Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Е не всички сме членове на ДПС и Владислав Горанов не ни е братовчед
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Това са приказки изпод шипковия храст. Ако нещата около теб са по-зле, погледни в някое огледало.
Не сте смешни ами жалки, абе едно куче за два дена научава всичките номера които човек иска от него, но вие лумпетата въртите едно и също без въобще да се замисляте. И що го въртите - щото не можете да научите основни неща. А именно това което дрънкате и правите няма никаква основа. При вас всичко е 'една жена казà'
Но например имаш ли някакъв довод например за това защо трябва да ви обръща човек внимание?
Е така нещо факти, нещо документи?
Абе и аз кви ги говоря, факти...
Събирате се 20-30 откачалки там и си мислите че сте голяма работа. Ами не сте. Няколко аутсайдера използвани от най-големите мафиоти на прехода да им вършите работата.
Ей сега чакаме начко да каже кас сте се събрали пет-шес1сеем-осемстин човека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
сори кое точно е по-добре, образованието ли, здравеопазването ли, съдебната система ли, институциите ли, екологията ли, пътищата ли, раждаемостта ли, ако щеш борсата ли, медиите ли, бизнеса ли? я, я пак? Късогледството повече, подхожда на лумпените не мислиш ли? Айде земи ти се огледай, метрото тече на всяка спирка след дъжд, витошка вече се разпада след последния и доста скорошен ремонт, магистралата след пловдив е на бабуни и караме с 90 ограничение, е мерси ти от такива по-добрета... заеби. За чий ми е магистрала, като карам с 90 на бабуни, за чий са ми магистрали, като са в перманентен ремонт все в едно платно и никога не са оправени, за чий са ми тротоари пълни с коли, за чий са ми тротоари дето се разпадат, плочки дето джвакат, улици лунен пейсзаж, локви като морета по тях и т.н и т.н. заеби ходи да се хвалиш некъде по африка, ама избери по-бедни, че има и там да са по-напред.
Коментар
-
тц нищо подобно, докато не искаш и не търсиш по-добро, ще си останеш с днес, утре и всеки следващ ден или в същата тиня или по-зле... Не, както съм живял вчера и както днес не ща, искам по-добре точка!!! Няма нужда да търся никакъв генезис има нужда да идват хората, които могат. Вън мутри, калинки и крадци, вън от моята държава.
спомням си през лятото се запознах с един младеж с ряхава брадичка, от тия новата реколта...
-питам го, ти на колко годин си бе / вика на 26.... мисла си бах мааму ми, че тоя е горе долу на възрастта на Ботев, когато се е борил и умирал за Родината
-питам го, с кво се занимаваш / вика, с маркетинг
-кво е туй паркетинг, го питам / приятелката му ме поправя и казва, маркетинга помага на фирмите да растат, да продават повече
-в икономика, която нищо не произвежда, в икономика на услугите кво означава растеж... Например благодарение на вас, ще се увеличат козметичните услуги, фризъорските услуги, в натурален измерител, хората ще се стрижат по често и ще си правят коломаска по-често.......... и ще се продава на по-висока цена
-въпроса е, КАКВО твоя паркетинг е допринесъл за икономиката? тука ряхавите зеха да мигат на парцали... Едно нищо........ и с паркетинг и без паркетинг, в икономиката на услугите, ще ти се наложи да вземеш кредит, за да си заредиш хладилника, за да си платиш комуналните разходи, да си платиш безумно скъпата държавна и общинска публична услуга и т.н. Просто да не изброявам сите демократични паразити, които са се обесили на шията на народа
Демокрацията власт на паразита, безделника и лъжеца! Не излъжеш ли няма да продадеш!
-
Коментар
-
сори кое точно е по-добре, образованието ли, здравеопазването ли, съдебната система ли, институциите ли, екологията ли, пътищата ли, раждаемостта ли, ако щеш борсата ли, медиите ли, бизнеса ли? я, я пак? Късогледството повече, подхожда на лумпените не мислиш ли? Айде земи ти се огледай, метрото тече на всяка спирка след дъжд, витошка вече се разпада след последния и доста скорошен ремонт, магистралата след пловдив е на бабуни и караме с 90 ограничение, е мерси ти от такива по-добрета... заеби. За чий ми е магистрала, като карам с 90 на бабуни, за чий са ми магистрали, като са в перманентен ремонт все в едно платно и никога не са оправени, за чий са ми тротоари пълни с коли, за чий са ми тротоари дето се разпадат, плочки дето джвакат, улици лунен пейсзаж, локви като морета по тях и т.н и т.н. заеби ходи да се хвалиш некъде по африка, ама избери по-бедни, че има и там да са по-напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
по времето на Бай Тошо, народа ни живя Златен век! Образованието беше на световно ниво, здравеопазването тоже, България беше зеленчуковата градина на Европа, потърси в Интернет има едно издание на ФАР за първата вълна на масовата приватизация да видиш 1995г, КАКВО държавата изкара за приватизация, около 1100 работещи предприятия, със справка на: Активи/Число на заети основна дейност/продажби за последните 3 години,
За успехите в спорта, футбол, борба, гимнастика, бокс и т.н., киното, литературата, музика, естрада, технологиите и т.н.
Демокрацията власт на некадърника и неграмотника!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Мисля че това е по добре-- https://www.youtube.com/watch?v=NoNrPUg8e-0
Где-То Далеко" Дмитрий Хворостовский (4.2003)
https://www.youtube.com/watch?v=Qy4390uAeq4
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Както живееш днес, така си живял и вчера. Не разбирам с какво днешният ти ден е по-лош от вчерашния и, да го кажем по-безобидно - с какво е по-различен. И утрешният ти ден ще бъде същият - като днес и вчера. Това не разбираш. Докато не откриеш генезиса, дните ти ще бъдат едни и същи.Last edited by pepe1234; 12.10.2020, 22:16.
- 1 like
Коментар
-
За успехите в спорта, футбол, борба, гимнастика, бокс и т.н., киното, литературата, музика, естрада, технологиите и т.н.
Демокрацията власт на некадърника и неграмотника!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Изобщо не съм съгласен, не ме интересува генезиса, интересува ме аз как живея днес, т.е. интересува ме, защо за 10 г нещата са по-зле. Интересува ме да са по-добре, т.е. да се търси сметка на управляващите и като не могат да идват тези дето могат. Толкова е просто. Никакви генезиси не ме топят, топли ме само днес и утре!!!!
Коментар
-
Имението "Царска Бистрица" е собственост на бившия премиер и наследник на българските царе Симеон Сакскобургготски. Това следва от окончателното решение на Върховния касационен съд по делото за собствеността на имота, с което се отхвърля като неоснователен иска на държавата срещу Сакскобургготски и сестра му Мария-Луиза Хробок да бъде признато, че България е собственик по силата на Закона за горите от 1897 г. на имението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Това са приказки изпод шипковия храст. Ако нещата около теб са по-зле, погледни в някое огледало.
Не сте смешни ами жалки, абе едно куче за два дена научава всичките номера които човек иска от него, но вие лумпетата въртите едно и също без въобще да се замисляте. И що го въртите - щото не можете да научите основни неща. А именно това което дрънкате и правите няма никаква основа. При вас всичко е 'една жена казà'
Но например имаш ли някакъв довод например за това защо трябва да ви обръща човек внимание?
Е така нещо факти, нещо документи?
Абе и аз кви ги говоря, факти...
Събирате се 20-30 откачалки там и си мислите че сте голяма работа. Ами не сте. Няколко аутсайдера използвани от най-големите мафиоти на прехода да им вършите работата.
Ей сега чакаме начко да каже кас сте се събрали пет-шес1сеем-осемстин човека.
Last edited by pepe1234; 12.10.2020, 22:05.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМисля че това е по добре-- https://www.youtube.com/watch?v=NoNrPUg8e-0
Коментар
Коментар