IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Въй … въй … въй …. ква стана тя ве …
    Само с ''семейната'' си идилия не ни беше занимавал пожарникаря ама и до там опря
    Тия двамцата Цвъки асансьора и тиквата вярно си бяха кат семейна двойка ама не разбрах кой е бил жената и кой е бил мъжа в тва семейство ??
    Ама щом при тиквата са останали децата,, начи той е бил жената в семейството щото децата винаги остават при майката , нал тъй ?? И кво ся, ще съди Цвъки за издръжка ли ? Ама пък е тежка на майката службата – работи на 3 смени кат шофьор на жипка, екскурзовод и асфалтаджия и понякога чат пат кат премиер
    Ама пък от друга страна тва с Цвъки ми прилича на гей скандал, аве джендърска рабта мене ако питаш .....
    А другите извънбрачни "деца" кат домусчиев, ковачки, златев, доган , пеевски, маджо на кого оставяш ве баце ? И как ще ги разделите тия деца с Цецко ?

Тиква тиквички, кратуна кратунки и (ТКП) тъпи поцинковани кофи разни там за цвят и мирис ….

Коментар

• Цветанов: ГЕРБ и ДПС са едно цяло

Гледайте видеото, а иначе БГНЕС си имат канал в Ю тюб, където могат да с е гледат и много други материали.

На този адрес
      https://www.youtube.com/channel/UCNk...confirmation=1

Коментар

• Понеже геппаджиите сте ужасно жалки и грубо напъдени в ъгъла - чак до положение, че да ми е жал за вас, искам д а ви привлека вниманието на един открито реакционен сайт, където може да намерите ежедневно някакви материали, с които да правите опит за опониране.
        Вече сте ми освен това ужасно досадни и скучни и прецених, че в името на цялостната атмосфера в темата, трябва д а положа целенасочени грижи за вас. Да стане по-интересно

Ето тема, с която може да се зъбите и да лаете:
        ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Екс-шефът на кабинета на президента: Румен Радев иска хаос в страната!

Само много внимавайте с твърденията, щото междувременно се оказа, че този Методиев е човек на Нинова, а пък президентът е руска подлога и скрит кУманиЗ.
        Нещо сложна стана картинката!!! Хем е ниновски кУманиЗ (Ко Мо Не по ванчовски9876), хем хората на Нинова го бият. Самата Нинова е пета колона на комунистическа Русия и Решетников, пък бие руските подлоги?!?!?

Ей, хора! Подледът ми го вързахте на фльонга!
        Аз нещо не можах да се ориентирам в картинката и имам потребност от гепаджийска асистенция. Те са много креативни.

В същия сайт има статия за Кръпката. Не забелязах протестиращи да му скачат, но е факт, че той каза ДОЛУ .... и изброи всички партии, ама срамежливо пропусна пристаналото на БХ сдс.
        Айде, рипайте!

Коментар

• Геппаджии, абе верно ли, че сте много лакоми и крадливи и президентът бил казал, че смятате да гепите изборите, поради което налагал вето на ИК?!

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

да ти кажа, БХ е прав за Цвета !
            Ми, той си я познава де, колко струва.
            Аз също не възразявам за това му мнение
            Никога не съм твърдял, че няма качества или е абсурдно да се съглася с негово мнение. Дори тази сутрин го поФалих, че по свой си начин той е един изявен алфа вълк - ама в глутница н а дръгливци.

Това, с качествата си е доста хълзгава територия! Като гледам по Енимъл как някакъв гаден крокодил захапва малката антилопа, цялото ми същество и симпатия са насочени към антилопчето, ама това не променя обстоятелството, че крокодилът е една перфектна и много съвършена машина за убиване.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
              [h=1]Хо̀ди пеша, бе! Хо̀ди пеша! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни!”.
              да ти кажа, БХ е прав за Цвета !
              Ми, той си я познава де, колко струва.

Коментар

• Великата просташка революция

Кратък откъс:

"Щот някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: „Ама те не стават“. Що не ги направихте вие, като не стават. Що не ги направиха, а сега критикуват?! Метрото – отиват протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Хо̀ди пеша, бе! Хо̀ди пеша! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни!”.

Да, това е положението. Готвачката (да ме прощават представителките на тази иначе благородна професия) не просто управлява държава, ами я има за нейна си. Готвачката е убедена е, че никой няма правото да я изчегърта от дъното на казана, та сега е грабнала черпака да ни набива канчетата, понеже „интелигентчетата“, дето много знаят, „не са мозъкът на нацията, а лайно“ (пак по Владимир Илич). „Той не ходи по селата, защото било под тяхното ниво, защото там пък няма интернет“, казва тя за Христо Иванов. И продължава, по нейните представи иронично: „Там няма как да се качиш на лайфа и да пускаш, нали, лафове и три приказки. И да се бориш. Тя таз борба по фейсбука е най-силната борба. Мога да го закарам поне във сто села в Кърджали, дето няма интернет”.

Разкрачено пред публиката в Лом, където е довтасало със скъпоструващ (и платен от бюджета, разбира се) кортеж, това ярко въплъщение на най-примитивното, което може да се пръкне из недрата на т. нар. български народ, е самото доказателство, че Великата просташка революция е победила окончателно в една отделно взета страна. Оттук и то, недостойното даже да бели картофите в парламентарния бюфет, днес председателства върховното представителство на този народ, а той е виждал какво ли не, включително сияйни комунистически примати от ранга на Добри Терпешев.

„И на коча мъдите се клатят, ама не падат“, обичал да обяснява стабилността на народната власт някогашният шеф на Държавната планова комисия, незавършил и трето отделение, но навремето хората поне се смеели на тъпотията, повторена после и от бившия Първи. А публиката в Лом, забележете, дори не смее да шукне, камо ли да се разсмее, когато агитаторката й пробутва саркастичните си лафове, защото знае ли човек… „Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме“ току-виж изтълкувал смеховете като подигравка и известно усъмняване, че магистралите са „негови“, та по-добре да си траем, страх лозе пази… Макар че е възможно и друго обяснение: „хапливостта“ на ПКП, по лепнатото от собствения й главатар прозвище, изобщо да не е била разбрана, понеже внимателно подбраните за срещата активисти на ГЕРБ са по-прости и от самата нея.

„Ма точно тая ли простотия няма алтернатива, бе?“ – да попитаме на свой ред, като същи председатели на Народното събрание. И точно тая ли безпросветна и безпардонна посредственост ни пази „да не дойдат комунистите“?! Ма то все едно вчера в Лом Георги Марков е написал задочен репортаж за България на коляното си:

„Никой от новите властници не се замисляше, че некомпетентността, умствената ограниченост и често пъти пълната негодност на партийния активист можеха да нанесат далеч по-големи вреди на електроснабдяването, отколкото който и да е умел саботьор… Когато гледах представлението на „Големанов“ от Ст. Л. Костов в Сатиричния театър в София, имах ясното чувство, че с цялата си байганювщина Големанов не можеше да върже и връзките на обувките на нашите партийни Големановци. Те бяха далеч по-арогантни, далеч по-вулгарни, по-напористи, по-безогледни, по-хитри, по-лакоми, по-суетни. Абсолютно никаква капка морал или чувство за отговорност не бяха останали у тях“.

Ако въобще са ги притежавали, защото утайката, изплувала на върха в продължение на 11 години, иначе нямаше да постигне чак такива висини в повсеместната деморализация."

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Бе много дълго ми се ведя да трия, но поста все пак е безкраен.

Начев, искам да напомня, че най-големия срив на борсата беше 2008-2009 по времето на тройната коалиция която вие превратаджиите искате да върнете отново.
                  А и друго за борсата. СОФИКС в момента трабва да е между 300 и 350. А той днес е 425.
                  Влажните мечти за СОФИКС 1800 са от времето на балона около приемането ни в ЕС.
                  Така че по-внимателно с изпляскванията.

Обяснете, моля, Господине, за бизнесцикъла!

Аз винаги надавам ухо със значим интерес към мнеията на хора, от които има какво да науча.
                  Пък ако може да наблегнете на настоящия цикъл, а не на предишния!

И допълнително, предлагам да напишете едно пространно и аргументирано мнение, че страшно мразя къси и декларативни пасове. Какво ти "мразя", направо ги ненавиждам!

Коментар

Е пак си прав. Лично аз не виждам как кюстендилската слива, Христо Иванов и Атанас Атанасов ще влязат в парламента, но и да влязат- все тая. Предстои да видим де, още 5-6 месеца.
                    пак не си разбрал, Халил Летифов от вашите, оня ден каза, че два месеца остават до изборите.
                    Или още на 4 октомври ще имаме оставка ?
                    Остави това, ами ще прескочите ли 4% на изборите някой ден ?
                    В Шуменско, ЦвЦв ви открадна половината хора, и не само там.
                    Че много желаещи ще има за балансьори на тези избори, вие се изтъркахте и се олабихте,
                    кое ще ми балансирате сега, като Слави вземе 10% и ДБ +4% ??
                    Last edited by hazard; 28.09.2020, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Протести трябва да има я скивай Боката как стана възпитан и кротък...а и кесията поразвърза Който и да е на власт трябва да има протести ей така за профилактика на властта
                      Така де, ама тия циркове с бесилки, кофчези, трябва да имат съответната реакция. Такава демокрация предвиждат. Тримата глупаци трябва да са в затвора за тая работа. Яйчарите и доматаджиите също за по няколко месеца.
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Изборите няма да решат нищо освен да вкарат Христо Иванов Славчо Атанас Атанасов и незнам дали и Мая...На ми е през уя тая работа.Да сменим простата кърджалийска председателка с кюстендилска такава..Я скивай Боката как развърза кесията...затова протести и кютек избори догодина и пак протести и кютек.Докато тъпите Софийски сливи не разберат че депутатите и министрите слугуват на народа.Държавната администрация слугува на хората помага на бизнеса а не да ми се барат началници да тежкареят и да ми се дръвчат.Манталитета трябва да се промени.Сега разбра ли?Избори през 4г и постоянни протести и кютек докато се промени всичко изборни закони референдуми.Не може да теглят 5 милиарда без да ме питат.
                        Е пак си прав. Лично аз не виждам как кюстендилската слива, Христо Иванов и Атанас Атанасов ще влязат в парламента, но и да влязат- все тая. Предстои да видим де, още 5-6 месеца.

Коментар

Тази сутрин сигурно сте чели че на частичните местни избори ГЕРБ спечели 9 от 16 местни вота срещу БСП (К) и ДПС, а на два е на балотаж.
                          А подобен резултат вероятно ще се получи и на редовните избори.
                          Тогава за какво ще протестират превратаджийчетата на радев?

Протести трябва да има я скивай Боката как стана възпитан и кротък...а и кесията поразвърза Който и да е на власт трябва да има протести ей така за профилактика на властта

Коментар

• Тази сутрин сигурно сте чели че на частичните местни избори ГЕРБ спечели 9 от 16 местни вота срещу БСП (К) и ДПС, а на два е на балотаж.
                            А подобен резултат вероятно ще се получи и на редовните избори.
                            Тогава за какво ще протестират превратаджийчетата на радев?

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Тезата ти е малко рехава: хем не искаш избори, хем пък на управляващите даваш до ДВА мандата...

Или при теб е така: който по някаква причина прескочи в трети мандат - остава до живот!

Добре де, бих се съгласил, но при едно условие: този, със зеленият чорапогащник да си оправя редовно гънките, защото е много гадно да види човек смачкан зелен чорапогащник! Гадост!

...................

От друга страна, не може да не помниш т.нар. "култ към личността"... Това го учихме някога по Научен комунизъм и другите политически науки. Ако си забравил, тук има бивши преподаватели и секретари на партията - ТЕ могат да ти обяснят в подробности...

Та, мисля си - може пък и ти да си падаш по "култа към личността" - т.е. - избира се един и той остава до пенсия, защото "липсваЛА алтернатива"...

Доводи! "Култът към личността" сменяме с "Липса на алтернатива"! (прийоми на комунистическата пропаганда)..

Изборите няма да решат нищо освен да вкарат Христо Иванов Славчо Атанас Атанасов и незнам дали и Мая...На ми е през .. тая работа.Да сменим простата кърджалийска председателка с кюстендилска такава..Я скивай Боката как развърза кесията...затова протести и кютек избори догодина и пак протести и кютек.Докато тъпите Софийски сливи не разберат че депутатите и министрите слугуват на народа.Държавната администрация слугува на хората помага на бизнеса а не да ми се барат началници да тежкареят и да ми се дръвчат.Манталитета трябва да се промени.Сега разбра ли?Избори през 4г и постоянни протести и кютек докато се промени всичко изборни закони референдуми.Не може да теглят 5 милиарда без да ме питат.
                              Last edited by X_Y; 28.09.2020, 16:47.

Коментар

• Тази сутрин със сигурност сте чели, че ОНОВА между Борисов и Цветанов си е било баш като брак, без да бъдем досадно недискретни и да се интерсуваме за детайлите на един брак.

ЕТО ТУК едно отразяване на новината.

Сутринта гнусливо прескочих тази новина, но сега се връщам към нея по повод на находчивия коментар на адв. Гунчева в жабата.

7| 1454 |28.09.2020
                                Елена Гунчева: Политически развод на дебили

Потресаващият интелект на първия държавен и партиен ръководител роди ново умотворение, което шокира. Разбирам, че те с Цветанов много са се обичали и са се взели, имали са двадесетгодишен брак, но са се развели. Дотук - добре. Но Онуй продължава с асоциациите - при него били останали децата /тоест ГЕРБ, народа, дебилите? - кой точно/, а Цветанов си имал ново семейство /САЩ?/.
                                И понеже съм си професионално увредена, да коментирам един политически развод: не става ясно чия е вината за разпада на брака по любов или сметка - дали Цветанов е изневерил или Борисов, дали е несходство в характерите или единият си е хвърлял мръсните чорапи навсякъде, а пък другият не го е понесъл....направо си представям двамката в едно семейство, и без това политически се доказаха като пълни долни леви амбриажи.

Да продължа с разсъжденията - след като децата са останали при Борисов /тук да вметна, че ако има такива двама родители, съдът от едното съжаление и след становище на социалните би им ги отнел децата, защото са дебили и не могат да отговарят за тях/, то означава ли, че Цветанов плаща издръжка за децата, останали при Борисов и в какво се изразява тя - електорална подкрепа, бъдеща коалиция, груби финикийски знаци, търговия с влияние? Интересно дали децата са пишман-членовете на ГЕРБ, които с оглед менталното си състояние изискват специализирани грижи, или пък самата партия?! Или пък ние? Макар и предпочитам да съм пълно сираче пред такъв родител /№ 1 или № 2 не разбрах, ама то в днешните джендърски времена смееш ли и да питаш/.

Новото семейство на Цветанов явно започна с голяма любов със САЩ. И ДПС, разбира се. Само да не се окаже, че вторият на бившия втори на ГЕРБ, е първи на едно друго място и просто минават едни пари.

И тук вече започвам да разсъждавам като жител на Перник - и винкел им е малко!

Елена Гунчева

Коментар

Working...
                                X