Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Колко са му сценаристите? Съжалявам, но не зная.
Добави още един. Ако ме поканят като сценарист - ще разбереш кой съм.
Ние, нали сме си кореняк-българчета - никой не може да ни излъже! Откриваме конспирацията от птичи поглед...))
Хващаш ли бас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Много ти работи фантазията на тебе.Градиш въздушни кули.Решаваш че нещо е така и почваш някакви логически умозаключения...Безсмислено е да се комуникира повече.След изборите обаче ще ти натрия носа
След изборите - вече ти го казах : можеш да ми натриеш носа по ДВЕ причини.
Тогава сам ще си натрия носа, ако Слави направи коалиция с ГЕРБ и ДПС.
Това е!
Коментар
-
Разбирам те.
За "управленският опит и капацитет" - само на Боко (като бивш комунист с опит) можем да разчитаме отново, нали?
Кошницата на Боко - още ли не е "пълна за изхода"?
Не знаех тия основни постановки. Ще ги имам предвид.Last edited by precakanoto; 12.01.2021, 21:08.
- 1 like
Коментар
-
Я вземи та си признай точно кой си от сценаристите му айде не увъртай
Добави още един. Ако ме поканят като сценарист - ще разбереш кой съм.
Ние, нали сме си кореняк-българчета - никой не може да ни излъже! Откриваме конспирацията от птичи поглед...))
Хващаш ли бас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Знам ли, видяхме много политици с голяма кошница обещания на входа а на изхода кошницата пълна с материализирани блага, така да се каже. Сега и двамата имат предостатъчно, за да им трябва още, но мотивацията на славчо не я усещам достатъчно, за да преценя, А то и не е само въпрос на мотивация, но и на управленски опит и капацитет. По тези неща имам вече съмнения, дали Славчо ще е по-добра алтернативаЗасега статистиката е в полза на Баце - всички му признават таланта да се справя в кризисни ситуации, а сега все пак сме в сериозна икономическа и политическа криза.
За "управленският опит и капацитет" - само на Боко (като бивш комунист с опит) можем да разчитаме отново, нали?
Кошницата на Боко - още ли не е "пълна за изхода"?
Не знаех тия основни постановки. Ще ги имам предвид.
Коментар
-
Да, сигурно е, че Слави няма да измисли нова етика!
Надявам се и достатъчно би ми било - етиката на Слави - да не съвпада с "етиката" на Боко (на първо четене)... , нали?Засега статистиката е в полза на Баце - всички му признават таланта да се справя в кризисни ситуации, а сега все пак сме в сериозна икономическа и политическа криза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Добре бе! Разбрах, че Слави не става. За тебе никой не става, Мая не става, отровното трио не става, Румен Петков хич не става, нито пък Татяна Дончева. Да не говорим за БСП. Стой си в къщи, пий си ракийката и псувай всички.
На избори ще отидат само държавните и общинските чиновници, които яко захлебват от ГЕРБ и ще гласуват за Тиквоча. Да пребъде во веки веков!
Коментар
-
Надявам се и достатъчно би ми било - етиката на Слави - да не съвпада с "етиката" на Боко (на първо четене)... , нали?
Коментар
-
Не мога да разбера защо като пиша че Слави не става ме изкарвате за Бойко.Ти поне знаеш отношението ми за Бойко.Като пиша срещу дивотиите му ме изкарват комунист.Няма угодия ей няма..Навремето си мислех че непременно трябва да изгоним Жан на всяка цена че по мръсен и долен от него няма...После всички видяхме какво се случи.Колко пъти трябва да ви минават по един и същи начин
На избори ще отидат само държавните и общинските чиновници, които яко захлебват от ГЕРБ и ще гласуват за Тиквоча. Да пребъде во веки веков!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Тичаш по тъч-линията, Бат Пешо...
Като риба на сухо се гънеш...
Коментар
-
Не мога да разбера защо като пиша че Слави не става ме изкарвате за Бойко.Ти поне знаеш отношението ми към Бойко.Като пиша срещу дивотиите му ме изкарват комунист.Няма угодия ей няма..Навремето си мислех че непременно трябва да изгоним Жан на всяка цена че по мръсен и долен от него няма...После всички видяхме какво се случи.Колко пъти трябва да ви минават по един и същи начин.Да съгласен съм че най важното е да се изгони мутрафоня но докато не направят коалиция срещу него няма да успеем
Коментар
-
Защо да мразя Слави?Че той не ми е сторил нищо лошо....Само казах че не той е човека който ще ни учи на морал и ще оправя България.Ти си фантазираш и си вярваш
Тичаш по тъч-линията, Бат Пешо...
Като риба на сухо се гънеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Слави няма да измисли нова етика, тези неща не падат от небето, само ще върви по колективния тръст на сценариститеАма нека пробва да подобри политическия живот. За народа хляб и зрелища
Надявам се и достатъчно би ми било - етиката на Слави - да не съвпада с "етиката" на Боко (на първо четене)... , нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Ами дай тогава да държим Тиквата, докато стане на 80 години. Явно според теб той разбира и от енергетика и от икономика...
Пий си ракийката, не гласувай, псувай властта, комунистите, демократите..... Това е твоята логика.
ЯСНО казах:
Най-важното е да бъде смъкнат от власт банкянския тиквоч! Всичко друго е второстепенно!Last edited by power grid; 12.01.2021, 20:28.
Коментар
Коментар