Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Last edited by mibova; 25.07.2017, 16:59.
-
И НИКОГО НЕ СТЕ ПОБЕЖДАВАЛИ САМИ, ГЕРМАНИЯ БЕ ПОБЕДЕНА ОТ ШИРОКА ВОЕННА КОАЛИЦИЯ!!!
В УЧЕБНИЦИТЕ ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ГО ИМА КАТО ИНФОРМАЦИЯ..... ПРОЧЕТЕТЕ СИ ГО ОТНОВО, НАЛАГА СЕ!!!!!!
А СЕГА ПОБЕДЕНИТЕ ВИ ПРЕВЪЗХОЖДАТ В ПЪТИ В ТЕХНИЧЕСКО ОТНОШЕНИЕ.
АМА ИМАЛО ЕМИГРАНТИ... АМИ РЕШЕНИЕТО СИ Е ТЯХНО!
ЛОШО ИЛИ ДОБРО, ПО-УМНИ ХОРА СА ОТ ВАС РУСНАЦИТЕ!
ВЪПРЕКИ ЛОШОТО РЕШЕНИЕ, СА ПО-НАПРЕДНАЛИ И ПО-УМНИ ОТ ВАС, НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ!!!!!!!!!!!!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Шапкар пенсиониран кого да настигам че аз съм светлинни години напред.Боже Боже немците са утайката на Европа.Тъпи изпедерастели и страхливи..Ха ха ха тия ли ше настигам.Абе рибо тия са в първобитния строй бе
ВИЕ РУСНАЦИТЕ НАСТИГНЕТЕ НЕМЦИТЕ. СХВАНА ЛИ ВЕЧЕ - ТОВА ТИ КАЗВАМ!
нАЛИ ВСЕ ОТ РУСКО ИМЕ НИ ГОВОРИШ ТУК, АМИ НАСТИГНЕТЕ ГИ!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Не, никак не хвалиш Русия, продажна отрепка!
ЕДНА ХУБАВА ДУМА НЕ СИ КАЗАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ 10 ГОДИНИ ТУК!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първо ги настигнете, след това кусури...
Коментар
-
Чест за мен е соросоидна отрепка да ме презира.Ние не хвалим Русия само казваме че запада нито изключителни нито са нещо кой знае какво а обикновени боклуци.Казваме че 100 години събират смелост да нападнат Русия и после 100 г им шият задниците.Този път Путин обеща че американците ще усетят силата на болката и че войната ще е и на тяхна територия.Ще разберете по трудния начин как трябва да се държите.
ЕДНА ХУБАВА ДУМА НЕ СИ КАЗАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ 10 ГОДИНИ ТУК!!!!!!!!!!!!!!!!The strongest stand last.
Коментар
-
Най важното тук е, че вие, хвалещите Русия се слепи за истината. Това буди доста насмешка в темата, доста разочарование и презрение.Last edited by power grid; 25.07.2017, 16:47.
Коментар
-
Кого да стигаме???Боже Боже с тия капути ли>Че те не мое ни стигнат ние не сме толко глупави да си отворим границите за всякаква измет нито сме педали...Чудя се що не земе да се разкараш от България
Стигна ли ги?
Покажи как!
Предимно инженерно как си ги разминал.. И що не хванеш вакзала вече...The strongest stand last.
Коментар
-
Първо ги настигнете, след това кусури...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Явно пак не вдяна, да ти го рекна и аз:
И ма едни хора, които "искрено и безкористно симпатизират" само на силните на деня. И всичко това, в "старание да осъзнаят и отрезвят" останалите, които избират със сърцето си, кой им е симпатичен, а кой-не. Според подобни хора, явно,танте Меркел'ца е велик лидер, оти одидаправисвирки у Фашингтонът, а който не е като тях, "не е българин".
и др. от рода.The strongest stand last.
Коментар
-
неговото ниво не знам къде , вашто е ниско....
Ми я вижте тук:
Трусы, в которых не стыдно обосраться. Не-не, не обосраться, а проявить величие
Зимний вариант
Патриотично, скрепно, модно!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Леле марков, да се принизите до нивото на измамника... Но не се учудвам де,
Last edited by markov; 25.07.2017, 15:42.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Явно пак не вдяна, да ти го рекна и аз:
И ма едни хора, които "искрено и безкористно симпатизират" само на силните на деня. И всичко това, в "старание да осъзнаят и отрезвят" останалите, които избират със сърцето си, кой им е симпатичен, а кой-не. Според подобни хора, явно,танте Меркел'ца е велик лидер, оти одидаправисвирки у Фашингтонът, а който не е като тях, "не е българин".
и др. от рода.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар