IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Изглежда и в иновативните сондажи си толку кьорав, затова се тресеш в ПДНГ и те смазва пренебрежението на разбиращите
    Фактът, че се чудиш дали съм тъпа е достатъчен. Даже не бих ти задала такъв въпрос, защото не храня съмнения.
    Остани си в зомбираното състояние, приляга ти чудесно.
    Моме, нека те светна:
    1.За тъпотията: Опитах да ъдо мек. Само и единствено. Иначе, не се чудя. Убеден съм. Само крайно неостро двуноги може да опитва политико-услужливо преиначаване на безспорни факти. Учудващо е, как такова двуного се мре и в уж инвеститорски ресурси с тази си некомпетентност.
    2.Относно сондирането си дваж по-встрани от истината. А тя е, че и множеството се заблуждава. Тълпите са тълпи, защото изключват индивидуалния разум.
    Накратко, нито си компетентна, нито си ми критерий. Жувей ма, Айше!

Коментар

• Румънският износ на оръжие се е увеличил през 2016 г

България стана втория най-важен клиент миналата година за румънско оръжие, тъй като е внесла оръжие и военно оборудване за 19,7 млн. евро. Сред купените артикули има противотанкови гранатомети 40 мм и 73 мм, зенитни картечници калибър 14.5 мм , както и други компоненти
      Бря! И те ли бе?
      Ай да видим за къде изнасят най-много оръжие румънците......
      Няма изненада. За САЩ, за България, за Саудитска Арабия и за Обединените арабски емирства.
      Да сте чули армиите на САЩ, Саудитска Арабия и ОАЕ да минават от американски образци оръжие на руски? Щот аз не съм чул.
      Очевадно е, че износът за "САЩ", "СА" и "ОАЕ" е всъщност износ за Ислямска държава. Там в крайна сметка се озовават всичките тези оръжия руски образец.

А "износът" за България е всъщност реекспорт за Ислямска държава.
      България има натрупани такива огромни количества от оръжия руски образец, че в следващите 50-100 години може да ги изпозва най-интензивно и пак ще има да останат. За къф чеп ще внасяме?

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Тъпа ли си или какво? Курсът рубла/долар от 0,6 става 60. Делиш 60 на 0,6 и получаваш само 100. Къде са "останалите" 3 порядъка? Сметката 0,6*100000=60000 в сила ли е? Може би би била, ако днес даваха 60000 дървени за един хартиен. Колко дават?- Това е простата аритметика. "Отвъд" са малоумниците.

Изглежда и в иновативните сондажи си толку кьорав, затова се тресеш в ПДНГ и те смазва пренебрежението на разбиращите
        Фактът, че се чудиш дали съм тъпа е достатъчен. Даже не бих ти задала такъв въпрос, защото не храня съмнения.
        Остани си в зомбираното състояние, приляга ти чудесно.
        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Ще закръглявам, за яснота и простота, като за изм@@@ и ват@@@@
          91 г. доларът е 0,6 рубли
          98 до деноминацията е 6000 рупли
          увеличение 10 000 пъти

98 след деноминацията доларът е 6 рубли, ама не е паднал 1000 пъти, а просто новата рубла е вече 1000 стари.
          2017 доларът е 60 рубли
          увеличение още 10 пъти

Общо за периода 1991-2017 доларът е пораснал 100 000 пъти.
          Тъпа ли си или какво? Курсът рубла/долар от 0,6 става 60. Делиш 60 на 0,6 и получаваш само 100. Къде са "останалите" 3 порядъка? Сметката 0,6*100000=60000 в сила ли е? Може би би била, ако днес даваха 60000 дървени за един хартиен. Колко дават?- Това е простата аритметика. "Отвъд" са малоумниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Върви на гробищата и виж кои мрат най-много в момента.
            Тия с поражения от Чернобил. Ония дето махах с ръчичка от гроба на мумията предвидливо не употребяваха "прекрасните, родни, истински храни", а се запасиха с гадна капиталистическа ГМО продукция.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Бе кво съм тръгнал да споря с няКОЙ, дето и до днес си мисли, че имало "кремвирши от месо"!!!!!
              Дървено жилезУ, като ваШте чугунени кратуни.
              Върви на гробищата и виж кои мрат най-много в момента.

Коментар

• Бе кво съм тръгнал да споря с няКОЙ, дето и до днес си мисли, че имало "кремвирши от месо"!!!!!
                Дървено жилезУ, като ваШте чугунени кратуни.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Шпек по пет лева днес има само в твоята глава.Явно и на пазар не ходиш.И не бъркай разнообразието на опаковки с разнообразието на стоки.Имало е един път в месеца кренвирши ама друг път.Да не говорим че ония кренвирши по 2,60 килото ако не се лъжа бяха от месо а днешните са от рога копита чирва сърца и всякакъв боклук.Това че има кренвирши Браво Народен Майстор Цветко Кен мен не значи че има много видове кренвирши.Всичките са тотален боклук
                  Точно както и преди бяха боклук, ама дефицитен.. По това се различават.

Да не говорим, кой стопанисва и Цветко и Кен и народен.. Все "демократи"...
                  The strongest stand last.

Коментар

И родът на майка ми и родът на баща ми са чистокръвни българи.Няма как да живея под турска власт.Нямам нищо против турците но да ме управляват анадолски манафи благодаря предпочитам Путин.Да но руиснаците изкупят цяла Северна България а тебе и подобните ти в Източна Румелия под турска власт за да живеете добре.
                    Ееето, дойдохме си на думата.
                    Аз много добре знам, че ти се иска пак да посрещаш окупаторите на България, нооо ще има да чакаш в някой друг живот.
                    България е в НАТО и ЕС и колкото и да им се иска на някои русобългари (с черни и космати гърди ), тук руслямски крак повече няма да стъпи.

Коментар

Днес има "шпек" и по 5 лева и по 50. Всеки се реди, където иска.
                      Преди имаше само един вид кренвирши.......един път в месеца. Ето затова имаше опашки. И 20 лева да ги беха направили килото, ПАК щеше да има опашки, щото просто нямаше какво да си купиш с онези..."пари"
                      Шпек по пет лева днес има само в твоята глава.Явно и на пазар не ходиш.И не бъркай разнообразието на опаковки с разнообразието на стоки.Имало е един път в месеца кренвирши ама друг път.Да не говорим че ония кренвирши по 2,60 килото ако не се лъжа бяха от месо а днешните са от рога копита чирва сърца и всякакъв боклук.Това че има кренвирши Браво Народен Майстор Цветко Кен мен не значи че има много видове кренвирши.Всичките са тотален боклук

Коментар

• Равнището на инфлацията във Венецуела може да достигне 720% през настоящата година, а през 2018 да се качи и до 2000%, сочи доклад на МВФ. Данните са от новия прогнозно-аналитически доклад на Международния валутен фонд (МВФ) за състоянието и близките перспективи на световната икономика, части от доклада публикува във вторник агенция ЕФЕ, цитирана от ТАСС. Експертите на МВФ предполагат, че Венецуела ще продължи да преживява големи икономически трудности и „да се сблъсква със сериозни ограничения в областта на вноса на стоки”. Очаква се съкращение на икономиката със 7,4%, а равнището на безработицата да се вдигне от21,2% до 25,3%. През 2016 година, според изтеклите в медиите неокончателни данни от Централната банка на Боливарианската република, инфлацията във Венецуела е 800%. Трицифреният ръст на цените принуди властите да заменят паричните знаци.Ако до декември миналата година най-голямата банкнота бе 100 боливара, то сега в обращение влизат банкноти с номинал 500, хиляда, две, три, пет, десет и двайсет хиляди боливара. Според официалния курс 100 боливара се разменят за 10 долара, но на черния пазар доларът е десетки пъти по-скъп.

Коментар

И родът на майка ми и родът на баща ми са чистокръвни българи.Няма как да живея под турска власт.Нямам нищо против турците но да ме управляват анадолски манафи благодаря предпочитам Путин.Да но руиснаците изкупят цяла Северна България а тебе и подобните ти в Източна Румелия под турска власт за да живеете добре.
                          Затвор за такива приказки да се дава!!!!!!!!!!

Коментар

Преди имаше само един вид кренвирши.......един път в месеца. Ето затова имаше опашки. И 20 лева да ги беха направили килото, ПАК щеше да има опашки, щото просто нямаше какво да си купиш с онези..."пари"
                            Интересно как хора плюещи капитализма и инвестициите, са се позиционирали в сайт за капитализъм и инвестиции.. Странна работа, не им ли е някак неудобно от положението им???

Коментар

Хм, по твоята логика ти си отдавна "проверен", щото нали се сещаш, че предците ти са живели половин хилядолетие под властта на османската империя (олицетворявана тук масово с "турците"). Та на дали знаеш, КОЙ точно, кого е проверил от родатата ти преди 5-6 или повече поколения.

Коментар

Да ама бяха от месо и без Ета.

Коментар

Working...
                                X