Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Забелязахте ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз не пиша за производството в България? Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно.
НСИ публикува календарно изгладени данни, според които през февруари 2017г. промишленото производство в България се е увеличило с 5 % спрямо февруари 2016г.. Смятам, че това е доста добра новина за България.
Да ви напомня, че според данни от НСИ през 2016г. номиналният брутен вътрешен продукт на България се е увеличил с 4,588 % спрямо 2015г., а през 2016г. реалният ръст на брутния вътрешен продукт на България спрямо 2015г. е бил 3,4 %.
Ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз работя за НПО и че уж съм бил аутист, стотинкаджия, лумпен, тъпунгер, олигофрен. Аз не съм аутист. Аз не съм стотинкаджия. Аз не съм нито лумпен, нито тъпунгер, нито олигофрен. Аз не работя за НПО.
Забелязахте ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж в България не се допускали проекти на изрядни хора? Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно.
Забелязахте ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж сега България продава оръжие на лица, които се влели в ИД? Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно. В наши дни България не продава оръжие на терористични организации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Спам тайм !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015Руска медия съобщи, че днес централната банка на Русия е отнела лицензите за банкова дейност на още 2 банки в Русия. По мои сметки от началото на 2017г. до сега 21 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
По мои сметки през 2016г. 106 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация. Според данни от руска медия от началото на 1991г. до сега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
http://www.banki.ru/news/lenta/?id=9698347
http://www.banki.ru/banks/memory/
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеTatiana Christy
"ДС Агент --доносник--с враждебно отношение към ЕС и НАТО--ще става министър на отбраната. Заместник -председателят на парламента от бсп -- Валери Жаблянов--казва, че България трябвада преосмисли членството си в НАТО и че в Черно Море не трябва да се допускат кораби на НАТО, президентът вече е ясен...министър председателят и той..... Този парламент е най-хомогенното изпражнение на "демокрацията" от доста време."
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеTatiana Christy
"ДС Агент --доносник--с враждебно отношение към ЕС и НАТО--ще става министър на отбраната. Заместник -председателят на парламента от бсп -- Валери Жаблянов--казва, че България трябвада преосмисли членството си в НАТО и че в Черно Море не трябва да се допускат кораби на НАТО, президентът вече е ясен...министър председателят и той..... Този парламент е най-хомогенното изпражнение на "демокрацията" от доста време."
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеhttps://deutsche-wirtschafts-nachric...rhaften/?ls=fp
USA wollen Wikileaks-Gründer Assange verhaften
Ще им се на САЩовите да му затворят устата на Асанж...току виж пак изтърсил нещо "неудобно".The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Tatiana Christy
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеhttps://deutsche-wirtschafts-nachric...rhaften/?ls=fp
Ще им се на САЩовите да му затворят устата на Асанж...току виж пак изтърсил нещо "неудобно".
Коментар
-
https://deutsche-wirtschafts-nachric...rhaften/?ls=fp
Ще им се на САЩовите да му затворят устата на Асанж...току виж пак изтърсил нещо "неудобно".
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Цифра я ...а срещу кого се въоръжава ЕС , те Русия веке фалирга , пък фетким праи само талашит с гвоздеи скован !The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Какво разоръжаване?
Повечето страни в НАТО актуализираха задълженията си да избумкват по 2% от БВП за джилезу......включително и България.
А 2% от БВП на европейските, натовски държави си е цифра.
Коментар
-
Какво разоръжаване?
Повечето страни в НАТО актуализираха задълженията си да избумкват по 2% от БВП за джилезу......включително и България.
Коментар
-
Какво разоръжаване?
А 2% от БВП на европейските, натовски държави си е цифра.The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Правилно! Европейци га че ли осиротяха от средата на януари насам. Нема кой да помпа мускули вместо тях. При тоя пацифизъм и всеобщо разоръжаване вземат станат жертва на некой дикий дзвер.
- 1 like
Коментар
Коментар