If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И да добавя че ако не бяха в НАТО, на Литва, Латвия, Естония, че и България, щеше да се случи същото което се случи на Грузия и Украйна
Какво ще се случи бе трол? Грузия нападна спорна област. Не беше Русия първа, Грузия я нападна и бяха позорно бити. След което Русия се върна в границите си. Ако искаше да прегази Грузия, беше въпрос на часове. А Латвия, Литва и Естония бяха оставени свободно да се отделят от СССР. Не е имало и НЯМА никакви признаци, че Русия иска да ги окупира. Ама НИКАКВИ териториални претенции на Русия не е имало към тях.
А ако говорим за Крим, то там се проведе РЕФЕРЕНДУМ. Крим беше АВТОНОМНА република в състава на Украйна и си проведе референдум, на което 90% от населението гласува за излизане от Украйна и за влизане в Русия.
Какво точно не разбираш? Правото на кримския народ на самоопределение? Това право беше фиксирано в Беловеждкия договор за излизане на Украйна от СССР, ама украинските мръсници после нагло го премахнаха. Още тогава Русия трябваше да ги накаже, ама пияния Елцин лапаше краварските п..ки, та не го направи.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Високопоставени държавни служители и най-малко един министър и един вицепремиер са замесени в корупционна схема за придобиване на българско гражданство. Над 114 души, издирвани от Интерпол, са получили български паспорти, а юристи подготвяли документите за кандидатстване срещу суми от 500 до 3000 евро.
Добре де - ето не толкова инфантилно: ако искаш да правиш бизнес с тях, няма да правиш бизнес с нас.
Така по-разбираемо ли е?
Ами че то е така и в бизнеса, отгоре до доле. Имаш конкурент - не му помагаш да се развива. Ако можеш да го прецакаш, ще го прецакаш.
Той ти настъпва интересите, ти настъпваш неговите. Не си ли го виждал това, или поне чувал за подобно нещо?
Не беше такава играта. Тогава всичко беше ясно и ппозрачно. Ти си под наша хегемония и ако се отклоняваш, ще има бой по главата. От това пострадаха всички. Дано не направят опит да ни върнат в ония времена. Днес обаче това е много трудно постижимо. Поради една проста причина демографската. Азия, Африка и Латиноамерика се разраснаха прекомерно и трудно подлежат на контрол. Намираме се в период на преход на западане на Запада. То сякаш в името му записано.
П.п. Има режим на свободна световна търговия. А в правилата на ЕС има пък изключения /деругация/.
БАЛКАНСКИЯТ ТИГЪР...
Пускам българска телевизия. Чета български медии.
И научавам, че България била ...тигърът на Балканите!?!
Когато попитах един френски политик за когото знаех, че следи положението у нас, знае ли, че България ще помага на Македония, Сърбия, Албания..., той ме погледна и каза - "Г-н Райков, нека първо България да помогне на себе си. Да оправи пенсиите на възрастните си хора, да не бъде най-бедната страна.Защото как може най-бедният да помага на някого...."
Димо Райков
Не, не е това... Който не е с мен, той е против мен! Това са думи на Спасителя от Новия завет...
В случая става въпрос, че някой си мисли че е изключителен, Христос... просто болни мозъци... пиндо изключителността е в основата на всичките беди на човечеството
Само че и ти всъщност споделяш християнската изключителност. А в международните отношения трябва да има равнопоставеност между конфесиите и религиозните учения дори в идеологическо отношение. Не може да обясняваме света само чрез християнските представи и разбирания. Църквата има право на подобен абсолютизъм, но тя е отделена от държавата.
Те това малко странно ми прозвуча. Щото може да съм слабопаметен, ама помня на детската площадка как некое запъртъче проявяваше претенции към други: Нема да играеш с него щом играеш с мен. Децки му работи. Инфантилни.
Не, не е това... Който не е с мен, той е против мен! Това са думи на Спасителя от Новия завет...
В случая става въпрос, че някой си мисли че е изключителен, Христос... просто болни мозъци... пиндо изключителността е в основата на всичките беди на човечеството
Те това малко странно ми прозвуча. Щото може да съм слабопаметен, ама помня на детската площадка как некое запъртъче проявяваше претенции към други: Нема да играеш с него щом играеш с мен. Децки му работи. Инфантилни.
Че то 45 години се играеше тази игра. Забрави ли?
Добре де - ето не толкова инфантилно: ако искаш да правиш бизнес с тях, няма да правиш бизнес с нас.
Така по-разбираемо ли е?
Ами че то е така и в бизнеса, отгоре до доле. Имаш конкурент - не му помагаш да се развива. Ако можеш да го прецакаш, ще го прецакаш.
Той ти настъпва интересите, ти настъпваш неговите. Не си ли го виждал това, или поне чувал за подобно нещо?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ми те не казват.
Това което казват е - "ако искаш да си играеш с нас, няма да си играеш с тях".
Въпрос на избор.
гигов, Хуйлостан не може да казва на суверенни държави дали да влизат в НАТО или да не влизат. За да искат Литва, Латвия, Естония, бившите соц страни да влязат в НАТО си има причина, една голяма ненормална причина.
То и Пиндосляците не може да казват на суверенни държави дали да строят газопроводи и атомни централи...
гигов, Хуйлостан не може да казва на суверенни държави дали да влизат в НАТО или да не влизат. За да искат Литва, Латвия, Естония, бившите соц страни да влязат в НАТО си има причина, една голяма ненормална причина.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар