IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И за лъжите, че Конвенцията не цели легализиране и защита на "Джендърите" ....това й е единствената цел, жените кучетата ги яли - има толкова закони против насилието, но няма кой да търси наказателна отговорност....
    Изписа се много за вкараните термини от рода на "нестандартните роли", които трябва да се включат в учебния материал на децата....
    ... и за разлика от членове, свързани с насилието над жени, тези не могат да отпадат от обекта на Ратификацията
    Знаете си и сами за законите в Западна Европа, наскоро пуснах тук и обявените 31 пола от кмета на Ню Йорк...
    но пак, защото е от по-новите следствия, продиктувани единствено от Конвецията
    - Малта - наскоро прие в Конституцията си понятието "Неутрален пол Х"
    - Гърция - от 15 годишна възраст - детето има право да отиде в Общината и просто с едно заявление да си посочи.смени Пола...в някои страни възрастта е още по-незряла 6-7г

Ми, дайте от 7 годишни да разрешим на децата да гласуват!!! Щом е достатъчно зряло да си определя пол, някакви си партийки ли не може да избира?!

Коментар

• чужди елементи в нашето примитивно, патриархално, дебилно (по професорски думи) общество. Толкова...за съжаление.

================================================== =================================================
      Значи щом не искаме да изпедерастяваме и да провалим бъдещето на децата и внуците сме примитиви и дебили, а? И ако обичаш, обясни какво му е лошото на патриархалното общество? Не усещаш ли какъв автогол си вкарваш?
      Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Виж сега. Без заяждане ти казвам откровено - НЕ МИ ПУКА за какво ще гласуват хърватите! Ако щеш вярвай.
        За самата конвенция, също не съм отронил и сълза, НО показателно бе настроението, истерията, нагнетявана изкуствено от заинтересовани чужди елементи в нашето примитивно, патриархално, дебилно (по професорски думи) общество. Толкова...за съжаление.
        Какво сходство в позициите, а
        Това е от малкото теми, които обединиха обществото, без значение от други пристрастия и да наричаш народа си тъмни сили ...и да си председател на Парламента....как беше... "Няма такава държава"

Цвета Караянчева: "Подценихме тъмните сили срещу Истанбулската конвенция."

Истанбулската конвенция очевидно не е отпаднала от дневния ред, въпреки че премиерът Борисов обяви, че я оттегля. На въпрос на водещия „кога ще продължи дебатът за Истанбулската конвенция", Караянчева отвърна: „Дебатът продължава. Хората се вълнуват от тази тема. Аз инициирах конструктивен дебат в СУ и всяко едно мнение е качено на сайта на парламента. Грешка беше, че не го направихме по-рано. Но ние подценихме тези тъмни сили, които се намесиха и вкараха много драма и неистини в тази тема. Започна да се говори за промени в конституцията, за трети пол, вкараха се понятия, които не присъстват в този документ. Дори заглавието Истанбулска конвенция не беше коректно. Това е конвенция срещу насилието над жени и деца." http://www.standartnews.com/balgariy...ya-368781.html

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
          А-а ..., да се отбележи за протокола, че освен цветистите характеристики, които ми е прилепил Сганов от предищния пост, към "обвиненията" е прибавен и комунизъм, с бронирана против бронебойни патрони душа.
          hahahaha

Коментар

Няма как да се намери такъв човек по две причини.
            Първо, защото с конвенцията не се вкарва никаква джендър идеология и
            Второ, защото ти НЕ ИСКАШ да приемеш фактите, а срещу това няма открити бронебойни патрони.

Все едно да се опитваш да обясниш на мажната или бай-пешо, че Земята кръгла! Нямаш шанс - те си знят, че ванга е рекла нещо и тва е!
            Наложи се да излизам в кишата, вече съм "на линия".
            Отбелязвам за сведение, че колегата Сганов прави съответните политически декларации, без посочване на аргументи.
            В момента не си спомням нищо конкретно, но някъде в съзнанието ми е останало убеждение, че си възрастен, опитен мъж, вероятно в разцвета на силите си. Това предполага висока доза на вероятност за наличие на поотраснали деца и някаква перспектива за внуци с неясен хоризонт.
            Ако случайно стане така, че някои рещат да ги правят на джендърчета и изпаднеш в настроение и състояние да изпиташ потребност да споделиш горчивината си на нечие рамо, насреща съм.

А-а ..., да се отбележи за протокола, че освен цветистите характеристики, които ми е прилепил Сганов от предищния пост, към "обвиненията" е прибавен и комунизъм, с бронирана против бронебойни патрони душа.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Щото те отдавна се произвеждат в Китай ... читать надо , не только болтать...
              Да, но трябва да има и капацитет да се чете не само заглавието,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Тереза Мей ще настоява страните от ЕС също да изгонят руски дипломати

Айде да видим като как ше стане това ...
                Е тая баба Яга нали излиза какво иска от ЕС.Или тя
                Last edited by national power; 22.03.2018, 14:47.

Коментар

• Тереза Мей ще настоява страните от ЕС също да изгонят руски дипломати

Айде да видим като как ше стане това ...

Коментар

Ако беше кликнал на линка, който съм ти дал, щеше да видиш обема на вноса на тези неща, които според теб "отдавна се произвеждат в Китай".
                    А на староцърковен български, можеш да си говориш само с дс ченгенцата в раса.
                    И какво да гледам , информацията ти е изветряла от 2015 а великият импорт от америка е в границите на 11-14% , дето спокойно може да се обложи с хубаво мито...

Коментар

Ако беше кликнал на линка, който съм ти дал, щеше да видиш обема на вноса на тези неща, които според теб "отдавна се произвеждат в Китай".
                      А на староцърковен български, можеш да си говориш само с дс ченгенцата в раса.

Коментар

Що не наложат мита на перото машини, електроника и самолети?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Краварите пострадаха от зимата и кво ще изнасят таз година не ми е ясно...Ще печатат пари като бесни, но вече няма кой да ги купи....

пп Да ева и технологичния гигант - боб и прасета....
                          О а каква пролет ги чака ше жънат с лодки

Коментар

• Всъщност "боба и прасетата" са една незначителна част от китайският внос от САЩ. То затова и там могат да ноложат нещо де.
                            Що не наложат мита на перото машини, електроника и самолети?
                            Малко четене трябва, не само гледане на рашатудей.

https://tradingeconomics.com/china/i.../united-states

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                              Според вестника китайските контрамерки ще засегнат американските експортни селскостопански продукти – боб, сорго, соя и живи прасета. САЩ са един от основните вносители на такива стоки в Китай. Въпреки това вестникът смята, че Китай може да измени плановете си – според това какъв списък от стоки ще засегнат американските мерки.

Ха ха ха ха американците изнасяли за Китай боб сорго соя и живи прасета а внасят телефони машини.Ха ха ха ха ба си високолтехнологичните американци ха ха ха
                              Краварите пострадаха от зимата и кво ще изнасят таз година не ми е ясно...Ще печатат пари като бесни, но вече няма кой да ги купи....
                              Last edited by aleks262; 22.03.2018, 14:03.

Коментар

• Ми кой каквото произвежда , това изнася .

Коментар

Working...
                                X