IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Приятелю не можеш да си представиш колко малко му е нужно на човек за да живее..Уверявам те че 700 кв.метра градина може да изхранва четири членно семейство целогодишно боб картофи домати пипер лук.....Атмосферните замърдявания не са подвластни на бандитите а са следствие от начина ни живот и от ужасяващата лакомия обхванала днешния човек.Лакомия за всичко храна коли жилища първо второ трето вили почивки изобщо тая мания да се потребява.Това е лудост която ако не се озапти ще ни ликвидира.Да си чувал приказката Голям гъз глава затрива?А това с дефицитните стоки направо ме разсмива....Съвременния човек е сбъркал и пътя и посоката и времето......
    Съдба, Пеше, съдба, не може се отклониш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Барбино си е чист расист.
      Глупи, ето ги къде са расистите:
      "В России продолжают скрывать правду о Холокосте

В России, также как и в СССР, осуществляется замалчивание Холокоста, информация о нем малодоступна и потому там широко распространено ревизионистское отрицание геноцида еврейского народа.
      Причины замалчивания Холокоста в России вполне обьяснимы:

Скрывается факт широко участия местного населения в уничтожение евреев-советских граждан. Так, в карательных отрядах, занимавшихся геноцидом еврейского народа на оккупированной территории СССР, на 1 немца приходилось 8 местных жителей: русских, украинцев, белоруссов и др.

Из числа местных жителей оккупантами были организованы 170 полицейских батальонов, которые и занимались геноцидом еврейского населения. В рейхскомисариате Остланд в них служило 4428 немцев и 55 562 местных жителя. На юге России(Краснодарский край, Ростовская обл), восточная Украина в полицейских батальонах было 10794 немцев и 70 759 местных жителей.

Кроме того, немеренное количество местных жителей доносило на своих еврейских соседей, грабило еврейское имущество, сотрудничало с оккупантами.

В советское время эти факты тщательно скрывались, поскольку противоречили официальной идеологии, лгавшей о "братских народах СССР", и мифу о всеобщем подьеме советского народа на борьбу с немецко-фашистскими захватчиками. Кроме того, доктрина государственного советского антисемитизма полностью запрещала какую-либо правдивую информацию об евреях."
      https://grimnir74.livejournal.com/5136269.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Чак пречат - не, ама препятстват разширението на дейността. А те при теб ще дойдат все един ден. Под формата на дефицитни стоки, цени на тока или градушка поради атмосферни замърсявания. Чекай ги.
        Приятелю не можеш да си представиш колко малко му е нужно на човек за да живее..Уверявам те че 700 кв.метра градина може да изхранва четири членно семейство целогодишно боб картофи домати пипер лук.....Атмосферните замърдявания не са подвластни на бандитите а са следствие от начина ни живот и от ужасяващата лакомия обхванала днешния човек.Лакомия за всичко храна коли жилища първо второ трето вили почивки изобщо тая мания да се потребява.Това е лудост която ако не се озапти ще ни ликвидира.Да си чувал приказката Голям гъз глава затрива?А това с дефицитните стоки направо ме разсмива....Съвременния човек е сбъркал и пътя и посоката и времето......

Коментар

Ба си не знаех че на мафиотите шенгена или пък визите им пречели....Стига бе ма верно ли им пречат???!!!!А и досега не знаех що се избивали по улиците то било заради шенгена.И като ни приемат вече нема да се избиват.....На мен ми е през дедовия дали ще се избиват или ше се мандръсат....Ние на село немаме ни патриоти ни бизнесмени ни мафиоти...И ми е пре хея че някой искал в София и не щял на село.
          Чак пречат - не, ама препятстват разширението на дейността. А те при теб ще дойдат все един ден. Под формата на дефицитни стоки, цени на тока или градушка поради атмосферни замърсявания. Чекай ги.

Коментар

На теб дедовия може да не иска се разпростира свободно из Европата, но разни мафиоти и бизнесмени чакат им се отвори. Пък пишман-патреотете им бъркат в здравето, като делкат само за себе си. Да не почнат пак да се елиминират едни други като в началото на века?
            Ба си не знаех че на мафиотите шенгена или пък визите им пречели....Стига бе ма верно ли им пречат???!!!!А и досега не знаех що се избивали по улиците то било заради шенгена.И като ни приемат вече нема да се избиват.....На мен ми е през дедовия дали ще се избиват или ше се мандръсат....Ние на село немаме ни патриоти ни бизнесмени ни мафиоти...И ми е пре хея че някой искал в София и не щял на село.
            Last edited by national power; 29.06.2018, 08:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power

Мен ми е през дедовия за Шенген.А в еврозонзта дано никога не влезем.И на ЕС и на ЕЗ и на Шенген и на ЕС и НАТО мога само да им викна поп
              На теб дедовия може да не иска се разпростира свободно из Европата, но разни мафиоти и бизнесмени чакат им се отвори. Пък пишман-патреотете им бъркат в здравето, като делкат само за себе си. Да не почнат пак да се елиминират едни други като в началото на века?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Високопоставени държавни служители и най-малко един министър и един вицепремиер са замесени в корупционна схема за придобиване на българско гражданство. Над 114 души, издирвани от Интерпол, са получили български паспорти, а юристи подготвяли документите за кандидатстване срещу суми от 500 до 3000 евро.

Ха сега де- директни обвинения към вмро
                Патреотарска епопея!
                http://afera.bg/%D0%BD%D1%83%D0%B2%D...%B0%D1%84.html

Коментар

Никой не казва че християните са изключителни.Нямаме претенции да налагаме каквото и да било на когото и да било.Имаме претенции само за България....Огромната част от българският народ сме християни...
                  Не си проследил диалога. Просто Макс изведе една фраза на Исус като водеща в международните отношения. Това според него. Макар да съм православен християнин, не смятам, че политиката ни трябва да е зависима от архаични и не съвсем ясни религиозни образци. В случая Христос призовава да го следват във вярата и нейните най-общи нравствени положения и съответната фраза не би могла да търси практическо политическо значение и приложение дори при протестантите оттатък Атлантика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ми те не казват.
                    Това което казват е - "ако искаш да си играеш с нас, няма да си играеш с тях".
                    Въпрос на избор.
                    Ми ти що си играеш с руските тираджии

Коментар

Само че и ти всъщност споделяш християнската изключителност. А в международните отношения трябва да има равнопоставеност между конфесиите и религиозните учения дори в идеологическо отношение. Не може да обясняваме света само чрез християнските представи и разбирания. Църквата има право на подобен абсолютизъм, но тя е отделена от държавата.
                      Никой не казва че християните са изключителни.Нямаме претенции да налагаме каквото и да било на когото и да било.Имаме претенции само за България....Огромната част от българският народ сме християни...

Коментар

Само че и ти всъщност споделяш християнската изключителност. А в международните отношения трябва да има равнопоставеност между конфесиите и религиозните учения дори в идеологическо отношение. Не може да обясняваме света само чрез християнските представи и разбирания. Църквата има право на подобен абсолютизъм, но тя е отделена от държавата.
                        многократно съм казвал, че имам познати от татарстан и че донякъде може да се каже, че татарите са нашенския джинс... един приятел татарин многократно се опитва да ми вмъква в общуването цитати от Корана, да ме бута в посока да кажем мюсюлмански ценности и т.н...

казвам му слушай сега, не ме занимавай че сме братя, братовчеди и т.н. ние с тебе сме приятели и аз те уважавам. аз съм православен, ти си мюсюлманин и това е факт още преди да станем приятели... ако ти станеш православен, аз ще престана да те уважавам, ако аз стана мюсюлманин ти ще престанеш да ме уважаваш. всичко е ясно

за мен Бог е един, просто ритуалите с които общуваме с Бога са различни за различните религии. Аз съм православен и това е красиво

Коментар

Високопоставени държавни служители и най-малко един министър и един вицепремиер са замесени в корупционна схема за придобиване на българско гражданство. Над 114 души, издирвани от Интерпол, са получили български паспорти, а юристи подготвяли документите за кандидатстване срещу суми от 500 до 3000 евро.

Ха сега де- директни обвинения към вмро
                          Тия схеми с гражданството са от десетилетия. Но мафията си работи и керванът върви. Ще видим Шенген през крив макарон.

Коментар

"Вчера ми се обади една близка от Люксембург: не може - казва - вече в Люксембург да видиш момче и момиче да се целуват. Или си бъркат по гащите момичета, или се целуват момче с момче. Ами как да не е, като премиерът на Люксембург е джендър и се е оженил за мъж", коментира Марков в интервю за "Евродикоф". И какво искаме да е в Люксембург, като премиерът им дава такъв тон? Тоест: защитата на християнството и на традиционното семейство е задача номер 1 за България, категоричен е Марков.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/analizi-i-komen...ews610134.html

Е какво да коментираме повече- човека си го е казал, още ли някой иска да приема истамбулската конвенция
                            Марков е едно плямпало, което само допълнително експонира проблема и подпомага ориентирането на младежта в обратна на неговата посока. Същото правят и джендър-патриотарите, които явно са наети за тази работа. Прост психологически трик - забраненото и обругаваното са привлекателни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                              Гигов, с Хуйлостан е свършено.

хахаха, от колко време пишете тези глупости и сами не си вярвате, но продължавате да ги пишете- защо??????

Коментар

• "Вчера ми се обади една близка от Люксембург: не може - казва - вече в Люксембург да видиш момче и момиче да се целуват. Или си бъркат по гащите момичета, или се целуват момче с момче. Ами как да не е, като премиерът на Люксембург е джендър и се е оженил за мъж", коментира Марков в интервю за "Евродикоф". И какво искаме да е в Люксембург, като премиерът им дава такъв тон? Тоест: защитата на християнството и на традиционното семейство е задача номер 1 за България, категоричен е Марков.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/analizi-i-komen...ews610134.html

Е какво да коментираме повече- човека си го е казал, още ли някой иска да приема истамбулската конвенция

Коментар

Working...
                                X