IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честно казано, не мога да разбера смисъла на тази кампания и глуповат в същността си натиск, за търсене на броя на присъстващите на митинга граждани.
    Нетът изобилства от огромно количество материали, които категорично дават възможност за придобиване на обективна представа за случващото се и реалиите на площада.

В един момент си рекох: абе, тия не могат да са чак такива леваци! Някои имат претенции да ги възприемаме като дигитални ГУРУ, а други дори горделиво са заявявали, че са Ай-ти специалисти. Очевидно тук става дума за някаква грандиозна лъжа, а може би просто са откровено медицински случаи.

Задължително трябва да се изтъкне още едно много важно обстоятелство - аз дори нямам достъп до ФБ и други социални мрежи, а там бъка от материали. На площада винаги има десетки (при въстанията - стотица) записващи устройства - като се почне от професионални тв камери, до обикновени телефони. С мнозина от записващите съм си приказвал и болшинството отговарят, че качват материалите във ФБ. При това понякога дори става дума за сериозни медии.

Направих едно търсене и много лесно намерих в мрежата няколко ракурса, които са напълно достатъчни. Но са достатъчни за нормални хора, а не за жалки глупаци.
    Вече не си играя с включването в игнора.
    Наистина доказаните глупаци заслужват само презрение и нарочно прескачане!

Само частична илюстрация на думите ми:

96-ти ден на национален протест

Ето още:
    96-ти пореден протест се провежда в столицата

Споко, гепарди, това е фейк. Странно е, че е публикувано във фокус, което си е открито геппсаджийска медия. Смахната работа!

След като ви се дръпна ... от ужас, ето една добра и многозначителна снимка: 96-и ден на антиправителствени протести в София

Стига ви толкова!
    Край.

Коментар

• Един от многото пълни записи на речите:
      Ден 96: Протестиращите поканиха полицаите да се присъединят към тях

Другите записи гепардите ще си намерите сами и в това е надеждата, че след като положите усилия за да стигнате до тях, ще бъдете мотивирани да ги изгледате. След неколкократно изглеждане, вероятността от това да ви влезе нещо в чутурите, се увеличава.
      Не храня особено големи надежди, но теорията на вероятностите си действа.

Коментар

• Гепарди, заповядайте залавни, опорни точки!

96-ти ден на протест: Малко хора, две палатки и търговци на площада

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/...oshtada.465836

Мизерници и тъпанари!

Коментар

• Всичкото тъпо и примитивно геппс, дето бие в несвяст чело пред краката на тъп, смешен и жалък грандоман, илитерат и циркаджия, цеди страстно кръвта на моята Родина, да се нареди на първия ред със свирки и тромби и да се подготви да излее жлъч, омраза и вонливи секрети.

96- ти ден на народен протест срещу крадливата и корумпирана шайка!

Присъствие - 700 човека.

Имаше силни политически речи, които си струват.

Акцент - искам да изведа нещо ново. Днес в Пловдив е имало заседание на съда - втора инстанция, по повод на тежката "криминална простъпка" на две момчета, хвърлили яйца по министъра на здравеопазването. Съжалявам, още не мога да му запомня името. Единият е актьор в театъра в Габрово, вече е бил уволнен.
          Хаджигенов осветли юридическата страна. Тотално погазване на правото и процесуален произвол. Думата взе и едно момче, което е било там с група доброволци, специално пристигнали от София за да присъстват и да окажат подкрепа. Без никакво валидно правно основание не са допуснати в залата. Беше пресъздадена една твърде грозна и ужасяваща картина, която се сетен път потвърждава крайно неотрадни изводи.
          В България няма право!
          Допълнително се случва нещо напълно неприемливо, направо отвратително. С отдалечаване от столицата, биват реанимирани разни атавистични нагони, доцивилизационни реакции. В провинциална България няма право, има воля на партийния вожд, на прокурора, на полицая и на "първенците".
          Искаме друга България, тази не я щем!

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
            Уф дано доживея ден в който най сетне да почнеш да разбираш и осмисляш текстове.Пословична тъпотия
            Будалкам те бе, сладур.

Коментар

• Като ви чета тук, ясно ми е Пак ще си гласувате баламски, омагьосани от червената сган, докато сте живи. И пак ще сте недоволни

Пък дано децата ви да са се поразходили по белия свят, да са видяли и разбрали що е то демокрация и има ли тя почва в българия, та да си направят и те една истинска демокрация. Без вас, повредени от живуркането при
              "социализЪма" и "комунизЪма"

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...пък плюваше по равния старт, нале.
                Уф дано доживея ден в който най сетне да почнеш да разбираш и осмисляш текстове.Пословична тъпотия

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Е не всички сме членове на ДПС и Владислав Горанов не ни е братовчед
                  ...пък плюваше по равния старт, нале.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Това са приказки изпод шипковия храст. Ако нещата около теб са по-зле, погледни в някое огледало.

Не сте смешни ами жалки, абе едно куче за два дена научава всичките номера които човек иска от него, но вие лумпетата въртите едно и също без въобще да се замисляте. И що го въртите - щото не можете да научите основни неща. А именно това което дрънкате и правите няма никаква основа. При вас всичко е 'една жена казà'
                    Но например имаш ли някакъв довод например за това защо трябва да ви обръща човек внимание?
                    Е така нещо факти, нещо документи?
                    Абе и аз кви ги говоря, факти...
                    Събирате се 20-30 откачалки там и си мислите че сте голяма работа. Ами не сте. Няколко аутсайдера използвани от най-големите мафиоти на прехода да им вършите работата.

Ей сега чакаме начко да каже кас сте се събрали пет-шес1сеем-осемстин човека.

Е не всички сме членове на ДПС и Владислав Горанов не ни е братовчед

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

сори кое точно е по-добре, образованието ли, здравеопазването ли, съдебната система ли, институциите ли, екологията ли, пътищата ли, раждаемостта ли, ако щеш борсата ли, медиите ли, бизнеса ли? я, я пак? Късогледството повече, подхожда на лумпените не мислиш ли? Айде земи ти се огледай, метрото тече на всяка спирка след дъжд, витошка вече се разпада след последния и доста скорошен ремонт, магистралата след пловдив е на бабуни и караме с 90 ограничение, е мерси ти от такива по-добрета... заеби. За чий ми е магистрала, като карам с 90 на бабуни, за чий са ми магистрали, като са в перманентен ремонт все в едно платно и никога не са оправени, за чий са ми тротоари пълни с коли, за чий са ми тротоари дето се разпадат, плочки дето джвакат, улици лунен пейсзаж, локви като морета по тях и т.н и т.н. заеби ходи да се хвалиш некъде по африка, ама избери по-бедни, че има и там да са по-напред.
                      Тунела на Витиня четири годин го ремонтират и края му се не види,Хората за четири години правят цялата магистрала от София до Варна...

Коментар

тц нищо подобно, докато не искаш и не търсиш по-добро, ще си останеш с днес, утре и всеки следващ ден или в същата тиня или по-зле... Не, както съм живял вчера и както днес не ща, искам по-добре точка!!! Няма нужда да търся никакъв генезис има нужда да идват хората, които могат. Вън мутри, калинки и крадци, вън от моята държава.
                        генезис-менезис, тинтири-минтири... абе вий сте престанали да сфащате, елементарни неща бе.

спомням си през лятото се запознах с един младеж с ряхава брадичка, от тия новата реколта...
                        -питам го, ти на колко годин си бе / вика на 26.... мисла си бах мааму ми, че тоя е горе долу на възрастта на Ботев, когато се е борил и умирал за Родината
                        -питам го, с кво се занимаваш / вика, с маркетинг
                        -кво е туй паркетинг, го питам / приятелката му ме поправя и казва, маркетинга помага на фирмите да растат, да продават повече

-в икономика, която нищо не произвежда, в икономика на услугите кво означава растеж... Например благодарение на вас, ще се увеличат козметичните услуги, фризъорските услуги, в натурален измерител, хората ще се стрижат по често и ще си правят коломаска по-често.......... и ще се продава на по-висока цена

-въпроса е, КАКВО твоя паркетинг е допринесъл за икономиката? тука ряхавите зеха да мигат на парцали... Едно нищо........ и с паркетинг и без паркетинг, в икономиката на услугите, ще ти се наложи да вземеш кредит, за да си заредиш хладилника, за да си платиш комуналните разходи, да си платиш безумно скъпата държавна и общинска публична услуга и т.н. Просто да не изброявам сите демократични паразити, които са се обесили на шията на народа

Демокрацията власт на паразита, безделника и лъжеца! Не излъжеш ли няма да продадеш!
                        -

Коментар

сори кое точно е по-добре, образованието ли, здравеопазването ли, съдебната система ли, институциите ли, екологията ли, пътищата ли, раждаемостта ли, ако щеш борсата ли, медиите ли, бизнеса ли? я, я пак? Късогледството повече, подхожда на лумпените не мислиш ли? Айде земи ти се огледай, метрото тече на всяка спирка след дъжд, витошка вече се разпада след последния и доста скорошен ремонт, магистралата след пловдив е на бабуни и караме с 90 ограничение, е мерси ти от такива по-добрета... заеби. За чий ми е магистрала, като карам с 90 на бабуни, за чий са ми магистрали, като са в перманентен ремонт все в едно платно и никога не са оправени, за чий са ми тротоари пълни с коли, за чий са ми тротоари дето се разпадат, плочки дето джвакат, улици лунен пейсзаж, локви като морета по тях и т.н и т.н. заеби ходи да се хвалиш некъде по африка, ама избери по-бедни, че има и там да са по-напред.
                          Ми за Факи е по добре.Той като член на ДПС си е добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

по времето на Бай Тошо, народа ни живя Златен век! Образованието беше на световно ниво, здравеопазването тоже, България беше зеленчуковата градина на Европа, потърси в Интернет има едно издание на ФАР за първата вълна на масовата приватизация да видиш 1995г, КАКВО държавата изкара за приватизация, около 1100 работещи предприятия, със справка на: Активи/Число на заети основна дейност/продажби за последните 3 години,

За успехите в спорта, футбол, борба, гимнастика, бокс и т.н., киното, литературата, музика, естрада, технологиите и т.н.

Демокрацията власт на некадърника и неграмотника!
                            Нагаждача и простака

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Мисля че това е по добре-- https://www.youtube.com/watch?v=NoNrPUg8e-0
                              и още по-добро

Где-То Далеко" Дмитрий Хворостовский (4.2003)
                              https://www.youtube.com/watch?v=Qy4390uAeq4

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Както живееш днес, така си живял и вчера. Не разбирам с какво днешният ти ден е по-лош от вчерашния и, да го кажем по-безобидно - с какво е по-различен. И утрешният ти ден ще бъде същият - като днес и вчера. Това не разбираш. Докато не откриеш генезиса, дните ти ще бъдат едни и същи.
                                тц нищо подобно, докато не искаш и не търсиш по-добро, ще си останеш с днес, утре и всеки следващ ден или в същата тиня или по-зле... Не, както съм живял вчера и както днес не ща, искам по-добре точка!!! Няма нужда да търся никакъв генезис има нужда да идват хората, които могат. Вън мутри, калинки и крадци, вън от моята държава.
                                Last edited by pepe1234; 12.10.2020, 22:16.

Коментар

Working...
                                X