Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Само да питам снимката илюстративна ли е , защото гугъл я вади че е от 2015г от погребението на вадима костенко
Сега снимка от някъде си през 2015
Явно сганчо е обикновен лъжец......опят двойка.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
И кат заговорихме за лъжите , ето един даде фира:
Холандският външен министър Халбе Зейлстра подаде оставка, съобщиха Ройтерс и ТАСС. Това стана ден след като той призна, че е излъгал, че лично е чул руския лидер Владимир Путин да говори през 2006 г., че имал планове да създаде "Велика Русия".
По време на дебати в парламента днес Зейлстра каза, че авторитетът му толкова е бил накърнен от този случай, че той повече не може да остане на поста. Той заяви, че това е била "най-голямата грешка" в кариерата му. "Не виждам друга възможност освен да връча оставката си на Негово Величество краля", каза видимо развълнуваният Зейлстра.
Вчера той призна, че е излъгал по повод Русия, която самата Холандия редовно обвинява в преиначаване на истината, например за сваления над Украйна през 2014 г. пътнически самолет МН17.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Абе има, ма не са за показване.
[ATTACH=CONFIG]n3298774[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
удна снимка от полесрлажението няма ли .....че така само с лъжи не става
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеРуският вестник "Комерсант" твърди, че "обстрела в Сирия, при който загинаха по неофициални данни стотици руски наемници от частна воиенна компания "Вагнер" е заради опита на руски бизнесмени да поставят под свой контрол нефтените и газови находища, които в момента са под контрола на съюзниците на САК-кюрдските милиции".
В първата военна колона са се намирали проправителстквени формирования, а във втората са били руските наемници. Американските ВВС са нанесли удари и по двете колони, в резултат на което са унищожени голям брой военна техника и военни.
Руското Министерство на отбраната твърди, че не е разпореждало операция за завземането на нефтените полета, а причината за случилото се е "опасна самодейност и отсъствие на информация за операцията".
По данни на изданието, което се подовава на свои източници, в отряда на руските наемници е имало около 600 души.
"Разчетът е бил, че след артилерийския обстрел, руските военнослужещи с бърза атака ще превземат находището и нефтопреработвателния завод, а кюрдите ще хвърлят оръжието. Смятали са, че американците няма да стрелят по своите, когато започне близък бой", разказва източникът.
уви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеРуският вестник "Комерсант" твърди, че "обстрела в Сирия, при който загинаха по неофициални данни стотици руски наемници от частна воиенна компания "Вагнер" е заради опита на руски бизнесмени да поставят под свой контрол нефтените и газови находища, които в момента са под контрола на съюзниците на САК-кюрдските милиции".
В първата военна колона са се намирали проправителстквени формирования, а във втората са били руските наемници. Американските ВВС са нанесли удари и по двете колони, в резултат на което са унищожени голям брой военна техника и военни.
Руското Министерство на отбраната твърди, че не е разпореждало операция за завземането на нефтените полета, а причината за случилото се е "опасна самодейност и отсъствие на информация за операцията".
По данни на изданието, което се подовава на свои източници, в отряда на руските наемници е имало около 600 души.
"Разчетът е бил, че след артилерийския обстрел, руските военнослужещи с бърза атака ще превземат находището и нефтопреработвателния завод, а кюрдите ще хвърлят оръжието. Смятали са, че американците няма да стрелят по своите, когато започне близък бой", разказва източникът.
уви...
Ако това фрейкче е вярно , полето трябва да е под контрола на Краварите и Кюрдите + съюзниците им ИДИЛ, проблем нямат да снимат " купищата трупове " ..... но няма никви доказателства , само лъжи и фрейкове ....то кви ли не вариации четохме по темата беше на 6-ти, на 7 на 9 , на 10....... убитит били 200 , не 600 , 4 ама сигурно са повече и има Руснаци и все в тоя стил, накрая излезе че са убити някакви араби пък сигурно може да е засегнат и някакъв Руски инструктор..........
И мрежата от соросойдни сайтове е важно центчета да падатLast edited by markov; 14.02.2018, 11:34.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
То всеки крадец на общински асфалт ако разбираше от умни танкове, ехеее.... Обърнахте го на хоремаг..Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Руският вестник "Комерсант" твърди, че "обстрела в Сирия, при който загинаха по неофициални данни стотици руски наемници от частна воиенна компания "Вагнер" е заради опита на руски бизнесмени да поставят под свой контрол нефтените и газови находища, които в момента са под контрола на съюзниците на САК-кюрдските милиции".
уви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВръща се в къщи един горд татко на три деца и горещ почитател на евроатлантическите ценности и идва при него голямата му дъщеря и заявява:
-Татко, аз съм лесбийка и ще се оженя за любимата си.
По-малката дъщеря и тя заявява:
-Аз също съм лесбийка, татко.
Малко шокиран бащата евроатлантик пита малко натъжен:
-Ама как? Никоя ли няма да ми доведе зет, с който да си пия ракията вечер?
-Аз тате, аз ще ти доведа зет- заявява синът му.
The strongest stand last.
Коментар
-
Абе умен Руски Т 72 в Сирия няма.
Руски може да се нарече само щото преди да бъде продаден е произведен в Русия преди 30-40 години.
Руснаците в Сирия имат само доста по-съвременните Т 90 ....... то бива фрейкове , ама с тия лъжи се осрахте като бели петли...
п.п.
На видеото до танка има и една гаубица ....модел 1938 година според познавачи !!!
Сигурно и тя ша е Руска нъл тъй те ватниците още с оръжия от ВСВ воюват ....големи палячовщини пишетеLast edited by v_tin; 14.02.2018, 11:12.
Коментар
-
Връща се в къщи един горд татко на три деца и горещ почитател на евроатлантическите ценности и идва при него голямата му дъщеря и заявява:
-Татко, аз съм лесбийка и ще се оженя за любимата си.
По-малката дъщеря и тя заявява:
-Аз също съм лесбийка, татко.
Малко шокиран бащата евроатлантик пита малко натъжен:
-Ама как? Никоя ли няма да ми доведе зет, с който да си пия ракията вечер?
-Аз тате, аз ще ти доведа зет- заявява синът му.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Абе умен Руски Т 72 в Сирия няма.
Руски може да се нарече само щото преди да бъде продаден е произведен в Русия преди 30-40 години.
Руснаците в Сирия имат само съвременните Т 90 ....... то бива фрейкове , ама с тия лъжи се осрахте като бели петли...
п.п.
На видеото до танка има и една гаубица ....модел 1938 година !!!
Сигурно и тя ша е Руска нъл тъй те ватниците още с оръжия от ВСВ воюват ....големи палячовщини пишетеThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАмерикански дрон взриви руски танк Т-72
Ами да си честитим прекратяването на войната в Сирия!
Руснаците в Сирия имат само доста по-съвременните Т 90 ....... то бива фрейкове , ама с тия лъжи се осрахте като бели петли...
п.п.
На видеото до танка има и една гаубица ....модел 1938 година според познавачи !!!
Сигурно и тя ша е Руска нъл тъй те ватниците още с оръжия от ВСВ воюват ....големи палячовщини пишетеLast edited by markov; 14.02.2018, 11:07.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар