If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Карат да ама са два процента от населението.То и в България някои кви коли карат?Даже в България колите са по луксозни.Във Виена ходих скоро масово по улиците са аудита фолквагени шкоди комбита...Не ми направи впечатление да има някакъв лукс.А джипове бентлита ферарита и поршета не видях.
Тези дето работят офиси и малко по-квалифицирани професии карат Лексуси, БВМ, Мерцедеси, Ауди. Особено пък в САЩ където колите нямат големи мита и такси и са доста по-евтини отколкото в Европа. А обикновените бачкери карат - Форд, Тойти, Хонди и другите там американски марки. В Европа са съответно Фолцвагени, Опели, Пежа, Рена и други местни марки. И всичко това ново. Колите втора ръка после идват към Източна Европа.
Карат да ама са два процента от населението.То и в България някои кви коли карат?Даже в България колите са по луксозни.Във Виена ходих скоро масово по улиците са аудита фолквагени шкоди комбита...Не ми направи впечатление да има някакъв лукс.А джипове бентлита ферарита и поршета не видях.
Не виждам каква връзка има в случая Венецуела - нито е европейска държава , нито е била членка на СИВ навремето , нито техния строи има общо с нашия предишен ....или сега това е новата опорна точка ?
п.п.
Венецуела е по - прилична държава от повечето " изпечени демокраций " дето са и съседи в карибския басейн ма това хич не е тема на разговора в случая...
Ми поне по хиперинфлацията и липсата на стоки си приличаме. Сещаш се 89 - 97
Да не говорим че в Северна Корея никой от никъде не ги демонтира.
Ама не съм видял да имат някакъв прогрес. Напротив пак са огладнели кат мишки щом дрънкат оръжията.
САЩ ще обновят някой хранителен резерв и ще им го пратят през ООН-ето (че иначе е обидно) и онея ще спрат да дрънкат оръжията.
На тебе американската пропаганда ти е изпила мозъка.Американците мое да пращат само ферментирала царевица на седесарски баламурници.Американците могат само да крадат грабят и убиват ама пред Кимчо подвиха опашки щот водородният атом е голема сила.Голема
Да не говорим че в Северна Корея никой от никъде не ги демонтира.
Ама не съм видял да имат някакъв прогрес. Напротив пак са огладнели кат мишки щом дрънкат оръжията.
САЩ ще обновят някой хранителен резерв и ще им го пратят през ООН-ето (че иначе е обидно) и онея ще спрат да дрънкат оръжията.
Да де ти вчера се върна от Северна Корея и затова си много сведущ по въпроса ......... стига говори за неща за които нямаш информация от първа ръка. Тези тези си ги дръж за партийните събрания на Раковски. Дано следващия път влезете в парламента ......
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
И във Венецуела ли я демонтират отвън? - за социализма става въпрос.
Не виждам каква връзка има в случая Венецуела - нито е европейска държава , нито е била членка на СИВ навремето , нито техния строи има общо с нашия предишен ....или сега това е новата опорна точка ?
п.п.
Венецуела е по - прилична държава от повечето " изпечени демокраций " дето са и съседи в карибския басейн ма това хич не е тема на разговора в случая...
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар