Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Мани ме мен, за съм известен като мръсник, провокатор и манипулатор.
Господине, нетът е пълен с информация. Потърсете, прочетете за събитията от днешния ден, а после:
- разяснете,
- аргументирайте,
- подкрепете с някакви доказателства, че никой никому не се е молил, а това е солова акция на Каракачанов, който след това е бил нахапан координирано и решително и от двете страни, защото си е разрешил едно своеволие и ... е свил перките.
Вместо да се орезилява с триене на публикувани политически речи, той имаше далеч по-силни ходове, ама да с е сърди на себе си.
Аз мечти нямам, поставил си главата в торбата и чакам да ме приберат хората, които ти си ми пратил. Подготвил съм се.
А иначе - бързи, честни избори и каквото избере народът!
Аз друг народ нямам и няма да го сменям. Виж, ако ти и новата ти родина е решила да сменя нашия народ, в това аз не участвам.
Ти за по-хубав ли се мислиш?!
Изхвърли една част от живота си за дълго време, замени го с окопа на битката и ела после да ми се представиш в младост, красота и сила мъжка!
Оприличавания?! Хм, пълна тъпня, детинщини, идиотщини!
Това сте вие - само за това ви стига вътречерепната субстанция.
До края на живота си няма да додрапаш до нивото на безимен.
А как се изживяваш като герой на Островски, все едно си Павката. Изумително! Ей ся ше дойда да те прибера. Ама не на топло, а на студено.
Както и да е. Бързи и честни избори? Ми на предишните народа избра начев, забравил ли си? Не може да се правят избори когато група лумпени поиска, ми какво, всеки два месеца избори, а? Ми като си нямате работа така е, избори до дупка! Ми избори има следващия март! Търпение ли нямате? А ако народа пак избере БХ какво ще правите тогаз?
Изненадан съм обаче че ме сравняваш с безсмисления. По-скоро може да се оценявате вие двамата, и двамата имате логорея, и двамата сте с мускул между ушите... Айде ти поне това работиш но безсмисления? Хвърля празни приказки просто ей така, обаче не стои зад думите си като мъж а се изсулва като змиорка кат' го приклещиш. И не веднъж. Та сравнението ти е меко казано неуместно.
Но я да видим какво става с исканията на радев за разговори, видеа, снимки...
Ето по-доле един фейк. За този фейк някой си е поиграл пет минути буквално. Обаче ако някой се хване сериозно, може и гласа, и интонацията, и мимиките да направи така че да не може да се разбере че е фейк.
https://youtu.be/r2J5hySpgdo
Така че айде по сериозно. Ако може де, ако не, ще разбера.
А ето и едно друго, пак фейк. Виж обаче някои мимики, на този отдясно. Може така да се направи, човека огромна глупост да каже със собствения си глас, че никога да не може да се разбере истина ли е или фейк.
https://youtu.be/25GjijODWoI
Та мисълта ми е като подхвърлят нещо, не бързай, както казваше един форумец 'лопатите не са лопати'.
Някой от тия дни ще пусна тук един документ, една работа свършена от служебното правителство. То си е държавна измяна, а правителството беше последното служебно.
Last edited by Имхотеп; 23.09.2020, 09:22.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Да се прави конструкция за нова конституция от компрометирано управление с напълно подчинен парламент е нонсенс..
тя вероятно няма да се случи,
защото всичкото ченгесариат е наясно, че ВНС е бетона който е най-труден за разбиване (пък КС е верен страж на ченгесариата)
КС можеше да саботира и влизането ни в НАТО и ЕС, липсата му на реакция е резултат от договорки,
мислех се протестира срещу договорките като стил на управление
пп
пише Ви човек, къде е поправял върховен магистрат за неправилно цитиране на КонституциятаLast edited by satz; 23.09.2020, 07:53.
Коментар
-
Не си представям че що годе нормален човек ще се върже на тези дивотии.
...или греша? Къде са границите на гербавата ви „реалност”?
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение....
Човек да е против премахването на ВНС, защото вносителите "немухаресват" е меко казано реформаторски недалновидно.
И стига сте го следвали тоз Марешки, вземете я прочетете днешната ни Конституция, поне да знаете к'во пази
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПремахването на ВНС е най-важната промяна, която наистина ще е рестарт за България.
Защото много по-нормално и бързо ще могат да се правят реформи.
Пример: представи си, че сега в момента 99% от нас(заедно с депутатите ) поискат България да изпълни задълженията си по "Колеви срещу България"
ами - ядец, ще висиш и чакаш високоморалните в КС да ти "одобрят реформата" (справки при Костов с неговата реформа)
Демек, ВНС е мина която винаги пази върховенството на Главния (пък по улиците се тръшкайте колко си искате - промяната така гарантирано няма да се случи)
Човек да е против премахването на ВНС, защото вносителите "немухаресват" е меко казано реформаторски недалновидно.
Съжалявам, Зац,, за вложената ви енергия но, тая няма да я бъде.Last edited by Pyramid; 22.09.2020, 20:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение..Абсолютно аналогично е отношението ми към проекта за нова Конституция. Събрали се калпаците, съзряли "решение" за решаване на личните техни проблеми сега, в частност на партийните им проблеми и от днес за утре написали на коляно нов проект. Толкова могат, не чакай нещо друго....
Защото много по-нормално и бързо ще могат да се правят реформи.
Пример: представи си, че сега в момента 99% от нас(заедно с депутатите ) поискат България да изпълни задълженията си по "Колеви срещу България"
ами - ядец, ще висиш и чакаш високоморалните в КС да ти "одобрят реформата" (справки при Костов с неговата реформа)
Демек, ВНС е мина която винаги пази върховенството на Главния (пък по улиците се тръшкайте колко си искате - промяната така гарантирано няма да се случи)
Човек да е против премахването на ВНС, защото вносителите "немухаресват" е меко казано реформаторски недалновидно.Last edited by satz; 22.09.2020, 16:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ти го изкарваш като че ли БХ е отишъл да му се моли. Ми не е.
Не си представям че що годе нормален човек ще се върже на тези дивотии. Скоро ще ви покажа нещо за доказателство.
Интелектуалността на метежниците обаче кърти мифки - да подава оставка пък после ще видим. Ми сега не виждате ли, нямате ли поне една не съвсем фантастична теория за после?
Като ви чета как се потапяте в мечти обаче силно се съмнявам.
Ето метежници от вчера.
Е тия са каймака на метежниците. Единия ми прилича на безсмисления
Господине, нетът е пълен с информация. Потърсете, прочетете за събитията от днешния ден, а после:
- разяснете,
- аргументирайте,
- подкрепете с някакви доказателства, че никой никому не се е молил, а това е солова акция на Каракачанов, който след това е бил нахапан координирано и решително и от двете страни, защото си е разрешил едно своеволие и ... е свил перките.
Вместо да се орезилява с триене на публикувани политически речи, той имаше далеч по-силни ходове, ама да с е сърди на себе си.
Аз мечти нямам, поставил си главата в торбата и чакам да ме приберат хората, които ти си ми пратил. Подготвил съм се.
А иначе - бързи, честни избори и каквото избере народът!
Аз друг народ нямам и няма да го сменям. Виж, ако ти и новата ти родина е решила да сменя нашия народ, в това аз не участвам.
Ти за по-хубав ли се мислиш?!
Изхвърли една част от живота си за дълго време, замени го с окопа на битката и ела после да ми се представиш в младост, красота и сила мъжка!
Оприличавания?! Хм, пълна тъпня, детинщини, идиотщини!
Това сте вие - само за това ви стига вътречерепната субстанция.
До края на живота си няма да додрапаш до нивото на безимен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ти го изкарваш като че ли БХ е отишъл да му се моли. Ми не е.
Не си представям че що годе нормален човек ще се върже на тези дивотии. Скоро ще ви покажа нещо за доказателство.
Интелектуалността на метежниците обаче кърти мифки - да подава оставка пък после ще видим. Ми сега не виждате ли, нямате ли поне една не съвсем фантастична теория за после?
Ето метежници от вчера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеВъпреки призивите във връзка с празника, отново хитруване, отново простии и безчестие.
Съвсем кратка хроника:
1. Рано тази сутрин Каракачанов прави обръщение през нета, което смислово звучи, че той е готов да стане гарант в едни преговори между президента и БХ, като целта е мирен преход след оставка и назначаване на ново, експертно правителство, излъчено от двамата големи.
2. Радев отговаря малко по-късно. Президентът: Диалог с Борисов ще има, когато се изчисти истината за записи, шкафчета и корупционни схеми.
3. Виждайки отговора на президента, Каракачанов прави пълен обрат.
Това какво е?!
Последното не беше въпрос, а упражнение в реторика
Ето метежници от вчера.
Last edited by Имхотеп; 22.09.2020, 15:25.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Въпреки призивите във връзка с празника, отново хитруване, отново простии и безчестие.
Съвсем кратка хроника:
1. Рано тази сутрин Каракачанов прави обръщение през нета, което смислово звучи, че той е готов да стане гарант в едни преговори между президента и БХ, като целта е мирен преход след оставка и назначаване на ново, експертно правителство, излъчено от двамата големи.
2. Радев отговаря малко по-късно. Президентът: Диалог с Борисов ще има, когато се изчисти истината за записи, шкафчета и корупционни схеми.
3. Виждайки отговора на президента, Каракачанов прави пълен обрат.
Това какво е?!
Последното не беше въпрос, а упражнение в реторика
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Аааа ... начи сикаджийската тиква щял да ходи у Габрово тъй ли? Начи Матеев ще го посрещне с хляб и сол ,, ....
) ще предложи хляб и сол.
Забравяш, че е голям производител на мед, по-разумно е, да предложи питка с истински мед
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТой си е тръгнал, Прецаканчено търпимостта на хората по българските земи ще определи Как и с кой.
Ще започнем ли да градим или ще пием още горчивата чаша...и ще има ли вода да я пълним.
Лошо е, че изборният кодекс по поръчка си мина, покрай общия махмурлук
А твоята интуиция как ги усеща процесите
Сега ще не ще, май му се налага да показва характер, за да не си тръгва като много губещ. Освен това, май имахме бюджетен излишък от първото полугодие, - така и така идват избори, защо да не се потруди да изхарчи нещо, та нали и самата председателка на МВФ (Кристалина) го съветваше още в началото на кризата - "Бойко, харчете пари"Та може да си мисли, че отвсякъде има нужда от неговата бащинска десница.
Мисля и че не се чувства прекалено застрашен, защото си има и достатъчно голям електорат. Онзи ден засякох в някакво предаване, че е някъде около Велинград. Говори си спокойно, както и преди, пита песнионерите дали са получили 50 лв, те му ръкопляскат и така си се върти ...с джипката.Май не му дреме много и може да си стои до последно. Не изключвам варианта до март ... Може би се надява, че през студените дни протестът не може да издържи толкова, - след есен иде зима, най-малкия ден е 21 декември, студено, а може да се появят обстоятелства, (включително международни), инциденти и моменти когато пак ще се яви като спасител (а предизборния спасител е някак по-харош спасител
) Та мисля, че ще се бори до последно, според което право му дава закона до новите избори, Не ми изглежда че се е уплашил и ще бяга. Нали веднъж хвърли кърпата, сега може да пробва да стои, сякаш си пада по пробването
Ще видим и западняците дали ще променят нещо в досегашното отношение, но и той го подсказа в тайните записи, с една дума, че са лаладжии...
Поздравявам хер Начев, че здраво държи фронта и дори и като репортер ни носи пряка достоверна информация от бойното поле
- 1 like
Коментар
Коментар