Първоначално изпратено от barbaron
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПредупредих те, че няма нищо да разбереш.
Откъде да знаеш какво е "defiscalisation immobiliere" и че има безброй закони за това във Франция
https://www.defiscalisation-impot.co...n-france-2404/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАко женка му е франсе може да е получил наследство по женска линия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНамаляване на данъци с 2000 евро месечно- ти четеш ли преди да постнеш или копи-пасте и ебас мааму- квот стане. Наемателите изплащаха заемите ми- отново глупости- кога отиде във франция, кога си купи апартамент, кога втори, кога къщата на шан'з'елизе- направо разбиваш публиката. барби ти да не би да работиш в комиците.
Откъде да знаеш какво е "defiscalisation immobiliere" и че има безброй закони за това във Франция
https://www.defiscalisation-impot.co...n-france-2404/
1913 Monument historique
1962 Loi Malraux
1970 Société civile de placement immobilier (SCPI)
1979 Statut du Loueur en meublé
1986 Loi Méhaignerie
1986 Loi Pons
1989 Loi Coluche
1993 Déficit foncier
1994 Loi Madelin
1996 loi Périssol
1999 Loi Besson
1999 Loi Demessine
2001 loi Paul
2003 Loi Robien
2003 Loi Girardin immobilier
2003 Girardin industriel et social
2003 Fonds d'investissement de proximité (FIP)
2003 Fonds commun de placement dans l'innovation (FCPI)
2004 Plan d'épargne retraite populaire (PERP)
2006 Loi Borloo
2007 Loi TEPA
2009 Loi Scellier
2009 Amendement Bouvard
2014 Loi Duflot
2015 Loi Pinel
2017 Loi Cosse
Last edited by barbaron; 19.07.2018, 18:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Намаляване на данъци с 2000 евро месечно- ти четеш ли преди да постнеш или копи-пасте и ебас мааму- квот стане. Наемателите изплащаха заемите ми- отново глупости- кога отиде във франция, кога си купи апартамент, кога втори, кога къщата на шан'з'елизе- направо разбиваш публиката. барби ти да не би да работиш в комиците.
А да и аз съм в НРВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЕкстра е живота на кредит, но в цивилизованите държави
От 32 години постоянно до днес имам хипотечен кредит (1986: 10% , в последните години 2% - 3%), защото това ежегодно ми е позволявало да си намалявам данъците с поне 2 000 евро месечноПък и наемателите изплащаха заемите ми
Но това няма как да го разбереш, тъй като си на заплата за безработни в ГДР
Но запомни, тук казват:
on ne prête qu'aux riches = заем се дава на богатите
Това обяснява защо САЩ, Франция, Канада и т.п. имат дългове, а Русия, България и Сърбия нямат
А да и аз съм в НРВ
Коментар
-
ФакЮ я гледай какво става тук Тексас става третата най-голяма петролна сила в света
Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/ikonomika/teksa...ews614796.html
Дали въз основа на тези данни няма да спретнат един референдум пак за излизане, май и калифорния с педалите и тя иска да излиза
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
Аз не съм икономист,но има значение,колко изкарваш и колко можеш да заемеш! На бедни държави не дават охотно заеми! Как Русия с 1-2 трилиона БВП,ще и позволят например дългът на САЩ 18 трилиона,кой ще и ги даде....? А за да се изхранва,раша продава суровини....
И като не си икономист какво коментираш тук- или си само заради гранта. барби поне си призна че е към илиянчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЕкстра е живота на кредит, но в цивилизованите държави
От 32 години постоянно до днес имам хипотечен кредит (1986: 10% , в последните години 2% - 3%), защото това ежегодно ми е позволявало да си намалявам данъците с поне 2 000 евро месечноПък и наемателите изплащаха заемите ми
Но запомни, тук казват:
Това обяснява защо САЩ, Франция, Канада и т.п. имат дългове, а Русия, България и Сърбия нямат
https://btvnovinite.bg/svetut/mjusju...izh-video.htmlLast edited by Grosss; 19.07.2018, 17:20.
Коментар
-
Но запомни, тук казват:
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ми ако се замисли човек културата , изкуството , икономиката , територията са им доста над нашенското ниво.....
Иначе т.н. запад през 70-100 години го досърбява задника обединява се и тръгва на изток да превзема Руските земи/ съпроводено с милиони жертви и икономически опустошения/
Резултатите ако не беше бягал от часовете по история щеше да ги знаеш...….
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеХайде де, няма ли някой да ми обясни колко е готин живота на кредит- импотент, ванка, барби- дайте мнение по въпроса. И ако може да ме светнете как би изглеждала българия да речем или сърбия или русия ако имаха такъв дълг, за щатите, канада и сингапур и разни други държави съм наясно. Виж люксембург не знам как е . Май е на 300-400км от мен, може да отида и до там
Но запомни, тук казват:
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнениеНа бедни държави не дават охотно заеми!
МОСКВА, 18 июл — РИА Новости. Вложения России в госдолг США сократились до минимума с 2007 года. Сейчас они составляют 14,9 миллиарда долларов. Об этом свидетельствуют данные американского Минфина......
....В свою очередь, главный экономист Альфа-банка Наталья Орлова выразила мнение, что ЦБ мог сократить вложения в казначейские бумаги США из-за того, что в условиях торговых войн динамика доллара вызывает беспокойство......
Ще видим кои сме по-обречени - аз мисля,тия с доларите и веднага след тях са ония със златото физическо....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнениеС България ли ги сравняваш? Присмял се.....другото го знаешНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ми ако се замисли човек .....….
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
Коментар