Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Вероятно не си толкова активен във форума. Няма как всички да имат еднаква активност. Аз съм свободен от ангажименти човек и пиша повече. Успех в инвестирането.,с английския съм леко на Вие....Пожелавам ти успехи и на теб...
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Така е , цял ЕС чака да бъде помилван по главата от Тръмпа , както правеше Обамов...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Тея мрежи по-стародавни. Съседът на моя съсед ми е брат, докато не поделим имотеца на общия съсед и станем съседи. Горкият Влади, налага му се поддържа баланса с потупване по рамото, гърбината и главичката на всякакви фантазьори, психопати, ренегати и дегенерати. Неблагодарна участ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Браво! Едно голямо браво на другаря путин!
Трябва да се подкрепят братските режими по всички земни кълбета камаради!.....все пак не останахме много.
Венсеремос и смърт на империалистите!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Браво! Едно голямо браво на другаря путин!
Трябва да се подкрепят братските режими по всички земни кълбета камаради!.....все пак не останахме много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
https://deutsche-wirtschafts-nachric...uer-auf/?ls=fp
САЩ нервозни от внезапната възможна поява на Путин във Венецуела...та със майданчето може да се позабавят нещата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЕ**си!!!Аз имам позиции на БФБ-то още от първия кръг на масовата приватизация,96-та ли беше,97-ма ли,то тогава май нямаше още и БФБ...Във всичките години от тогава,не съм спирал да имам,кога повече,кога по-малко....и още даже не са ме направили поне Инвеститор,без да съм Заслужил..
Колко е несправедлив светът....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЛоши новини и от братска венесуела другари.
И там соросоидите, подкрепени на две на три с курабийки от неживата нюланд са решили да правят майдан на другаря мъдуро, който от любов към народа, заряза престижната си и високоплатена шофьорска професия и сега се мъчи да изгони империалистите от страната си.
Ето вчера успя да натири Дженерал Моторс най-сетне и да им национализира заводите! Ще ми правят те автомобили...аааамааха! На венецуелският народ не му трябват такива замърсители на въздуха...има си колела за тая работа......вносни засега, щото тая фабрика я национализирахме миналата година.
Единствената греда на мъдрия мЪдуро напоследък се оказа финансирането на тоя оранжевия в сащово с 500 милиона долара (по препоръка на центъра от масква), пък той ...така да се извърти! Не може да му се верва еййй...на къде отива тоя свят?
САЩ нервозни от внезапната възможна поява на Путин във Венецуела...та със майданчето може да се позабавят нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЛоши новини и от братска венесуела другари.
И там соросоидите, подкрепени на две на три с курабийки от неживата нюланд са решили да правят майдан на другаря мъдуро, който от любов към народа, заряза престижната си и високоплатена шофьорска професия и сега се мъчи да изгони империалистите от страната си.
Ето вчера успя да натири Дженерал Моторс най-сетне и да им национализира заводите! Ще ми правят те автомобили...аааамааха! На венецуелският народ не му трябват такива замърсители на въздуха...има си колела за тая работа......вносни засега, щото тая фабрика я национализирахме миналата година.
Единствената греда на мъдрия мЪдуро напоследък се оказа финансирането на тоя оранжевия в сащово с 500 милиона долара (по препоръка на центъра от масква), пък той ...така да се извърти! Не може да му се верва еййй...на къде отива тоя свят?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Е**си!!!Аз имам позиции на БФБ-то още от първия кръг на масовата приватизация,96-та ли беше,97-ма ли,то тогава май нямаше още и БФБ...Във всичките години от тогава,не съм спирал да имам,кога повече,кога по-малко....и още даже не са ме направили поне Инвеститор,без да съм Заслужил..
The strongest stand last.
Коментар
-
Лоши новини и от братска венесуела другари.
Единствената греда на мъдрия мЪдуро напоследък се оказа финансирането на тоя оранжевия в сащово с 500 милиона долара (по препоръка на центъра от масква), пък той ...така да се извърти! Не може да му се верва еййй...на къде отива тоя свят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Е**си!!!Аз имам позиции на БФБ-то още от първия кръг на масовата приватизация,96-та ли беше,97-ма ли,то тогава май нямаше още и БФБ...Във всичките години от тогава,не съм спирал да имам,кога повече,кога по-малко....и още даже не са ме направили поне Инвеститор,без да съм Заслужил..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God"
ИМАМ 5 ПОЗИЦИИ НА БФБ И З НА ВЪНШНИТЕ ПАЗАРИ В МОМЕНТА, ТУК МЕ ПОЗНАВАТ ОТ 11 ГОДИНИ???
ТИ???Във всичките години от тогава,не съм спирал да имам,кога повече,кога по-малко....и още даже не са ме направили поне Инвеститор,без да съм Заслужил..
Коментар
Коментар