IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Очаква се атентат до дни... Шофьорите напускат...

    3 September 2020

    И тримата шофьори от НСО на премиера Бойко Борисов, са подали молби за напускане. Това довериха наши източници в службата. Причина са разнасящите се из техните среди слухове, че Делян Пеевски е решил да реши проблема с протестите и Бойко, като ликвидира премиера. Това е идеалното решение – едновременно мразеният управник пада, но и се създава възможност за избор на ново правителство, в рамките на този парламент. Мъртъв, Бойко е най-полезен на КОЙ. Веднага след убийството, ще започне кампания срещу насилието и ще се обяви “посегателство над държавността”. Президентът Радев ще бъде разследван като поръчител, а за тежки престъпления, имунитетът му не важи. Така ще стане неудачно да му се дава да прави служебно правителство, когато е заподозрян в убийство. Веднага след като реши проблема с новия кабинет, Пеевски е подготвил смяна и на Гешев. На неговото място ще дойде Бойко Найденов, който ще бъде изстрелян преди това като главен разследващ президента и убийството. Премиерът е известен с това, че сам кара джипа си, но това е само като има камери наоколо. Иначе повечето време го прави шофьор от НСО, който реално е единственият друг човек в колата. От седмица, агенти на НСО не влизат в джипа, което е косвен показател, че очакват покушение. Те ескортират премиера от собствените си коли. Шофьорът обаче трябва да е там и при атака, може да пострада. Това е вероятната причина за напускането.

    Коментар


    • ИЛИАН ВАСИЛЕВ


      Борисов се уплаши от последствията от собствените си решения да разгони, обгази и бие протестърите и се скри в миша дупка. Когато стане напечено и трябва да поеме отговорност, винаги се крие и бута напред я СДВР, я министър на вътрешните работи, я Биков, който няма формална функция, която да обвързва казаното от него с ГЕРБ и Борисов.
      Колкото се страхува от по-големите батковци от Русия и от България да не го луканизират, дваж пъти повече се страхува от възмездие от народа за насилието, лъжите, за провокации с изпратени от него ултраси и десетките милиони с които храни жандармерия и полиция за пазят властта му. Тук вече не са само престъпленията за корупцията и пачките, които касаят всички, но щетата е индиректна. Когато бият по твоя заповед заради изпратени от теб ултраси, работата става лична, дори прекалено лична. И там няма прошка.
      Да им е честит на ГЕРБ такъв слаб, уплашен, но коварен лидер. Да не се притесняват, ще ги оттъргува за нула време. И колкото и да се надяват, че в него и в ГЕРБ им е спасението, натрупаната омраза и гняв върху Борисов е толкова голяма, че трябва да са "идиоти" и самоубийци за да ги споделят.
      Но на умни глави, още повече управляващи, кой съм аз да давам акъл. Да слушат Тома Биков - той първи ще избяга.






      Коментар


      • Размазваща статия в Die Welt - което стои близо до управляващата ЦДУ на Меркел.
        In Bulgarien droht der EU ein zweites Ungarn

        Онзи ден и Дойче велле излезе с разгромяваща статия - редакционна!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

          Господин Осъден за Лъжа кръщава други за лъжци

          Списък с лъжите на Единствения осъден за лъжа премиер в Европа ще е дълго четиво, подходящо за прокурорско разследване
          Дълго, тъжно, мерзко, грозно, безчестно, смешно, тъжно, уродливо, просташко и ... много други, без дори да включвам пейористичен изказ, където попаденията са безчет.

          Ето един удачен пример:



          Борисов пита: Какъв е този морал – да биеш деца и да стоиш на власт
          За да няма капка кръв, аз си подадох оставката, отчете лидерът на ГЕРБ


          Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2013/11...a-vlast.205892

          Без да му мигне окото днес ще каже, че не знае за случилото се в Кървавата сряда, щото от два месеца не се е вясвал на работното си място.
          Вероятно и ще се прекръсти, той така обича.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            чуй самия Христо Иванов
            https://btvnovinite.bg/predavania/li...KE7R0Jj7wXHBko

            Христо Иванов: Бойко Борисов печели време за крадене
            Благодаря, чух го Няма нищо общо с джафкането на червената сган начело с БСП и кремълския пРезидент Радев

            Властта в момента е напълно делегитимирана и с действията си се подиграва с искането на хората те да решат кой да управлява България, като зад всичко това стои единствено желанието за заграбване на обществен ресурс. Това подчерта в студиото на „Лице в лице“ съпредседателят на „Демократична България“ и лидер на „Да, България“ Христо Иванов.

            „Имитирайки чуваемост,
            управляващите правят обратното на това, което обществото очаква от тях (…) това вбесява хората и ги изкарва на улицата. (…) Бойко Борисов е проблемът – сега той щял да решава проблема дори без да се появи в парламента: с някаква Конституция, която не била Конституция, но все пак са я написали… но ВМРО щяла да пише преамбюла и да я дописва. Абсолютна подигравка с общественото мнение!“, заяви Иванов.

            По думите му хората искат нещо базово за демократичното общество – да се върне мандатът при тях и те да решат проблема: „Всеки да си напише
            конституцийката или каквито други дивотии е измислил, да се яви с тях на избори и в следващия парламент да се срещнем и да видим какво е решил суверенът и народът. Това искат хората, а не Бойко Борисов да им каже: „Аз ви чувам и сега ще направя точно обратното на това, което ми казвате – аз ще ви реша проблема, независимо от това, че ми казвате, че аз съм проблемът… всъщност печелейки време. Единственото, което правят, е да протакат и да печелят време за крадене“.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Ама вие верно ... не внимавате.
              Госпожа Лъжа е другарката курнела.
              Господин Осъден за Лъжа кръщава други за лъжци

              Списък с лъжите на Единствения осъден за лъжа премиер в Европа ще е дълго четиво, подходящо за прокурорско разследване

              Коментар


              • Barbaron, по-зле си и от Марешки
                Отново си тандем с Имхотеп в защита на Герб и главно ДПС и Гешев
                Вместо да копираш подадения ти линк от вестника на Пеевски "24 часа"

                чуй самия Христо Иванов
                https://btvnovinite.bg/predavania/li...KE7R0Jj7wXHBko

                Христо Иванов: Бойко Борисов печели време за крадене

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                  А ето неутрални заглавия.
                  Опитът на радев за ПР на гърба на МВР се провали.
                  https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8977238
                  Червената сган се възползва от основателните разследвания на Христо Иванов и се лепна към протеста на автентичните демократи срещу корумпираната власт.

                  И ето какво се получи:
                  Под лицемерния претекст за грижа както към полицаите, така и към мирно протестиращите български граждани президентът Радев направи нещо омерзително и недопустимо – направи си недопустим ПР, отправяйки остри критики към МВР за "вандалските изстъпления" от 2 септември.

                  Изцяло в
                  стилистиката и духа на вече изразените позиции както от БСП, така и от Отровното трио и някои извънпарламентарни партии, държавният глава упрекна полицията в прекомерна употреба на сила, побой над невинни граждани и повтори опорката-въпрос защо службите не са предотвратили насилието.

                  С това
                  Радев не остави и капка съмнение, че действа в пълен синхрон с организаторите на метежа, които дни наред призоваваха за радикализация на протестите, с партията, която го издигна и затвърди мнението, че носи политическата отговорност за погромите и насилието.
                  Така, атакувайки една от най-важните институции у нас – МВР,
                  президентът, вместо да обединява, за пореден път разделя и се изявява като чисто политически играч, преминавайки още една червена линия.
                  ------------------------------
                  Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност обвиняемия
                  Р. П., на 41 години, за престъпление по чл. 339, ал.1 от НК.
                  Той е обвинен в това, че на 02.09.2020 г., около 20:30 часа в гр. София, на кръстовището на бул. „Цар Освободител“ и ул. „Княз Александър Батенберг“, държал в носената от него раница неустановен брой саморъчно направени взривни вещества, които предавал на неустановен брой лица, участващи в протеста.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    А ето неутрални заглавия.

                    Опитът на радев за ПР на гърба на МВР се провали.
                    https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8977238

                    радев нападна полицейски шефове за насилие на протеста. Те подкрепиха униформените.
                    https://www.24chasa.bg/novini/article/8978359

                    Мммм?
                    Сядай, двойка.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Какъв беше този фархи, много познато ми звучи
                      проф. д.т.н. Самуил Леон Фархи
                      Катедра "Теоретична електротехника"

                      Като студент му смятах на М-220М оптимизации за неговата дисертация.
                      Имаме съвместна публикация в "Годишника на ВМЕИ"
                      Last edited by barbaron; 05.09.2020, 11:44.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                        Какъв беше този фархи, много познато ми звучи
                        Който не е учил ТОЕ, не знае.

                        Коментар


                        • И още:

                          Прокуратурата с гореща новина за мъж с раница на протеста пълна с боеприпаси
                          https://blitz.bg/obshtestvo/ot-proku...ews767846.html

                          Предполагам че радев е искал информация за да предотврати разследването. Но не е ли малко късно?

                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • А ето неутрални заглавия.

                            Опитът на радев за ПР на гърба на МВР се провали.
                            https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8977238

                            радев нападна полицейски шефове за насилие на протеста. Те подкрепиха униформените.
                            https://www.24chasa.bg/novini/article/8978359

                            Мммм?
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

                              С Ицето Терзийски бяхме приятели из студентските години. Заедно сядахме на лекциите при проф. Фархи. Свестен човек беше и хич не ми се иска да си е продал душата. Засега не го вярвам, освен до доказване на противното
                              Какъв беше този фархи, много познато ми звучи
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Ама вие верно ... не внимавате.
                                Госпожа Лъжа е другарката курнела.

                                Ама съни, то е ясно че си гласувала за радев, това беше заръката на един геерал от КГБ.
                                А информацията за бомбаджиите е класифицирана защото радев е организатора им. Финансиран от Чери. Няма как да получи такава информация.
                                Чудя се обаче дали ДАНС са му отнели правото за достъп до такава информация. Има доказателства че всичко се препраща там откъдето е и оня генерал, дето го курдиса за президент с помощта на курнела.


                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X