IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение

Ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз работя за НПО и че уж съм бил аутист, стотинкаджия, лумпен, тъпунгер, олигофрен. Аз не съм аутист. Аз не съм стотинкаджия. Аз не съм нито лумпен, нито тъпунгер, нито олигофрен. Аз не работя за НПО.

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Забелязахте ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз не пиша за производството в България? Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно.

НСИ публикува календарно изгладени данни, според които през февруари 2017г. промишленото производство в България се е увеличило с 5 % спрямо февруари 2016г.. Смятам, че това е доста добра новина за България.

Да ви напомня, че според данни от НСИ през 2016г. номиналният брутен вътрешен продукт на България се е увеличил с 4,588 % спрямо 2015г., а през 2016г. реалният ръст на брутния вътрешен продукт на България спрямо 2015г. е бил 3,4 %.

Ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз работя за НПО и че уж съм бил аутист, стотинкаджия, лумпен, тъпунгер, олигофрен. Аз не съм аутист. Аз не съм стотинкаджия. Аз не съм нито лумпен, нито тъпунгер, нито олигофрен. Аз не работя за НПО.

Забелязахте ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж в България не се допускали проекти на изрядни хора? Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно.

Забелязахте ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж сега България продава оръжие на лица, които се влели в ИД? Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно. В наши дни България не продава оръжие на терористични организации.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Спам тайм !
        И дрънкат , дрънкат стинки в кисийката на Иванушка.....
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015
          Руска медия съобщи, че днес централната банка на Русия е отнела лицензите за банкова дейност на още 2 банки в Русия. По мои сметки от началото на 2017г. до сега 21 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
          По мои сметки през 2016г. 106 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация. Според данни от руска медия от началото на 1991г. до сега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.

http://www.banki.ru/news/lenta/?id=9698347
          http://www.banki.ru/banks/memory/
          Спам тайм !

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Tatiana Christy

"ДС Агент --доносник--с враждебно отношение към ЕС и НАТО--ще става министър на отбраната. Заместник -председателят на парламента от бсп -- Валери Жаблянов--казва, че България трябвада преосмисли членството си в НАТО и че в Черно Море не трябва да се допускат кораби на НАТО, президентът вече е ясен...министър председателят и той..... Този парламент е най-хомогенното изпражнение на "демокрацията" от доста време."
            Боли ме компаса за мнението на Tatiana Christy...за твоето два пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Tatiana Christy

"ДС Агент --доносник--с враждебно отношение към ЕС и НАТО--ще става министър на отбраната. Заместник -председателят на парламента от бсп -- Валери Жаблянов--казва, че България трябвада преосмисли членството си в НАТО и че в Черно Море не трябва да се допускат кораби на НАТО, президентът вече е ясен...министър председателят и той..... Този парламент е най-хомогенното изпражнение на "демокрацията" от доста време."
              Де само това да му бяха пороците. Враждебността към законността кога му се пречка е основата. Иначе другите деформации са допустими в плуралистична среда. Само унеса по беззаконие и безнаказаност е неприемлив. Но такава е главната детска болест на българската демокрация.

Коментар

https://deutsche-wirtschafts-nachric...rhaften/?ls=fp
                USA wollen Wikileaks-Gründer Assange verhaften

Ще им се на САЩовите да му затворят устата на Асанж...току виж пак изтърсил нещо "неудобно".
                То всяко изпуснало се комоне ако ставаше, да коменитра световните сили, ехеее...
                The strongest stand last.

Коментар

• Tatiana Christy

Коментар

https://deutsche-wirtschafts-nachric...rhaften/?ls=fp

Ще им се на САЩовите да му затворят устата на Асанж...току виж пак изтърсил нещо "неудобно".
                    Че нали така се постъпвало с "предателите", като Литвиненко и т.н.? Или сега вече си на друго мнение.

Коментар

• https://deutsche-wirtschafts-nachric...rhaften/?ls=fp

Коментар

Цифра я ...а срещу кого се въоръжава ЕС , те Русия веке фалирга , пък фетким праи само талашит с гвоздеи скован !
                        Ше фалирга я, като не мое и тия 2% да достигне с БСПто си на самая магучая-нерушимы союз...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Какво разоръжаване?
                          Повечето страни в НАТО актуализираха задълженията си да избумкват по 2% от БВП за джилезу......включително и България.
                          А 2% от БВП на европейските, натовски държави си е цифра.
                          Това само проформа. Съвременните форми на война са си образец на планирано демонстрационно обезоръжаване - много пламък и дим, малко жертви - та да работи ритмично ВПК.

Коментар

Какво разоръжаване?
                            Повечето страни в НАТО актуализираха задълженията си да избумкват по 2% от БВП за джилезу......включително и България.
                            Цифра я ...а срещу кого се въоръжава ЕС , те Русия веке фалирга , пък фетким праи само талашит с гвоздеи скован !

Коментар

Какво разоръжаване?
                              Е цифра е, отговаря на целия руски такъв...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Правилно! Европейци га че ли осиротяха от средата на януари насам. Нема кой да помпа мускули вместо тях. При тоя пацифизъм и всеобщо разоръжаване вземат станат жертва на некой дикий дзвер.
                                Какво разоръжаване?

Коментар

Working...
                                X