Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеБарбино си е чист расист.
"В России продолжают скрывать правду о Холокосте
В России, также как и в СССР, осуществляется замалчивание Холокоста, информация о нем малодоступна и потому там широко распространено ревизионистское отрицание геноцида еврейского народа.
Причины замалчивания Холокоста в России вполне обьяснимы:
Скрывается факт широко участия местного населения в уничтожение евреев-советских граждан. Так, в карательных отрядах, занимавшихся геноцидом еврейского народа на оккупированной территории СССР, на 1 немца приходилось 8 местных жителей: русских, украинцев, белоруссов и др.
Из числа местных жителей оккупантами были организованы 170 полицейских батальонов, которые и занимались геноцидом еврейского населения. В рейхскомисариате Остланд в них служило 4428 немцев и 55 562 местных жителя. На юге России(Краснодарский край, Ростовская обл), восточная Украина в полицейских батальонах было 10794 немцев и 70 759 местных жителей.
Кроме того, немеренное количество местных жителей доносило на своих еврейских соседей, грабило еврейское имущество, сотрудничало с оккупантами.
В советское время эти факты тщательно скрывались, поскольку противоречили официальной идеологии, лгавшей о "братских народах СССР", и мифу о всеобщем подьеме советского народа на борьбу с немецко-фашистскими захватчиками. Кроме того, доктрина государственного советского антисемитизма полностью запрещала какую-либо правдивую информацию об евреях."
https://grimnir74.livejournal.com/5136269.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Чак пречат - не, ама препятстват разширението на дейността. А те при теб ще дойдат все един ден. Под формата на дефицитни стоки, цени на тока или градушка поради атмосферни замърсявания. Чекай ги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеБа си не знаех че на мафиотите шенгена или пък визите им пречели....Стига бе ма верно ли им пречат???!!!!А и досега не знаех що се избивали по улиците то било заради шенгена.И като ни приемат вече нема да се избиват.....На мен ми е през дедовия дали ще се избиват или ше се мандръсат....Ние на село немаме ни патриоти ни бизнесмени ни мафиоти...И ми е пре хея че някой искал в София и не щял на село.
Коментар
-
На теб дедовия може да не иска се разпростира свободно из Европата, но разни мафиоти и бизнесмени чакат им се отвори. Пък пишман-патреотете им бъркат в здравето, като делкат само за себе си. Да не почнат пак да се елиминират едни други като в началото на века?Last edited by national power; 29.06.2018, 08:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power
Мен ми е през дедовия за Шенген.А в еврозонзта дано никога не влезем.И на ЕС и на ЕЗ и на Шенген и на ЕС и НАТО мога само да им викна поп
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеВисокопоставени държавни служители и най-малко един министър и един вицепремиер са замесени в корупционна схема за придобиване на българско гражданство. Над 114 души, издирвани от Интерпол, са получили български паспорти, а юристи подготвяли документите за кандидатстване срещу суми от 500 до 3000 евро.
Ха сега де- директни обвинения към вмро
http://afera.bg/%D0%BD%D1%83%D0%B2%D...%B0%D1%84.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Никой не казва че християните са изключителни.Нямаме претенции да налагаме каквото и да било на когото и да било.Имаме претенции само за България....Огромната част от българският народ сме християни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ми те не казват.
Това което казват е - "ако искаш да си играеш с нас, няма да си играеш с тях".
Въпрос на избор.
Коментар
-
Само че и ти всъщност споделяш християнската изключителност. А в международните отношения трябва да има равнопоставеност между конфесиите и религиозните учения дори в идеологическо отношение. Не може да обясняваме света само чрез християнските представи и разбирания. Църквата има право на подобен абсолютизъм, но тя е отделена от държавата.
Коментар
-
Само че и ти всъщност споделяш християнската изключителност. А в международните отношения трябва да има равнопоставеност между конфесиите и религиозните учения дори в идеологическо отношение. Не може да обясняваме света само чрез християнските представи и разбирания. Църквата има право на подобен абсолютизъм, но тя е отделена от държавата.
казвам му слушай сега, не ме занимавай че сме братя, братовчеди и т.н. ние с тебе сме приятели и аз те уважавам. аз съм православен, ти си мюсюлманин и това е факт още преди да станем приятели... ако ти станеш православен, аз ще престана да те уважавам, ако аз стана мюсюлманин ти ще престанеш да ме уважаваш. всичко е ясно
за мен Бог е един, просто ритуалите с които общуваме с Бога са различни за различните религии. Аз съм православен и това е красиво
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеВисокопоставени държавни служители и най-малко един министър и един вицепремиер са замесени в корупционна схема за придобиване на българско гражданство. Над 114 души, издирвани от Интерпол, са получили български паспорти, а юристи подготвяли документите за кандидатстване срещу суми от 500 до 3000 евро.
Ха сега де- директни обвинения към вмро
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение"Вчера ми се обади една близка от Люксембург: не може - казва - вече в Люксембург да видиш момче и момиче да се целуват. Или си бъркат по гащите момичета, или се целуват момче с момче. Ами как да не е, като премиерът на Люксембург е джендър и се е оженил за мъж", коментира Марков в интервю за "Евродикоф". И какво искаме да е в Люксембург, като премиерът им дава такъв тон? Тоест: защитата на християнството и на традиционното семейство е задача номер 1 за България, категоричен е Марков.
Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/analizi-i-komen...ews610134.html
Е какво да коментираме повече- човека си го е казал, още ли някой иска да приема истамбулската конвенция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеГигов, с Хуйлостан е свършено.
Коментар
-
"Вчера ми се обади една близка от Люксембург: не може - казва - вече в Люксембург да видиш момче и момиче да се целуват. Или си бъркат по гащите момичета, или се целуват момче с момче. Ами как да не е, като премиерът на Люксембург е джендър и се е оженил за мъж", коментира Марков в интервю за "Евродикоф". И какво искаме да е в Люксембург, като премиерът им дава такъв тон? Тоест: защитата на християнството и на традиционното семейство е задача номер 1 за България, категоричен е Марков.
Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/analizi-i-komen...ews610134.html
Е какво да коментираме повече- човека си го е казал, още ли някой иска да приема истамбулската конвенция
Коментар
Коментар