IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Изглежда и в иновативните сондажи си толку кьорав, затова се тресеш в ПДНГ и те смазва пренебрежението на разбиращите
    Фактът, че се чудиш дали съм тъпа е достатъчен. Даже не бих ти задала такъв въпрос, защото не храня съмнения.
    Остани си в зомбираното състояние, приляга ти чудесно.
    Не разбирам къде се биеш на бързея. Разбрахме се че си некомпетентна по технически и икономически въпроси. Напише нещо от типа дано путин пукне до утре и да приключваме въпроса. Като не разбираш нещо стой настрана

Коментар

• Забелязахте ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж съм бил фактически последовател на Гьобелс и че уж съм се занимавал с демагогия и че уж съм се правил на кретен? Тези твърдения на ко мо не та та изобщо не са верни. Никога не съм бил последовател на Гьобелс. Никога не съм се занимавал с демагогия. Никога не съм се правил на кретен.
      Забелязахте ли как ко мо не та та продължават да лъжат, че уж за периода от 13 февруари 1991г. до сега в Русия официалният курс на щатския долар към рублата се е увеличил по-малко от 100 000 пъти? Истината обаче е съвсем друга. От 13 февруари 1991г. до 20 април 2017г. в Русия официалният курс на щатския долар към рублата се е увеличил около 103073,94 пъти, което е увеличение над 100 000 пъти.

Да ви напомня, че на 1 януари 1992г. СССР вече не е съществувал, но някои банкноти, емитирани от Държавната банка на СССР са били в обръщение в Русия до 25 юли 1993г. и дотогава са били законно платежно средство в Русия, като в Русия банкнотите съветски рубли с посочения на тях номинал са били приемани до 25 юли 1993г. все едно са руски рубли със същия номинал. Според медии, в Русия някои монети, емитирани от Държавната банка на СССР са били в обръщение в Русия и през 1997г. и тогава са били законно платежно средство в Русия въпреки, че тогава СССР вече не е съществувал. След паричната реформа в Русия от 26 юли 1993г. старите съветски рубли се изваждат от обръщение в Русия. От 26 юли 1993г. в Русия е започнал да тече определен срок, в който старите банкноти съветски рубли е трябвало да бъдат обменени за нови руски рубли и в този срок банкнотите съветски рубли, които са били обменени за руски рубли са били обменени по курс 1 руска рубла = 1 съветска рубла. Според медии след реформата от 26 юли 1993г. в Русия за някои емисии банкноти съветски рубли е имало ограничение за сумата обменяна от 1 лице, но до размера на това ограничение банкнотите съветски рубли са се обменяли за руски рубли в съотношение 1 руска рубла = 1 съветска рубла.

Да ви напомня, че според данни от централната банка на Русия, на 1 януари 1992г. в Русия (на 1 януари 1992г. СССР вече не съществува) официалният курс на щатския долар към руската рубла е бил:
      1 щатски долар = 0,5549 рубли.
      Според медии в края на 1997г. в Русия официалният курс на щатския долар към руската рубла е бил:
      1 щатски долар = 5960 руски рубли.
      Тоест за периода от 1 януари 1992г. до края на 1997г. в Русия официалният курс на щатския долар към руската рубла се е увеличил около 10740, 67 пъти. Всеизвестен факт е, че за периода от 1 януари 1998г. до 20 април 2017г. в Русия официалният курс на щатския долар към руската рубла се е увеличил около 9,425386 пъти. Тоест за периода от 1 януари 1992г. до 20 април 2017г. в Русия официалният курс на щатския долар към руската рубла се е увеличил около 101 235 пъти, което е над 100 000 пъти увеличение.
      Да ви напомня, че от началото на 1991г. до сега инфлацията в Русия е няколко милиона процента.

Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
      Last edited by Ivan2015; 20.04.2017, 01:26.

Коментар

Ъ, смятай си ти, много ме е еня за твоите тегоби ... щом цивриш безутешно ден и нощ по форумите, да беше си седял във войските да жънеш все пак някакви успехи измежду еквивалентните тъпаци
        Много интелигентно Прочее, именно в армията срещнах къде по-интелигентни от теб. Българи, мислещи с главите си.
        ...естествено, за теб да се твърди подобно, е обида. На някои не ви е съдено.

По темата: Американците много тарикатски звънват два часа предварително. Рашките изключват ПВО-то си, за да може все пак, поне няколко ракетки да стигнат земята, да се говори за това, малко шум, ала-бала, докато отклоняват вниманието на непосветената публика. Та, изстрелват 59 томахавки, падат 23. 36 бр.дават фира. Вероятно, грешно насочените. 2 часа са достатъчни, за да се съобщи, къде още са се прицелили братята по НАТО.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          ала бала портокала
          Преминал съм с няколко прескачания 5 воински звания до десетото поредно в сухопътни войски в посока нагоре и напуснах, когато сам реших, че повече няма смисъл. Смятай.
          "Кукло"
          Ъ, смятай си ти, много ме е еня за твоите тегоби ... щом цивриш безутешно ден и нощ по форумите, да беше си седял във войските да жънеш все пак някакви успехи измежду еквивалентните тъпаци
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Драги! Няма такава държава, която да е прикрила ЦЯЛАТА си територия с ПВО. Няма. И дори Русия да има установки ПВО в Сирия, то те не прикриват сирийските летища. Руската ПВО вероятно прикрива летища, където е базирана руска авиация. Ама и колкото да се прикриваш, този удар на американците е удар на уж "съюзник" във борбата срещу ИД. Най лошо е удар в гърба от приятел.
            Дето се вика: "Пази ме боже от приятели като американците, от неприятелите аз сам ще се пазя!"
            Чел съм че най-големия район в света над които има разгърната интегрирана система за противовъздушна охрана е над Москва и околностите , но пак проблема е масивността на удара.
            В смисъл когато към целта летят примерно 500 ракети вероятно някаква макар и по малка част че успеят да преминат ПВО-то
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Просто да използва ПВО ако го има и да свали ракетите иначе за кво са там смисъл кво пазят трябва да им казват кой кога ще стреля ли според мен нямат нищо
              Драги! Няма такава държава, която да е прикрила ЦЯЛАТА си територия с ПВО. Няма. И дори Русия да има установки ПВО в Сирия, то те не прикриват сирийските летища. Руската ПВО вероятно прикрива летища, където е базирана руска авиация. Ама и колкото да се прикриваш, този удар на американците е удар на уж "съюзник" във борбата срещу ИД. Най лошо е удар в гърба от приятел.
              Дето се вика: "Пази ме боже от приятели като американците, от неприятелите аз сам ще се пазя!"
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Просто да използва ПВО ако го има и да свали ракетите иначе за кво са там смисъл кво пазят трябва да им казват кой кога ще стреля ли според мен нямат нищо
                Нямам спомен някъде Русия да е поемала ангажимент да охранява ЦЯЛОТО въздушно пространство на Сирия ?

Ако си видял такова изявление на официален Руски представител дай да го видим.

Русия е разположила няколко дивизиона за противовъздушна отбрана в районите на своите бази в Латакия и Тартус. Целта е да охранява своите си военни и техника. Не съм чул в тези райони да са падали томахавки.....

Охраняването на цялото въздушно пространство на голяма държава като Сирия е доста сложно и СКЪПО начинание , което от гледна точка на Русия не си струва усилията. За такова начинание е необходимо десетки пъти повече техника и оборудване което и Асад не може да си позволи в момента.
                Last edited by markov; 19.04.2017, 22:31.

Коментар

Ако е вярно, че за крадците голям страх е да не бъдат ограбени, логично е и измамниците да се притесняват да не бъдат измамени. Затова ще взема да сменя подхода с по-подходящ пример Последен опит, пак с окръгляне

През 91 г. бае евлампи от Горна Оряховица си обменя по официалния курс 1000 хилави доларес и прибира под дюшека крупната сума от 600 рухъла
                  През 98 руските му друзъя обявяват деноминация 1:1000 и клетникът тича с неговите 600 рухъла да ги менка, при което получава 0,6 новички и огладени руски рубли по осъвременен образец.
                  Сега да речем, че преди бомбежа с 59-те томахоука в Сирия, въпросната особа е получила необичаен импулс от рижавия охлюв и вече си иска доларите обратно. Бегом пак в банката, официално долар = 60 рупела и срещу неговите 0,6 получава ... получава ... 0,01 $, оле ми един цент получава кухата и вдлъбната пирамида начи

Може ли сега чичака да сметне колко точно пъти е прекаран ... с колко са се обезценили 1000 $, чиито собственик /наужким, иначе няма да е достоверно/ е бил през 91 г. до 0,01 $ в днешните времена ... не може във фатмашкото училище да не са го преподавали това ... 100 000?
                  Не знам,, дали си наясно но,
                  1.Обменният курс е моментна величина. Важи към момента на обмяната.
                  2.Рублата на СССР бе национална, а федерална валута. Името и и транскрипцията може да са еднакви, както и функциите /пари като пари/ но, субектът зад тях е различен.
                  3.На база горното, след разпада на СССР - видяхме, колко "нерушим" се оказа - новата валута се издава и обезпечава от руската централна банка а не тази на вече несъществуващата държавна групировка СССР. 4.На база горното, 1991-ва руска рубла не е съществувала и, колкото да ви се ще,е нямало как да има разменен курс към реална валута. По онова време, лично бях там и, да знаете, валутата се ползваше от всички екс субекти на разпадналата се федерална държава СССР. Оттам, курсът не можеше да се удържи и се срина до тези фантастични стойности...Без да достигне и 10000 пъти разлика.
                  5.Истинска. Руска рубла има след деноминацията, вече изцяло обезпечена от РЦБ. Дълго време не им следих нещата но, в края на пияндурниковото управление,тя се срина до към 28-30 за 1 УСД.
                  6.Едва напоследък, се завъртя около 60 за долар и, ако внимаваше в горното, от 6 до 60 дори 100 пъти не е, а само 10.
                  Това, че смесвате с Иванчо нещата и че не умеете да правите елементарни сметки, е изцяло ваш проблем. А къде "видяхте" фатмаци, не ме е грижа. Преминал съм с няколко прескачания 5 воински звания до десетото поредно в сухопътни войски в посока нагоре и напуснах, когато сам реших, че повече няма смисъл. Смятай.
                  "Кукло"
                  Last edited by Pyramid; 19.04.2017, 22:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Нещо против търговията ли имаш?
                    Дай да върнем ТКЗСтата и да подаряваме труда си на братята ти готованци СССР.
                    Стига с тия пари и капитали...
                    Бачкайте за слава.
                    Ами против търговията нямам нищо против.
                    Имам против да се продават оръжия на ислямските терористи от Ислямска държава.
                    А България, Румъния, Чехия и др ОЧЕВАДНО продават оръжие на мръсните убийци от ИД.
                    Ти подкрепяш ли такава "търговия". Щото аз НЕ!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Много детски разсъждения бе момче.

В Сирия имаше действащо споразумение за избягване на съприкосновение между двете големи сили САЩ и Русия.
                      Основната му идея е да се оповестяват взаимно за военните си изяви така че да не се случи някой сакатлък които да доведе го световна война.
                      Именно в изпълнение на това споразумение , два часа предварително Американците са уведомили Руснаците за ракетите.
                      Руснаците са уведомили Асад които е евакуирал всичко годно от базата , като е останала само охраната.

Много ми е интересно според теб Руснаците какво трябваше да направят, да направят изпреварваш залп по американските кораби с балистични ракети ли ?

Нали се случва и обратната ситуация в която Руски самолети бомбят т.н. умерена опозиция , Американците са известени предварително да не би да се мъчат да свалят Руски самолети ........

Нищо в Сирия не заслужава възникване на ядрена война и в САЩ и в Русия добре го разбират.
                      щом вярват в С-400 що са избяга ли?
                      Last edited by lobos; 19.04.2017, 22:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Бря! И те ли бе?
                        Ай да видим за къде изнасят най-много оръжие румънците......
                        Няма изненада. За САЩ, за България, за Саудитска Арабия и за Обединените арабски емирства.
                        Да сте чули армиите на САЩ, Саудитска Арабия и ОАЕ да минават от американски образци оръжие на руски? Щот аз не съм чул.
                        Очевадно е, че износът за "САЩ", "СА" и "ОАЕ" е всъщност износ за Ислямска държава. Там в крайна сметка се озовават всичките тези оръжия руски образец.

А "износът" за България е всъщност реекспорт за Ислямска държава.
                        България има натрупани такива огромни количества от оръжия руски образец, че в следващите 50-100 години може да ги изпозва най-интензивно и пак ще има да останат. За къф чеп ще внасяме?

Нещо против търговията ли имаш?
                        Дай да върнем ТКЗСтата и да подаряваме труда си на братята ти готованци СССР.
                        Стига с тия пари и капитали...
                        Бачкайте за слава.
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

До одеве бях фен на руснаците бях дълго време в тяхна група в феисбука На всеки километър и ми стана интересно как като имат С-400 проспаха ракетите на УСА и ме изхвърлиха от групата ,явно нямат нищо иначе за кво да трябва да ги предупреждават ако са имали такова ПВО
                          Много детски разсъждения бе момче.

В Сирия имаше действащо споразумение за избягване на съприкосновение между двете големи сили САЩ и Русия.
                          Основната му идея е да се оповестяват взаимно за военните си изяви така че да не се случи някой сакатлък които да доведе го световна война.
                          Именно в изпълнение на това споразумение , два часа предварително Американците са уведомили Руснаците за ракетите.
                          Руснаците са уведомили Асад които е евакуирал всичко годно от базата , като е останала само охраната.

Много ми е интересно според теб Руснаците какво трябваше да направят, да направят изпреварваш залп по американските кораби с балистични ракети ли ?

Нали се случва и обратната ситуация в която Руски самолети бомбят т.н. умерена опозиция , Американците са известени предварително да не би да се мъчат да свалят Руски самолети ........или само риват за любимите си талибанчета.

Нищо в Сирия не заслужава възникване на ядрена война и в САЩ и в Русия добре го разбират.
                          Last edited by markov; 19.04.2017, 22:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Моме, нека те светна:
                            1.За тъпотията: Опитах да ъдо мек. Само и единствено. Иначе, не се чудя. Убеден съм. Само крайно неостро двуноги може да опитва политико-услужливо преиначаване на безспорни факти. Учудващо е, как такова двуного се мре и в уж инвеститорски ресурси с тази си некомпетентност.
                            2.Относно сондирането си дваж по-встрани от истината. А тя е, че и множеството се заблуждава. Тълпите са тълпи, защото изключват индивидуалния разум.
                            Накратко, нито си компетентна, нито си ми критерий. Жувей ма, Айше!
                            Ако е вярно, че за крадците голям страх е да не бъдат ограбени, логично е и измамниците да се притесняват да не бъдат измамени. Затова ще взема да сменя подхода с по-подходящ пример Последен опит, пак с окръгляне

През 91 г. бае евлампи от Горна Оряховица си обменя по официалния курс 1000 хилави доларес и прибира под дюшека крупната сума от 600 рухъла
                            През 98 руските му друзъя обявяват деноминация 1:1000 и клетникът тича с неговите 600 рухъла да ги менка, при което получава 0,6 новички и огладени руски рубли по осъвременен образец.
                            Сега да речем, че преди бомбежа с 59-те томахоука в Сирия, въпросната особа е получила необичаен импулс от рижавия охлюв и вече си иска доларите обратно. Бегом пак в банката, официално долар = 60 рупела и срещу неговите 0,6 получава ... получава ... 0,01 $, оле ми един цент получава кухата и вдлъбната пирамида начи

Може ли сега чичака да сметне колко точно пъти е прекаран ... с колко са се обезценили 1000 $, чиито собственик /наужким, иначе няма да е достоверно/ е бил през 91 г. до 0,01 $ в днешните времена ... не може във фатмашкото училище да не са го преподавали това ... 100 000?
                            Yeah

Коментар

• До одеве бях фен на руснаците бях дълго време в тяхна група в феисбука На всеки километър и ми стана интересно как като имат С-400 проспаха ракетите на УСА и ме изхвърлиха от групата ,явно нямат нищо иначе за кво да трябва да ги предупреждават ако са имали такова ПВО

Коментар

• Прочее, да "знае" и да повтаря безразборно дивотии може всеки папагал. Това не го прави инЕлехент.
                                Мястото ти на клона е запазено.

Коментар

Working...
                                X