If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Монти, достатъчно спами темата за оптимизма с агитация за БСП. Запри се вече, имай и малко неудобство - поздрави победителите и се оттегли в тема "Политика", ако обичаш. Тук сме оптимисти, скърбящите нямат място.
Последните данни показват само 4 партии и Герб дърпа със седем процента пред БСП и най вероятно ще трябва да правят коалиция само с ОП.
Ти знаеш ли какви са исканията на патриотите...,
А да ти кажа някои..
Минимална пенсия от 300 лв.
Одържавяване на концесионерите от Чез и софииска вода и Мариците ...
наборна българска армия..
Полицията във всяко серо
Затваряне на турската граница...
Премахване на двойното гражданство....
Повече държавна икономика,заплата над 1500 средна.......
Този път ще има и мнооого министри....
Така че свят ще ви се завие...
За мен избори до година но.....яка ни душа....
Социално ще сме добре но борсата....
По последните данни изнесени от ЦИК, при 90% обработени секционни протоколи, ГЕРБ ще имат 96 депутати, БСП - 79, патриотите - 27, ДПС - 26 и Магарешки - 12.
Деформаторите ще пеят песента на Хиподил, "Боли ме гъза". Ще им припяват соросоидните грантаджии на "Дай България" и маргиналната софийска партийка на Радан.
Най-добрата новина е че партията на Ердоган не влиза. Лошата е, че все пак имат много гласове и разширяват влиянието си.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Аз не съм коментирал добри или лоши, просто казах че ако ги оставят в ъгъла ще трупат позитиви ......
А иначе БСП загубиха моя глас от как взеха да дрънкат как ще въвеждат прогресивно данъчно облагане.
БСП никога не са имали моя глас че па и да го загубят.
Боко+ОП=122 дУпетати, смятат по Нова. ама не вярвам нищо добро да измъдрят тези
Тонка а кои биха? Как ти звучи пак БСП +ДПС и Карата вицепремиер? А те няма и с тях да могат да направят трябва им минимум трети играч, да не казвам и 4ти зависи колко влизат. Така че най-доброто от подобен парламент е бързо правителство на малцинство с подкрепата на ОП и да се успокоят нещата. Не искм Чуколов или сидеров да ми ходят като представители на властта по другите държави.
Самата идея да облагаш този които работи по-вече за да даваш тези пари на не-работещите е тотално грешна.
Това може да работи в едно утопично солидарно общество , но в съвременния свет не се получава. просто се появява една класа от търтей , която със всяко поколение се увеличава докато социалната система не грохне....
Самата идея да облагаш този които работи по-вече за да даваш тези пари на не-работещите е тотално грешна.
Това може да работи в едно утопично солидарно общество , но в съвременния свет не се получава. просто се появява една класа от търтей , която със всяко поколение се увеличава докато социалната система не грохне....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Аз не съм коментирал добри или лоши, просто казах че ако ги оставят в ъгъла ще трупат позитиви ......
А иначе БСП загубиха моя глас от как взеха да дрънкат как ще въвеждат прогресивно данъчно облагане.
А ако се бяха отказали? Тогава какво? И Щатите и Австралия и Нова Зеландия и куп други държави имат прогресивни данъчни системи и пак са по-добре от нас. Така че това не би трябвало да ти е спирачка
Коментар