Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Kakto obiknoweno нищо не ти се разбира- според това което си написал , аз разбирам че питаш дали мога да закарам ваксина/ безплатна, кого и защо да ваксинират/ в белене. Защо аз трябва да нося ваксината не разбрах. има си специализиран транспорт
Ако искаш ясен отговор трябва да пишеш ясно и на нормален български език. Ти на такъв език обикновено пишеш- повторете моля, обяснете моля. Друго нормално освен тези изречения аз от теб не съм срещнал
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Новини от цирка - лудница:
Расистки надписи "Само за бели" и "Животът на белите има значение" се появиха на входа на [COLOR=#FF0000]Last edited by X_Y; 08.09.2020, 20:40.
Коментар
-
Новини от цирка - лудница:
Расистки надписи "Само за бели" и "Животът на белите има значение" се появиха на входа на хотел "Heaven" (в превод от англ. – рай) в Слънчев бряг, сигнализират чуждестранни гости на българския курорт. Във Фейсбук-групите Foreigners in Sofia & Friends, Scandinaver i Bulgarien и в сайта "Трипадвайзър" бяха публикувани снимки, на които се виждат расистките послания.
Хотел и апарткомплекс "Хевън""е собственост на Георги Славов, известен като Жоро Главата, син на взривения в асансьор човек на СИК Стоил Славов и наричан "наследника на СИК". През 2012 г. хотелът стана печално известен с избухналия в един от апартаментите му пожар.
Хотел "Хевън" е построен в разрез с всички държавни разпоредби – върху дюни, само на 25 м от морето и очевидно никой досега не е разпоредил заличаване на незаконния строеж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Вате ами ватките ще раздадат ли безплатна ваксина на руските тролове, ако не раздадат може и да не я докараш до белене?
Ако искаш ясен отговор трябва да пишеш ясно и на нормален български език. Ти на такъв език обикновено пишеш- повторете моля, обяснете моля. Друго нормално освен тези изречения аз от теб не съм срещнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОтносно казаното от преждеговорещия уважаван от мен участник,че "Мълчанието трябва да свърши!",както и в чест на утрешната светла годишнина от Девети Септември отново задавам Големия Въпрос : "Защо 400 хилядната БГ-армия,победителка в толкова много сражение след 1878 г.,не излиза да воюва срещу 3 пъти по-малобройната Червена армия?"Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОтносно казаното от преждеговорещия уважаван от мен участник,че "Мълчанието трябва да свърши!",както и в чест на утрешната светла годишнина от Девети Септември отново задавам Големия Въпрос : "Защо 400 хилядната БГ-армия,победителка в толкова много сражение след 1878 г.,не излиза да воюва срещу 3 пъти по-малобройната Червена армия?"
Сега ако попиташ защо бг войниците не са искали да стрелят по чучелата облечени с руски униформи на предното учение на нато и защо бг кораб е посрещнат с огън при опит да наруши границата на русия около крим- по тези въпроси може да има дискусия, ама по твоят въпрос едва ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе се натискайте, скоро отварят белене. Места ще има за всички желаещи
Last edited by Имхотеп; 08.09.2020, 20:21.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Едновремешното противопоставяне на съперничащи и враждебни блокове, които макар и формално изповядваха коренно различни позиции за устройство на обществото, отдавна приключи, но ... стана ли светът по-спокоен и по-сигурен?! What Would The ‘Ideal’ Capitalist Society Look Like?
Коментар
-
Относно казаното от преждеговорещия уважаван от мен участник,че "Мълчанието трябва да свърши!",както и в чест на утрешната светла годишнина от Девети Септември отново задавам Големия Въпрос : "Защо 400 хилядната БГ-армия,победителка в толкова много сражение след 1878 г.,не излиза да воюва срещу 3 пъти по-малобройната Червена армия?"Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Явно е намерил следващата партия и гледа о време да се откачи от гербаджиите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПичове, защото сега на 10ти не излезете всички, да се съберат 1 милион на паветата и нещата да се решават. Да не си тръгват докато няма оставка.
Ако имаше водачи на тези протести, които освен корупцията да имат и визия за бъдещето, щях да ида и аз на тоя решаващия митинг. Не може да се протестира само срещу корупцията. Дайте визия, как ще модернизирате Б-я, докога Б-я ще върви само по инерция и ден за ден?
1 милион души ще решат нещата веднага. за един ден. Ами събудете ги хората...Ама става с визия, къде ви е визията? Само с това идват нови некорумпирани не е визионерско и вдъхновяващо
После ти схванах логиката, но не ти приемам аргументите.
Протестите се случиха спонтанно и са "ръководени" от хора без особен политически бекграунд.
Просто едни отчаяни до полуда и вбесени граждани.
Ще отида дори по-нататък. Ако изведнъж се бяха появили някакви тотално непознати или почти непознати хора с ясни визии, стратегии и подробни планове и програми, всичко това поднесено в добре подредени изречения, аз лично щях да съм много, много подозрителен. Та нима не виждаш и не разбираш в аванс, че това биха били просто думи.
Стресирани, уплашени, объркани, обезверени, отчаяни, но още и смачкани, купени, излъгани - това е най-честата характеристика на нашия гражданин в нашата разградена, предадена и продадена държава. Л. Панов я е нарекъл "пленена държава", което вероятно смислово добре предава съдържанието на всички думи, които могат да с е измислят по въпроса.
Има и сега партии с разработени "визии". Ти на тях вярваш ли им и готов ли си да гласуваш.?
Иде мътно и рисково време на междуцарствие (interregnum). Обществото е дезинтегрирано, всякакво доверие вътре е загубено, традиционните играчи на терен не дават усещане за честно, адекватно, градивно, перспективно народно представителство. Нови играчи, които да ги заместят, не с е виждат.
Единственото, на което можем да се надяваме, че в страната се случват нови обществени процеси, които дават начало на истинско, умно, будно, критично гражданско общество, където ще се реализират автентични процеси на политическа конкуренция и борба за доверието на един събудил се народ. Предполагам не ми знаеш "творчеството" и нямаш ни най-малка представа доколко самият аз вярвам и се оповавам на нещо такова. Това е просто една възможност, надежда! Друго буквално не мога да предложа
Иначе всички вкупом заминаваме в канализацията!
Ако има нещо вярно, следващият провалил се (а той неизбежно ще се провали) ще бъде изгонен 6 месеца по-късно. Няма необходимост да с ечака повече от десет години, че да разберем, как някой не става. По-просветените го знаеха още 2009, други го разбраха много скоро след това, но си мълчаха.
Акцентът пада върху това, че мълчанието трябва да свърши!
Коментар
-
https://www.facebook.com/www.fakti.b...epa=SEARCH_BOX
Игнат раденков- саниране нормално 100-120лв- саниране от държавата- онова безплатното- 340лв- наздраве
Коментар
Коментар