If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Руслан май ще се окаже обикновен рушки чепик. Дупе да му е яко сега. Такива като него на кило се "самоубиват" и гинат при злощастни инциденти в мордор.
односельчане узнали Чепигу на фото Руслана Боширова из Солсбери
Жители села Березовка, в котором долгое время жила семья Анатолия Чепиги, заявили газете «Коммерсантъ», что на фотографии Руслана Боширова, которого британские власти подозревают в отравлении экс-полковника ГРУСергея Скрипаля, скорее всего заснят их бывший односельчанин...
«Сто процентов он. Глаза черные почти, и голос его», — сказала собеседница «Коммерсанта».
Ми ся този ше го тровят ли, ше го бесят ли... я ватю да каже, разбира ги той тея работи.
Като гледам какъв бездарен е тръгнал да го коментира, направо, ще го прсвят на мезе...
Брех мама му стара/ караш ме да псувам рано сутрин/ - я ми кажи какви са евреите които изпратиха няколко екипа и избиха поне 5 човека/ядрени учени в иран- израел какво гасударство е в този случай, да не говорим че прострелват всеки който хвърли камък срещу тях в краката, е от време на време в главата - при последните вълнения колко бях убитите- май около 200 човека беззащитни и ги мерехте из зад оградата- това си е чист тероризъм, ама нали там е лесбийката - си траеш
Навремето обвиняваха Сталин (макар покойник), че пратил катил на катила Бандера. Пък после те пратиха екзекутори за Осама.
Если Герою Россию власть даёт задание убивать гражданских лиц в третьей стране, то это означает, что путинская Россия - настоящее террористическое государство.
Между Путиным и Осамой бин Ладеном нет никакой разницы..
Брех мама му стара/ караш ме да псувам рано сутрин/ - я ми кажи какви са евреите които изпратиха няколко екипа и избиха поне 5 човека/ядрени учени в иран- израел какво гасударство е в този случай, да не говорим че прострелват всеки който хвърли камък срещу тях в краката, е от време на време в главата - при последните вълнения колко бях убитите- май около 200 човека беззащитни и ги мерехте из зад оградата- това си е чист тероризъм, ама нали там е лесбийката - си траеш
"Туристът" от аферата "Скрипал"се оказа полковник! При това герой савецкава саюза, опа, рассии. Ама го хвърлиха на вълците. Сега таварищите ще ни обясняват как е невазможна този индивид с визия на амбулантен търговец да е палковник от ГРУ (ако и самите руснаци да си го разконспирираха).
односельчане узнали Чепигу на фото Руслана Боширова из Солсбери
Жители села Березовка, в котором долгое время жила семья Анатолия Чепиги, заявили газете «Коммерсантъ», что на фотографии Руслана Боширова, которого британские власти подозревают в отравлении экс-полковника ГРУСергея Скрипаля, скорее всего заснят их бывший односельчанин...
«Сто процентов он. Глаза черные почти, и голос его», — сказала собеседница «Коммерсанта».
Ми ся този ше го тровят ли, ше го бесят ли... я ватю да каже, разбира ги той тея работи.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Если Герою Россию власть даёт задание убивать гражданских лиц в третьей стране, то это означает, что путинская Россия - настоящее террористическое государство.
Между Путиным и Осамой бин Ладеном нет никакой разницы.
* * *
Дело не в том, что Россия шпионит за другими странами. Дело в том, что делает она это бездарно. Как и всё остальное.
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
"Туристът" от аферата "Скрипал"се оказа полковник! При това герой савецкава саюза, опа, рассии. Ама го хвърлиха на вълците. Сега таварищите ще ни обясняват как е невазможна този индивид с визия на амбулантен търговец да е палковник от ГРУ (ако и самите руснаци да си го разконспирираха).
...като гледам, за теб и такива като теб,,едва ли не, е въпрос на чест, че сте „избягали”? Не знам точно „какво ми става” но, който бяга от трудностите, не ми е точно лпбим персонаж. И после, с „превъзходство” да ми чете „морал„ - дваж. Накратко, миришат ти краката да ми даваш оценки, малкия.
Пуста злоба! Както се казва,каквото ти е битието,такова и съзнанието,робско ама щом ти харесва.....
Ами то и в България сте същите главанаци,вече повече от 70 години ни тикате към скапаният комунизъм,нормалните държави прогресират,ти защо избяга,и отиде по немско?
...като гледам, за теб и такива като теб,,едва ли не, е въпрос на чест, че сте „избягали”? Не знам точно „какво ми става” но, който бяга от трудностите, не ми е точно любим персонаж. И после, с „превъзходство” да ми чете „морал„ - дваж. Накратко, миришат ти краката да ми даваш оценки, малкия. Малко скромност навреди, където няма какво друго да предложиш. Натискай си парцалите.
Ами то и в България сте същите главанаци,вече повече от 70 години ни тикате към скапаният комунизъм,нормалните държави прогресират,ти защо избяга,и отиде по немско?
Пфю ей Свирчо айде успокой се ше земе се гътнеш.Какво си се запенил?Оплю монитора земи мани оная доматена люспа че ти пречи да видиш Путин
Коментар