IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
    "Нека не забравяме, че в момента в развити капиталистически страни има безплатно здравеопазване."

Я да ми обадиш кои са тия "развити капиталистически страни" ... че ми стана интересно ...
    Има, има тук при мен Ако имаш високи доходи, плащаш си основната и допълнителната осигуровка, не ги крадат и като отиваме при лекар или аптекар, пари не ти искат а само електронната карта на здравно осигурен Тези с ниските доходи са осигурени безплатно, аз плащам и за тях
    За съжаление рядко имам нужда от лекар
    Last edited by barbaron; 04.10.2018, 11:57.

Коментар

• [QUOTE=majnata;n3386983]
      Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Безплатно , викаш ...
      Ако си гражданин - да.
      The strongest stand last.

Коментар

• [QUOTE=Manyface God";n3386975]
        Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Те такива като теб идват в България да си правят зъбите, да си пускат сателита, да се татуират и да носят компоти...
        За зъба върви в Ирландия, ще ти стъпи тънко самолета.(ще ти трябва и гражданство)
        Безплатно , викаш ...

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=KC4cvzmFRII
          САЩ заплашва Русия с превантивен удар /04.10.2018 г./

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Какъв политик бе! Той е престъпник No 1 по-ужасен и от Сталин!
            За тебе сигурно е така ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

къв боко? олигарски бе на смяна, като капичнаха патока!...не че боко щеше да направи друго де. което ми напомня, че в момента е на среща в Украйна.
              бате бойко се похвали, че е спрял три савецки проекта... а иначе орешарски спря ЮП, освен това орешарски извърши сделката с иракския дълг. продаде 3,6млрд. зелена бумага за 10,5% за гущер... или орешарски е зависим от пиндослужбите по всяка вероятност и отпреди това

основните инструменти, с които работи Батко са шантаж, подкуп, заплаха за убийство... в най-новата ни история, необходимо и достатъчно условие за политическа кариера е наличието на компромат, който притежава Батко. Иначе политическите лифтове до върха не работят

Коментар

• [QUOTE=majnata;n3386971]

Е , на тебе като ти е ясно , що не дадеш пример , къде да ида да си направя неко зъб ... безплатно ...
                Те такива като теб идват в България да си правят зъбите, да си пускат сателита, да се татуират и да носят компоти...
                За зъба върви в Ирландия, ще ти стъпи тънко самолета.(ще ти трябва и гражданство)

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  Путин: България се отказа от „Южен поток” под външен натиск
                  https://www.segabg.com/hot/putin-bul...vunshen-natisk
                  Е заслужихме политик №1 в света да ни дава за пример. Кое е истина и кое не е, от това което казва Владимир Владимирович?
                  Какъв политик бе! Той е престъпник No 1 по-ужасен и от Сталин!

Коментар

• [QUOTE=Manyface God";n3386970]
                    Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

То на теб все не ти е ясно. Бегай Куба...
                    Е , на тебе като ти е ясно , що не дадеш пример , къде да ида да си направя неко зъб ... безплатно ...

Коментар

• [QUOTE=majnata;n3386961]

...............

Нека не забравяме, че в момента в развити капиталистически страни има безплатно здравеопазване.

Я да ми обадиш кои са тия "развити капиталистически страни" ... че ми стана интересно ...
                      То на теб все не ти е ясно. Бегай Куба...

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=kLV7UZSktKc
                        Александър Симов: Вездесъщият Путин – новият кошмар на Холивуд и на българското нацидясно

Коментар

къв боко? олигарски бе на смяна, като капичнаха патока!...не че боко щеше да направи друго де. което ми напомня, че в момента е на среща в Украйна.
                          И що тъй станА бе мааму ... явно Путин е казал да се спира потока , а ...

Коментар

• [QUOTE=Manyface God";n3386909]

...............

Нека не забравяме, че в момента в развити капиталистически страни има безплатно здравеопазване.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Що , да не би америка да ни поощряваше за потока , пък Боко реши да се направи на мъж ?!

Коментар

Историята не познава случай саветчик да изрече истина, така че отговорът на въпроса ти е ясен.
                                Що , да не би америка да ни поощряваше за потока , пък Боко реши да се направи на мъж ?!

Коментар

Working...
                                X