IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Хайде де..
    Аз не съм икономист,но има значение,колко изкарваш и колко можеш да заемеш! На бедни държави не дават охотно заеми! Как Русия с 1-2 трилиона БВП,ще и позволят например дългът на САЩ 18 трилиона,кой ще и ги даде....? А за да се изхранва,раша продава суровини....
    Last edited by vanevski; 19.07.2018, 17:06.
    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

Русия също е православна,на нея кой е пречил?
      Ми ако се замисли човек културата , изкуството , икономиката , територията са им доста над нашенското ниво.....

Иначе т.н. запад през 70-100 години го досърбява задника обединява се и тръгва на изток да превзема Руските земи/ съпроводено с милиони жертви и икономически опустошения/
      Резултатите ако не беше бягал от часовете по история щеше да ги знаеш...….
      Last edited by markov; 19.07.2018, 17:05.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

А нещо за Костов през призмата на времето?
        Е за тоя крадец признавам си гласувах.Въпреки че по стари и опитни хора ме предупредиха че това са уродливи крадци клептомани и некадърници.Но на младостта и отива да е глупава...Днес натрупах опит и веднага разпознавам мерзавците..

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Баш православието ша да е виновно …. нъл ванка

Русия също е православна,на нея кой е пречил?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Него ти го оцени субективен съм по въпроса ….

Коментар

И сега що виеш че другите са ти виновни бе ?

Аз не съм гласувал нито за НДСВ нито за ГЕРБ през живота си...….макар че през призмата на времето отчитам че НДСВ бяха полезни за България....

Коментар

• Нещо гугълите май не признават пазарната икономика, ами се пробвали да минат непазарно и сега имат малка глоба

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Е ти поне имаш оправдание, другите са ти виновни.
                  Ми не позна ….смятам че всички Българи като съвкупност са виновни за ситуацията - всеки един от нас с действията и бездействията си.

Виждаме съвкупния резултат на един малък но за сметка на това доста прост и злобен народ

Коментар

• А, нешънъл пауа,

Кажете моля какво ще се случва, много беше интересно предния път?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Хайде де, няма ли някой да ми обясни колко е готин живота на кредит- импотент, ванка, барби- дайте мнение по въпроса. И ако може да ме светнете как би изглеждала българия да речем или сърбия или русия ако имаха такъв дълг, за щатите, канада и сингапур и разни други държави съм наясно. Виж люксембург не знам как е . Май е на 300-400км от мен, може да отида и до там

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                        Няма нито една просперираща православна държава! Сравнете Словения и Сърбия!

Важна причинa за нашето плачевно състояние сега е този типично източно-европейски развой на събитията,предимно в православните общества-тук не е имало Реформация,тя е дала просперитет на Запада.
                        Ванката пак доказва че е бягал от часовете по-история.

Хубо сравняваме Словения и Сърбия …….

а ти правиш ли сметка че Сърбите като нас стотици години са били част от една ретроградна империя - Османската ?

Словенците пък са били 1200 години част от много по-цивилизовани империи - средновековната Немска държава и по късно Хабсбурката държава./ днешна Австрия /

Ти разлика правиш ли в развитието на Германия / Австрия от една страна и Турция от друга ???
                        Каквато е разликата между метрополиите , така ще е разликата и между покорените територии....

Викаш че не е имало реформация в Османската империя , баш православието ша да е виновно …. нъл Ванка

Last edited by markov; 19.07.2018, 16:56.

Коментар

Аз не съм гласувал нито за НДСВ нито за ГЕРБ през живота си...….макар че през призмата на времето отчитам че НДСВ бяха полезни за България....
                          Аз също не съм гласувал за тия и за БСП не съм гласувал никога.От 1997 не ходя да гласувам единствено изключение гласувах срещу Бойко на президентските избори въпреки че знаех че е загубил но като гледам едва ли повече ще гласувам.И смятам че дедо симо ментраджията е комунист и крадец

Коментар

Е ти поне имаш оправдание, другите са ти виновни.
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ванка ... към мен
                              А ключа от дома ми да искаш? Обида. Заяждане.
                              Last edited by RUBLA; 19.07.2018, 16:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Признавам си, и аз бях наивен глупак,
                                гласувах с надежда за царчето, без да разбера, че е слуга на КГБ / ДС,
                                и за "по-малкото зло" ГЕРБ наивно гласувах, докато разбера на КОЙ слугуват.

Коментар

Working...
                                X