Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
При самоотбрана американски дрон е взривил руски танк Т-72 на подкрепяни от Дамаск сили в Източна Сирия в събота. Това признаха американски военни представители пред "Фокс нюз".
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеСвободен си, както ти, така и дъщеря ти да ходите на изток, все пак не сме зверове, да ви държим насила както правихте вие едно време. България е европейска страна и ще стои в Европа. Завинаги! Ти ходи в анадола, в северна корея или сибир, щом ти се искат азиатски ценности. Марш!
В детските градини не се допускат ромски деца. Ромските деца се изпращат само в една детска градина, в която има само ромчета, обявиха организаторите на протеста.
Организаторите припомнят и решение на Общинския съвет за обединение на две ромски училища - начално училище „Петър Берон“ и Основно професионално училище „Неофит Рилски“, вместо те да бъдат присъединени към други училища и да не се стига до капсулиране на ромската общност.
Защо трябва да допуснем да бъдем капсулирани и да бъдем отхвърлени от обществения живот в Самоков. Само в ромския квартал ще се развива социалният ни живот. Самоков се очертава като един от най-нетолерантните градове в България, които не приемат различни по цвета на кожата! Интеграцията е двустранен процес, обявиха организаторите на протеста.
Той беше насрочен за 18 февруари, в 14 часа, на площада пред общината.
Кметът на Самоков обаче забрани провеждането на протеста, а като причина той посочва "обезпечаване на сигурността и спокойствието на гражданите".
"На 18 февруари 2018 г. е големият християнски празник Сирни Заговезни (Прошка). Тогава много граждани се прибират в Самоков, което означава, че ще има сериозно присъствие на хора на центъра и площадното пространство. Протестният митинг, по Вашите думи, ще съдере около 500 души, което значително ще затрудни придвижването по центъра и ще наруши правото на гражданите за свободен достъп, отдих и разходка", посочва кметът.
След решението на кмета да не разреши провеждането на протеста ромите ще излязат да се пързалят на ледената пързалка, обяви един от организаторите на демонстрацията Христо Николов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМениасез, ти съгласен ли си детето ти да има връзка с чернокож
https://offnews.bg/obshtestvo/samo-2...-c-674830.html
Докато средно в ЕС 64 процента от хората нямат нищо против синовете или дъщерите им да имат връзка с чернокож партньор, то у нас процентът е едва 21 на сто.
Това ни нарежда на последно място в допитването като държавата с най-силни расистки предразсъдъци.
Резултатите варират в широки граници. В Швеция 89 процента от хората нямат нищо против детето им да има връзка с младеж или момиче с шоколадов цвят на кожата. Същото дажи за 85% от гражданите на Великото Херцогство Люксембург, за 83 процента от холандците, 82 процента от датчаните и 81 процента от британците.
На противоположния полюс освен нас са Чехия и Словакия. Там процентът на одобряващите подобна връзка е 23 на сто.
Според данните голямото мнозинство от българите не одобряват и детето им да има връзка с азиатец/азиатка и мюсюлманин/мюсюлманка. Процентите на одобрение са съответно 27 на сто и 32 на сто.
Преди да отговориш ще ти кажа че има по топли пу... чернилките, за чепове не знам, ще трябва да питаш възпитаника на ганю иванов от плевенLast edited by national power; 14.02.2018, 10:44.
Коментар
-
Мениасез, ти съгласен ли си детето ти да има връзка с чернокож
https://offnews.bg/obshtestvo/samo-2...-c-674830.html
Докато средно в ЕС 64 процента от хората нямат нищо против синовете или дъщерите им да имат връзка с чернокож партньор, то у нас процентът е едва 21 на сто.
Това ни нарежда на последно място в допитването като държавата с най-силни расистки предразсъдъци.
Резултатите варират в широки граници. В Швеция 89 процента от хората нямат нищо против детето им да има връзка с младеж или момиче с шоколадов цвят на кожата. Същото дажи за 85% от гражданите на Великото Херцогство Люксембург, за 83 процента от холандците, 82 процента от датчаните и 81 процента от британците.
На противоположния полюс освен нас са Чехия и Словакия. Там процентът на одобряващите подобна връзка е 23 на сто.
Според данните голямото мнозинство от българите не одобряват и детето им да има връзка с азиатец/азиатка и мюсюлманин/мюсюлманка. Процентите на одобрение са съответно 27 на сто и 32 на сто.
Преди да отговориш ще ти кажа че има по топли пу... чернилките, за чепове не знам, ще трябва да питаш възпитаника на ганю иванов от плевен
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАмерикански дрон взриви руски танк Т-72
Ами да си честитим прекратяването на войната в Сирия!
За тази статия ли става дума от фактор- само как звучи- при самоотбрана дрона взривил танка- журналистите там трябва да ги върнат сигурно в 4-5 клас за да научат смисъла на думите
Имаше едно клипче на снн в което ракета удря танк, след 1-2 секунди някакъв човек бяга към танка, и идва още една ракета. Танкове съм виждал само по филмите, а противотанкови самолетни ракети не съм виждал, но това което показват противоречи на здравият смисъл. Ако приемем че една ракета е около 30-40 кг колко бойно вещество носи, и как е възможно да остане жив човек на гола поляна в рамките на 10-20 метра от такъв взрив. Пак сте копирали нещо от команд енд конкуер и сега го представяте за реалност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Е как ме знееш кой е хуйло?
му кажа
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Кой е хуйло не знам, но доколкото разбирам без потвърждение и ти не хващаш вяра на приказките на барби за убити руснаци. Какво съвпадение, и аз не вярвам на франсетата/ как беше човек който прави свирки, не може да прави коли/, значи ставаме няколко човека. А бе барби да го духа на убитите руснаци
Ми ето, от мен да мине:
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар