IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Явно дава на доста хора работа щото 2000 пчелни семейства е абсурд сам да ги гледа,трябват му още най-малко 15 човека и явно се възползва
    от много оперативни програми та затова защитава сегашната власт.
    Изглежда, не са само програмите. Това е отчаян корупционер, който направо си декларира разбирането, че хората „управляват държави” с цел корупция. Била „необходимо зло”. Вече е ясно, кому е необходима.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

А.и да си се занимава, ама тази негова „принципност”, ми идвав повече. Не съм вярвал преди, че така може да ми се доповръща от нечии изцепки.
      Явно дава на доста хора работа щото 2000 пчелни семейства е абсурд сам да ги гледа,трябват му още най-малко 15 човека и явно се възползва
      от много оперативни програми та затова защитава сегашната власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss

Има !!! Занимава се с много работи като пчеларство,фармацевтика, форекс услуги http://www.fx-bg.com/index.php?id=122&bb=23
        А.и да си се занимава, ама тази негова „принципност”, ми идвав повече. Не съм вярвал преди, че така може да ми се доповръща от нечии изцепки.

Коментар

• Доживях да видя протест и във Габрово.
          Горките стачкуващи, сега ще бъдат уволнени от местните дерибеи.
          Click image for larger version

Name:	5656.JPG
Views:	1
Size:	52.3 КБ
ID:	3637623

Last edited by hazard; 12.08.2020, 00:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение

Няма шанс. Много е напориста, но от много неща не отбира. Но и не може да се отрече, че има доста контакти. Познавам я лично, още от времето, в което бях заблудено държавно чиновниче..още се чудя как ме прилъгаха да се нахендря на тоя, но това е друга тема. Но мисълта ми беше друга - тя (и не само тя) винаги е била в "добри отношения" с управляващите. Без значение от цвят и ориентация. Всеки да си прави сметката...

п.п. навремето беше страшна мацка. Що влажни погледи е отнесла
            Въобще не е нужно да "отбира". Важно е да раздава пари с шепи и с чували.
            Last edited by vikhunter; 12.08.2020, 00:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
              Протестиращите вече са въоръжени с прашки, и с най-голяма наглост ги използват пред камерите, без да им мигне окото. Прашката е оръжие, и може да се използва за чупене на прозорци или на човешки глави. Чудя се защо такива наглеци не ги окошарват на секундата.

Че всички протестиращи изпростяха и се опиянчиха - това вече е ясно. Сега обаче започнаха да стават все по-нагли и по-нагли. Време е власта да се намеси и да окошари всичките тези пропаднали типове.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/za-p...ata-na-ms.html
              Траях, траях - изпроси си го. Халюцинираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                Много се отплесна! Долу ти говориш за "хабилитирани лица по старому"

Нещо пропускаш! Понятието се използва и днес, по отношение на лица, хабилитирани в български висши училища или научни организации.

Би могъл да попълниш знанията си с нещо ново..., не само "по старому"...
                Чудесен повод да ме обогатиш. Какво според теб се е случило с научните и академични степени, придобити преди 1995г.?

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                  Сега прегледах набързо новините. Деница Сачева нещо много се изявява. Премиер ли ще ни става?
                  Няма шанс. Много е напориста, но от много неща не отбира. Но и не може да се отрече, че има доста контакти. Познавам я лично, още от времето, в което бях заблудено държавно чиновниче..още се чудя как ме прилъгаха да се нахендря на тоя, но това е друга тема. Но мисълта ми беше друга - тя (и не само тя) винаги е била в "добри отношения" с управляващите. Без значение от цвят и ориентация. Всеки да си прави сметката...

п.п. навремето беше страшна мацка. Що влажни погледи е отнесла

Коментар

• Деница Сачева 2013
                    https://www.youtube.com/watch?v=_bVa...1IG2Y5EYnWBtnM
                    Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от gogo6060 Разгледай мнение
                      Па и не е по схемата "дай, за да получиш", с която сте свикнали.
                      Наля милиони в БАН и им вдигна заплатите много след хабилитацията си.
                      Безимен, ти наистина си много безсмислен, снимането на минзухари и бръмбари те правеШЕ по-завършен
                      Сериозно ли вярваш, че това „наливане на милиони ” върши работа? Опитва да ги купи. Елементарно и просташки, без понятие какво и защо, правят тези хора. Щото, дотам му хвърля” мозъкът мутренски.
                      А безименният, този път, е много прав. И има подкрепата ми.
                      НЕ СЕ ШЕГУВАМ.

Коментар

• Сега прегледах набързо новините. Деница Сачева нещо много се изявява. Премиер ли ще ни става?

Коментар

• Протестиращите вече са въоръжени с прашки, и с най-голяма наглост ги използват пред камерите, без да им мигне окото. Прашката е оръжие, и може да се използва за чупене на прозорци или на човешки глави. Чудя се защо такива наглеци не ги окошарват на секундата.

Че всички протестиращи изпростяха и се опиянчиха - това вече е ясно. Сега обаче започнаха да стават все по-нагли и по-нагли. Време е власта да се намеси и да окошари всичките тези пропаднали типове.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/za-p...ata-na-ms.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender
                            Добре, ще опитам да обясня на по-прост език. Похвърляйки неверни твърдения (изцяло в унисон с Партийната повеля), казаното от теб в този форум, олеква до нивото на рядка червена тролня. Така по-ясно ли е?

Много се отплесна! Долу ти говориш за "хабилитирани лица по старому"

Нещо пропускаш! Понятието се използва и днес, по отношение на лица, хабилитирани в български висши училища или научни организации.

Би могъл да попълниш знанията си с нещо ново..., не само "по старому"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Хабилитиран е - „кандидат на науките” по старому.
                              Впрочем, ти каква степен имаше? Категория - "М"?

Ако искаш да ми обясниш нещо - не ти се е получило. Опитай отново.

По отношение на твоя въпрос: АКО реша да се кандидатирам за мястото на премиер-министъра, със сигурност не бих го направил, ако нямам научна степен (и научни изследвания, публикации, постижения)
                              ​​​​​​

Не влизай толкова дълбоко в подробностите за моите научни интереси. Нямаш понятие за научното ми профилиране ,що касае дочутото оттук-оттам в тоя форум, дори да смяташ, че информаторите ти са достатъчно надеждни.

В голяма степен грешиш, но няма да те отварям в тая посока. Не си ми интересен.

Коментар

• Па и не е по схемата "дай, за да получиш", с която сте свикнали.
                                Наля милиони в БАН и им вдигна заплатите много след хабилитацията си.
                                Безимен, ти наистина си много безсмислен, снимането на минзухари и бръмбари те правеШЕ по-завършен
                                Last edited by gogo6060; 11.08.2020, 21:52.

Коментар

Working...
                                X