IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Любопитно ми е защо английските червени тролове не си оплюват кралицата и кралското семейство, които са несметно богати, и по презумпция би трябвало червените отрепки да ги обвинят в корупция и да ги мразят и обиждат с измислени компромати и обвинения?

Същото важи и за белгийския или испанския крал или пък за японския император ....

Техните ли червени са със сбъркано мислене или нашите?

Ако наистина ти е любопитно, можеш да прочетеш за формата на управление - Конституционна монархия (на съответната страна) и да я сравниш с Парламентарна република (нашата, ако не си чувАл!)...

Сигурен съм, че нещата ще ти се изяснят!

(да не би да си влюбен в царя и Монархията?)

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ми що тогава зяете срещу Гешев?
      Когнитивни проблеми забелязвам...

А и виждам колонията Южна Корея, която е много по-зле от северните си съседи.
      Продължи моля,
      На кой е колония корея?
      То така и САЩ са колония на Англия?
      Гешев да е взел бизнеса на мариците, на лукойл, на концесионерите на златото, тол-а, морето, ВиК, банките (ББР примерно). А за КТБ да казвам ли какво не свърши. За 6 години НЯМА НИЩО. НЯМА И ДА ИМА
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Кой откъде е излезнал? Нещо май никой не е излезнал и единствения път за тези е накъм пандиза.
        То и на спонсора ви няма да му се размине
        А за тия тримата не знам. Имам чувството че всички са под лупа в момента.
        Ама ти ся ще отречеш ли че всички за които говориш са с произход вашата партия?
        Един няма който да не е произлязъл от вас. И мутрите, и "бизнесмените", абсолютно всяко зло.
        Темата е дълга,
        ама и БХ и агент Сава от нас излязоха, но тръгнаха по грешен път.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Те излезнаха.
          Ама нещо за Ковачки, Златев, Домуса ???
          Кой откъде е излезнал? Нещо май никой не е излезнал и единствения път за тези е накъм пандиза.
          То и на спонсора ви няма да му се размине
          А за тия тримата не знам. Имам чувството че всички са под лупа в момента.
          Ама ти ся ще отречеш ли че всички за които говориш са с произход вашата партия?
          Един няма който да не е произлязъл от вас. И мутрите, и "бизнесмените", абсолютно всяко зло.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Е Баневи, Арабаджиеви, имаше още някакви "бизнесмени" баба ти ли ги окауши?
            Когато ги осъди и им конфискува имуществото е полза на държавата а не на Шиши, тогава лично ще стисна ръката на каскета.Но не това се случва.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Любопитно ми е защо английските червени тролове не си оплюват кралицата и кралското семейство, които са несметно богати, и по презумпция би трябвало червените отрепки да ги обвинят в корупция и да ги мразят и обиждат с измислени компромати и обвинения?

Същото важи и за белгийския или испанския крал или пък за японския император ....

Техните ли червени са със сбъркано мислене или нашите?

Коментар

Те излезнаха.
                Ама нещо за Ковачки, Златев, Домуса ???

Коментар

Кажи за Цацаров, що не окауши никой за 7 год.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    смешно е хора с ясно изразени политически пристрастия да бранят независимия политически главевн прокурор.
                    И кое е смешното?
                    Ми ти като нямаш политически пристрастия, за какво го нападаш?

Ми те тримата глупаци, ония туфлеци от боец за какво протестират, ми щото знаеха че ще ги почне, а и ги почна,

Ми айде те взимат по некой леф да хвърлят яйца по сградите, ми вие балъците нямате ли поне капка акъл останал?

Коментар

Че Гешев е от няколко месеца бе, а и щом почна некои бизнесмени веднага скочихте да ги защитавате.
                      От единадесет правителства до сега имате шест, а до 2009 имате пет от седем, фалирахте два пъти държавата а сега искате пак. Ама дубайския ви спонсор скоро ще спре паричките и тогава кво ще правите?

Кажи за Цацаров, що не окауши никой за 7 год.

Коментар

На гламав ли се правиш, тоя министър е от Патриотите и е там да мълчи чии са разрешенията за боклуците.
                        Гешев не вижда ли стотиците апартаменти, къщи, 700 милиона за хазарта, 8те джуджета.....
                        Само с тоя министър под арест, да замаже очите пред ЕС .
                        Че Гешев е от няколко месеца бе, а и щом почна некои бизнесмени веднага скочихте да ги защитавате.
                        От единадесет правителства до сега имате шест, а до 2009 имате пет от седем, фалирахте два пъти държавата а сега искате пак. Ама дубайския ви спонсор скоро ще спре паричките и тогава кво ще правите?

Коментар

• Виcшият aдвoкaтcки cъвeт пoпиля прoeктa нa ГEРБ зa нoвa Кoнcтитуция В идeитe нa упрaвлявaщaтa пaртия ce cъдържaт твърдe cпoрни прeдлoжeния, oтклoнeния oт ocнoвни принципи нa кoнcтитуциoннoтo прaвo и нeмoтивирaни прeдлoжeния зa прoмeни в дeмoкрaтичнитe инcтрумeнти...
                          Oт aдвoкaтурaтa зaявявaт, чe внимaтeлнo щe cлeдят вcички прeдлoжeния зa прoмeни в Кoнcтитуциятa. „Oбщecтвoтo извървя твърдe дълъг път в дeмoкрaтичнoтo cи рaзвитиe, нacoчeнo към пocтигaнe върхoвeнcтвo нa прaвoтo и укрeпвaнe нa кoнcтитуциoннитe цeннocти. Вcякo oтcтъплeниe oт пocтигнaтoтo e нeмиcлимo, зaщoтo би oтдaлeчилo Бългaрия oт oбщнocттa нa eврoпeйcки държaви, a eвeнтуaлнитe прoмeни в кoнcтитуциятa мoгaт дa бъдaт пoдкрeпeни caмo aкo oтcтрaнявaт кoнcтaтирaнитe нeдocтaтъци в урeдбaтa и приближaт бългaрcкия кoнcтитуциoнeн мoдeл към нaй-дoбритe eврoпeйcки oбрaзци“, зaвършвa пoзициятa.

Коментар

Гешев не арестува ли министър ли беше, за министър ли беше... Не че помниш де, но забелязвам че само празни приказки говориш (те). И като прати двама космонавти и построи АЕЦ що фалира тогава?

Стига бе

Коментар

Гешев не арестува ли министър ли беше, за министър ли беше... Не че помниш де, но забелязвам че само празни приказки говориш (те). И като прати двама космонавти и построи АЕЦ що фалира тогава?

На гламав ли се правиш, тоя министър е от Патриотите и е там да мълчи чии са разрешенията за боклуците.
                              Гешев не вижда ли стотиците апартаменти, къщи, 700 милиона за хазарта, 8те джуджета.....
                              Само с тоя министър под арест, да замаже очите пред ЕС .

Коментар

• смешно е хора с ясно изразени политически пристрастия да бранят независимия политически главевн прокурор.

Коментар

Working...
                                X