IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Така е , цял ЕС чака да бъде помилван по главата от Тръмпа , както правеше Обамов...
    Правилно! Европейци га че ли осиротяха от средата на януари насам. Нема кой да помпа мускули вместо тях. При тоя пацифизъм и всеобщо разоръжаване вземат станат жертва на некой дикий дзвер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Вероятно не си толкова активен във форума. Няма как всички да имат еднаква активност. Аз съм свободен от ангажименти човек и пиша повече. Успех в инвестирането.
      Благодаря ти,"Божество на Бога",така ти преведе името гуглето-преводача,с английския съм леко на Вие....Пожелавам ти успехи и на теб...

Коментар

Така е , цял ЕС чака да бъде помилван по главата от Тръмпа , както правеше Обамов...
        ...от три пАпи ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Тея мрежи по-стародавни. Съседът на моя съсед ми е брат, докато не поделим имотеца на общия съсед и станем съседи. Горкият Влади, налага му се поддържа баланса с потупване по рамото, гърбината и главичката на всякакви фантазьори, психопати, ренегати и дегенерати. Неблагодарна участ!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Браво! Едно голямо браво на другаря путин!
            Трябва да се подкрепят братските режими по всички земни кълбета камаради!.....все пак не останахме много.
            Венсеремос и смърт на империалистите!
            Тея мрежи по-стародавни. Съседът на моя съсед ми е брат, докато не поделим имотеца на общия съсед и станем съседи. Горкият Влади, налага му се поддържа баланса с потупване по рамото, гърбината и главичката на всякакви фантазьори, психопати, ренегати и дегенерати. Неблагодарна участ!

Коментар

Трябва да се подкрепят братските режими по всички земни кълбета камаради!.....все пак не останахме много.
              А пък ти казваше че "пътувал"...ми пътува човеко , верно си е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata

Е точно заради такива като тебе бях толкова много против тия звания "заслужил" инвеститор и разните му там наградни лентички ...клоунада !
                Е стига се,тамЪн да ми порЕснат двечки, и ми смарангяса кефът ... ;-)

Коментар

https://deutsche-wirtschafts-nachric...uer-auf/?ls=fp

САЩ нервозни от внезапната възможна поява на Путин във Венецуела...та със майданчето може да се позабавят нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                    Е**си!!!Аз имам позиции на БФБ-то още от първия кръг на масовата приватизация,96-та ли беше,97-ма ли,то тогава май нямаше още и БФБ...Във всичките години от тогава,не съм спирал да имам,кога повече,кога по-малко....и още даже не са ме направили поне Инвеститор,без да съм Заслужил..Колко е несправедлив светът....
                    Е на то други са, без да са, просто където са те, там не си ти...И кефът пълен. ;-)

Коментар

Лоши новини и от братска венесуела другари.
                      И там соросоидите, подкрепени на две на три с курабийки от неживата нюланд са решили да правят майдан на другаря мъдуро, който от любов към народа, заряза престижната си и високоплатена шофьорска професия и сега се мъчи да изгони империалистите от страната си.
                      Ето вчера успя да натири Дженерал Моторс най-сетне и да им национализира заводите! Ще ми правят те автомобили...аааамааха! На венецуелският народ не му трябват такива замърсители на въздуха...има си колела за тая работа......вносни засега, щото тая фабрика я национализирахме миналата година.
                      Единствената греда на мъдрия мЪдуро напоследък се оказа финансирането на тоя оранжевия в сащово с 500 милиона долара (по препоръка на центъра от масква), пък той ...така да се извърти! Не може да му се верва еййй...на къде отива тоя свят?
                      https://deutsche-wirtschafts-nachric...uer-auf/?ls=fp

САЩ нервозни от внезапната възможна поява на Путин във Венецуела...та със майданчето може да се позабавят нещата.

Коментар

Лоши новини и от братска венесуела другари.
                        И там соросоидите, подкрепени на две на три с курабийки от неживата нюланд са решили да правят майдан на другаря мъдуро, който от любов към народа, заряза престижната си и високоплатена шофьорска професия и сега се мъчи да изгони империалистите от страната си.
                        Ето вчера успя да натири Дженерал Моторс най-сетне и да им национализира заводите! Ще ми правят те автомобили...аааамааха! На венецуелският народ не му трябват такива замърсители на въздуха...има си колела за тая работа......вносни засега, щото тая фабрика я национализирахме миналата година.
                        Единствената греда на мъдрия мЪдуро напоследък се оказа финансирането на тоя оранжевия в сащово с 500 милиона долара (по препоръка на центъра от масква), пък той ...така да се извърти! Не може да му се верва еййй...на къде отива тоя свят?
                        А тайната намеса на Иван Костов във всичко това защо я пропускаш?
                        The strongest stand last.

Коментар

Е**си!!!Аз имам позиции на БФБ-то още от първия кръг на масовата приватизация,96-та ли беше,97-ма ли,то тогава май нямаше още и БФБ...Във всичките години от тогава,не съм спирал да имам,кога повече,кога по-малко....и още даже не са ме направили поне Инвеститор,без да съм Заслужил..Колко е несправедлив светът....
                          Вероятно не си толкова активен във форума. Няма как всички да имат еднаква активност. Аз съм свободен от ангажименти човек и пиша повече. Успех в инвестирането.
                          The strongest stand last.

Коментар

• Лоши новини и от братска венесуела другари.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"

ИМАМ 5 ПОЗИЦИИ НА БФБ И З НА ВЪНШНИТЕ ПАЗАРИ В МОМЕНТА, ТУК МЕ ПОЗНАВАТ ОТ 11 ГОДИНИ???

ТИ???

Коментар

Working...
                                X