IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
    Не прекалявай, обяснил съм ти, че ние с теб приятелки няма да ставаме, но е в общ интерес да се изтърпяваме (буквално: изтрайваме) един друг в името на по-голяма и стратегическа цел.
    Освен ако отсега не си кажеш, че си гепард или се каниш отново да правиш коалиция с тях.
    Христо н еказа това, каза обратното.
    Начев, стига си се гърчил като змиорка, кажи поне един път кратко и ясно какво мислиш
    Защо се нахвърли върху мен, когато апелирах за договор за мир и сътрудничество между ДБ и ГЕРБ?
    Защото мислиш като тая гъска от цитираната от теб статия ли?

"Една дама написа буквално: "...ако са нормални хора изобщо няма да са в ГЕРБ !!!", а друга добави: "Аз имам правило в живота: никога не разговарям, не допускам до себе си и не общувам със семейство, в което има член на герб, на абв, или просто някой, който заблажва в корупция с тях. За мен тези хора са прокажени". Забележете: не просто членове на ГЕРБ, за тях се подразбира, а и членове на семейства, в които има някой, който "заблажва". Сиреч, ако стринка ти е дребна чиновничка в община, където кметът е от ГЕРБ, то ти си "прокажен"."

Коментар

• 2| 393 |02.10.2020
      Евгений Дайнов: Борисов е изолиран от собствения си народ, идат предсрочни избори

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Не мисля, че мога да кажа нещо повече от това, че Слави идва в политиката в точният момент.

В точният момент Христо беше на точното място.

Цецо се връща в политиката в точният момент.

........... ........

Кой момент определям като точният? Този, в който РАЗЛИЧНИ политически субекти събират и преразпределят електората в страната, за да стане възможно да бъде променен тримандатният статут на ГЕРБ.

.... . ...,,.........

Продължението може да обсъждаме след изборите (независимо кога ще бъдат те)!
        По всички тези въпроси нямам никакви забележки към теб.

Нямам желание и интерес да акцентирам на въпроси, по които мисля различно.
        Кому е необходимо това?!
        Искам 100 % от българите да гласуват.
        За когото искат, за него, тяхна си работа. Само не за геппа

И всичко да се преброи и отрази вярно и честно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Ама ти винаги добавяш една нула към бройката на хората .....
          Минеков пък добавя 2 нули ....

Абе хора, научете се да броите.

Миатеев, бройката на протестърите няма никакво значение. Един да остане - той ще поддържа огъня.

Важни са процесите, които са тръгнали. Съществено е разместването на електоралните нагласи на гласоподавателите, независимо от датата на изборите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Тя на теб информацията ти е като за сваления су25 от турски ф16, мъцни ти.
            Ама виждаш ли как все по-малко хора ти обръщат внимание?

Важно е ти да ми обръщаш внимание, другите са малоценни

Виж, спреш ли и ти, тогава вече ще я втасам!

А пък и ако матеев спре да ме чете, както се заканва от месеци, напрпаво съм за въжето

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Е има ама като ги вкарват по арести и затвори искате остафка на Гешев?
              Шантава работа.

Ветковци, Минювци, Бобоците, ЦВ, Чери са адови изчадия,

а ДП, Доганя, варненската хубавица и сие, скиорите, захарните автомобилисти, корабостроителите, физика-енергетик и още, още - те са ангели небесни

Прокуратурата отговоря на евродепутати: Вършим срещу корупцията работа, невиждана по размаха си

смехурковци.

Не четете, а трябва!

Мнение на Съюза на съдиите в България

Съюзът на съдиите призова ВСС да отстрани Иван Гешев

Ще го поствам всеки път при отваряне на тъпите човки.

Коментар

Не си познал!
                Темата за Слави я завежда безимен.

Безимен в болшинството случаи го намирам за близък и понятен, но за бае Славе ми е напълно непонятен. Искам и имам намерение да наблягам на нещата, които ни свързват, а не на тези, които ни разделят. По тази причина - за Слави няма да кажа и дума.

Не прекалявай, обяснил съм ти, че ние с теб приятелки няма да ставаме, но е в общ интерес да се изтърпяваме (буквално: изтрайваме) един друг в името на по-голяма и стратегическа цел.
                Освен ако отсега не си кажеш, че си гепард или се каниш отново да правиш коалиция с тях.
                Христо н еказа това, каза обратното.

Не мисля, че мога да кажа нещо повече от това, че Слави идва в политиката в точният момент.

В точният момент Христо беше на точното място.

Цецо се връща в политиката в точният момент.

........... ........

Кой момент определям като точният? Този, в който РАЗЛИЧНИ политически субекти събират и преразпределят електората в страната, за да стане възможно да бъде променен тримандатният статут на ГЕРБ.

.... . ...,,.........

Продължението може да обсъждаме след изборите (независимо кога ще бъдат те)!

Коментар

На 84-ти ден от протеста имаше 1000 човека. Причината за по-голямата посещаемост беше обстоятелството, че се сляха протестите от пл. Независимост, към който се присъедини протеста на инициатива "Правосъдие за всеки", който се организира пред Съдебната палата.

Снощи - 85 ден на протест в София. Скромно присъствие - порядък 450 човека. ....
                  Ама ти винаги добавяш една нула към бройката на хората .....
                  Минеков пък добавя 2 нули ....

Абе хора, научете се да броите.

Коментар

Ето, давам подложка на сичкото геппаджийска сган, която се изявява тук:

Сирийски наемници и турски дронове: какво се случва в Нагорни Карабах?

Това, факу, матеев, математиката, гарнитуров, и други изтъкнати бойци, ако се припознаят в полза на тази "кауза" (само не употребявайте тази фенси думичка пред гепард, че ще се обърка),

Мъцнете нещо, моля!

Какво се случва там?

Искам да чуя един задълбочен гепардски, международен анализ на ситуацията. Ние знаем, че международната ангажираност е силно застъпена във вашата партия - едно време след като първо беше борец против мутрите и строител и преди да стане конституционалист, БХ беше международник и вие го последвахте!
                    Гледйте да ме изпреварите, защото и аз нещо ще драсна, а то хич няма да ви хареса.
                    Тя на теб информацията ти е като за сваления су25 от турски ф16, мъцни ти.
                    Ама виждаш ли как все по-малко хора ти обръщат внимание?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ето, давам подложка на сичкото геппаджийска сган, която се изявява тук:

Сирийски наемници и турски дронове: какво се случва в Нагорни Карабах?

Това, факу, матеев, математиката, гарнитуров, и други изтъкнати бойци, ако се припознаят в полза на тази "кауза" (само не употребявайте тази фенси думичка пред гепард, че ще се обърка),

Мъцнете нещо, моля!

Какво се случва там?

Искам да чуя един задълбочен гепардски, международен анализ на ситуацията. Ние знаем, че международната ангажираност е силно застъпена във вашата партия - едно време след като първо беше борец против мутрите и строител и преди да стане конституционалист, БХ беше международник и вие го последвахте!
                      Гледйте да ме изпреварите, защото и аз нещо ще драсна, а то хич няма да ви хареса.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                        Всеки пиян е убеден, че всички са пияни....
                        О,ооооо Гарнитуров!
                        Ти по германска линия няма ли да покажеш поне малко солидарност с мен?!

Забрави да уточниш: пиян, напушен и нашмъркан! И много лош и гаден!

Кажи пак за съдийката, уфффф, изскочи ми името от главата!

Коментар

България

Дай боже повече хора да пишат "доноси" срещу България

Това не са доноси и правилно са сложени в кавички.

На големия митинг в неделя Дайнов държа интересна реч. Смислово ще предам една съвсем малка част.

"В България десните имат проблем с и мразят "комунизма". Същевременно левите имат проблем с и мразят "капитализма"!
                          Ама, дами и господа, за какви "комунизма" и "капитализма" си говорите, след като в България го няма нито едното, нито другото!
                          Има една шепа средновековни феодални барони, които в сговор ви пият живота и кръвта!"
                          Е има ама като ги вкарват по арести и затвори искате остафка на Гешев?
                          Шантава работа.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• България

Дай боже повече хора да пишат "доноси" срещу България

Това не са доноси и правилно са сложени в кавички.

На големия митинг в неделя Дайнов държа интересна реч. Смислово ще предам една съвсем малка част.

"В България десните имат проблем с и мразят "комунизма". Същевременно левите имат проблем с и мразят "капитализма"!
                            Ама, дами и господа, за какви "комунизма" и "капитализма" си говорите, след като в България го няма нито едното, нито другото!
                            Има една шепа средновековни феодални барони, които в сговор ви пият живота и кръвта!"

Коментар

• Сегодня в Кремле не просто буря эмоций, а самая настоящая истерика из-за заявления Навального, который во всем обвинил Путина. Спикер Госдумы Володин назвал Навального бесстыдником и подлецом. Пресс-секретарь Путина заявил, что Навальный работает на ЦРУ. Лавров: Берлин взял курс на сдерживание России. В России объяснили подоплеку действий США против "Северного потока – 2". Власти Украины будут называть Лукашенко по имени и фамилии, без указания статуса "президент".

Коментар

Working...
                              X