го навирай в лицата, че мен лично ме дразнят доводите ти.
          За доводите на всеки може да се спори но, причините Матейко да пише така и да крепи настоящите овластени са прости: Заложени много пари в съмнителни практики които (сега се досещам), преди време, в частна комуникация (още му вярвах на Матейка) той ми спомена бегло с термина „едни много по-сигурни инвестиции”. Не знам, как са го прилъгали но, той е наливал в гербавата корупционна машина и не желае, изпълнителите и на негови желания, да се сменят с нови, преди да са му се „реванширали”. Тъпо, разбира се но, е клъвнал...
          - Иначе, се фукаше, колко бил „успешен” и плюеше останалите, че били „лузъри”.
          Ха сега, де !?!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

            Разходи се по "магистралите" и ще видиш доказателствата.
            Не очаквай от това ... нещо каквато и да е обективност. Този е платен трол - енергиен вампир на боклучарската пасмина. ЗАрежи го и не му обръщай внимание, доколкото е възможно.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение


              Де факто за научно обосновани мнения е трудно да се говори, предимно са линкове от ПИК, копи пейст и лукуми.
              Ми нормално, бай ти Матейчо като повечето герберасти е подлога на Дебелян, независимо дали го иска/осъзнава или не.
              Неслучайно Шиши толкова яростно медийно ги защитава.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
                Aбе Матеев, нали искаш да гласуваме? Гласуваме. Кво ме интересува за кого и защо ще гласуваш?! За кого гласуваш и колко пари имаш не се пита най-малкото заради елементарното възпитание което имае всички тук, нали!? Галсувай за кой, той, Спас и Атанас, Мунчо или ЦвЦв, само не ни го навирай в лицата, че мен лично ме дразнят доводите ти.
                Е, не, ти щом нямаш поне чертвърт милион, значи си мързелив, тъп и некадърен, само той е вундеркинд, работлив и създава работа на 1000+ гладни служители.
                Пък и той трябва да напише мнения, които после да покаже на Жоро Тръбата, така че ....
                Де факто за научно обосновани мнения е трудно да се говори, предимно са линкове от ПИК, копи пейст и лукуми.

                Коментар


                • Aбе Матеев, нали искаш да гласуваме? Гласуваме. Кво ме интересува за кого и защо ще гласуваш?! За кого гласуваш и колко пари имаш не се пита най-малкото заради елементарното възпитание което имае всички тук, нали!? Галсувай за кой, той, Спас и Атанас, Мунчо или ЦвЦв, само не ни го навирай в лицата, че мен лично ме дразнят доводите ти.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение





                    В следващия парламент подобно на сегашния практически ще се доминира от популистки и лидерски партии. И резултата в средносрочен до дългосрочен план ще е същия като сега. Но все пак разбиване сегашното самозабравило се статукво е глътка въздух относно демокрацията и върховенството на закона.

                    Наличието на такъв тип партиии както и президентството показва, Желанието на Българския народ за силна ръка - бащица който да накаже лошите и да се погрижи за нас - тип цар или генерал и какъвто и да е спасител по възможност силовак.

                    Поради невъзможност за сформиране на стабилно парламентарно мнозинство подобно на Борисовата партия последните 11 години ще възникне постоянната политическа криза.

                    Това вероятно ще доведе до промяна на конституцията и установяване на президентска република , която ще си е пряка диктатура , подобна на путиновата . Но това не означава ще България ще попадне в сферата на влияние на Русия. По скоро Запада ще си затвори очите както при Борисов.

                    Прогноза, това вероятно ще се случи 2023 година след срива на глобалните пазари и настъпилия тежка икономическа и политическа криза. Събитията ще наподобяват 1934 година, просто в момента загряваме.

                    Влиянието на бившата ДС и нейните наследници, както и икономически така и политически ще остане и при този модел.

                    Вероятен кандидат който би бил издигнат при така създалата се ситуация срещу Радев е Томислав Дончев


                    Каквото и да е разпределението на гласовете в бъдещ Парламент, нещата ще бъдат коренно различни.

                    1. Отпада т.нар. "вечен балансьор" - ДПС.

                    2. Отпада възможността ГЕРБ да постига споразумения и кворуми със съмнителни партньори.

                    3. На преден план излиза реалната възможност бъдещи кворуми в Парламента да са без реално участие на ГЕРБ.

                    4. Със сигурност това са предварителни изводи. За окончателните резултати и възможности за бъдещо развитие на нещата ще говорим във времето.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение




                      В следващия парламент подобно на сегашния практически ще се доминира от популистки и лидерски партии. И резултата в средносрочен до дългосрочен план ще е същия като сега. Но все пак разбиване сегашното самозабравило се статукво е глътка въздух относно демокрацията и върховенството на закона.

                      Наличието на такъв тип партиии както и президентството показва, Желанието на Българския народ за силна ръка - бащица който да накаже лошите и да се погрижи за нас - тип цар или генерал и какъвто и да е спасител по възможност силовак.

                      Поради невъзможност за сформиране на стабилно парламентарно мнозинство подобно на Борисовата партия последните 11 години ще възникне постоянната политическа криза.

                      Това вероятно ще доведе до промяна на конституцията и установяване на президентска република , която ще си е пряка диктатура , подобна на путиновата . Но това не означава ще България ще попадне в сферата на влияние на Русия. По скоро Запада ще си затвори очите както при Борисов.

                      Прогноза, това вероятно ще се случи 2023 година след срива на глобалните пазари и настъпилия тежка икономическа и политическа криза. Събитията ще наподобяват 1934 година, просто в момента загряваме.

                      Влиянието на бившата ДС и нейните наследници, както и икономически така и политически ще остане и при този модел.

                      Вероятен кандидат който би бил издигнат при така създалата се ситуация срещу Радев е Томислав Дончев
                      Last edited by Todor Sabev; 15.08.2020, 11:13.

                      Коментар





                      • https://baricada.org/2020/08/03/prouchvane-alfa-2/

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                          Бас държа че нямаш доказателство за нито едно от нещата за които ги обвиняваш.

                          Разходи се по "магистралите" и ще видиш доказателствата.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

                            Изключително странно и неадекватно мнение ! Единственото нещо, което Гроб оставя е огромна корупция и разпад на институциите, крадене и точене на еврофондове и бюджет ! Дай пример за нещо качествено направено, защото това с което най-много се хвали Тиквун като строител на магистрали е с отвратително качество ! Всички проекти и поръчки се изпълняват при изключително високи и надути цени !
                            Бас държа че нямаш доказателство за нито едно от нещата за които ги обвиняваш.

                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение

                              Аз също никога досега и по никакъв случай не съм гласувал на избори по същата причина. Но сега ще гласувам, защото ГЕРБ са първите оставили нещо след себе си. След ГЕРБ-аджийски кметове има резултати, след ГЕРБ има магистрали и ремонти из градове и села. Преди това имаше само и единствено кражби и никой не беше сложил дори една керемида някъде.
                              Изключително странно и неадекватно мнение ! Единственото нещо, което Гроб оставя е огромна корупция и разпад на институциите, крадене и точене на еврофондове и бюджет ! Дай пример за нещо качествено направено, защото това с което най-много се хвали Тиквун като строител на магистрали е с отвратително качество ! Всички проекти и поръчки се изпълняват при изключително високи и надути цени !

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Мечобиков, .............. Сега, ако това си ти, щото аватарът съвпада, но всеки може да си сложи подобен аватар, явно си преживял един много голям катарзис. ....................
                                Не знам дали зад никовете стои един и същи човек, не ме и интересува. Мненията сами за себе си говорят
                                Но, ти си пропуснал развитието на Мечобиков След първоначалния революционен плам, развит до философски висоти в едни протести уж, срещу управлщващите тогава, времето показа по-късно, че ролята им е била затвърждаването им за по-дълъг и безметежен период, та, с времето гласът му започна да сменя тоналностите, докато накрая изчезна с изпълнението на целта

                                Коментар

                                Working...
                                X