IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Георги Георгиев

Гледам Папата, облечен в скромно бяло, говори за бедните и безхлебните, говори за любов и състрадание.
    И гледам клетото руско мекере , уж български патриарх, а всъщност агент на ДС, целият в злато, със златна корона , как какниже нещо от Книгата.
    Каква жалка пародия, каква показност и какво безсмислие! Гнусна работа.
    Какво искаш да ми покажеш с това злато, нещастнико?
    И каканиже нещо там, докато чете. Бе, не я ли научи наизуст тая Книга, бе, метил съветски?!
    Или викаш, от банкети не остава време за Книгата.
    Бахти съветските циркаджии.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Я ни дай пример за "политкоректен" борец за мир ...да му се порадваме ...

Коментар

• Коментар

[URL="https://www.facebook.com/profile.php
          Прасето си е прасе.
          [COLOR=#FF0000]Това е целта на пропагандата, както и на принизяване на ролята на образованието - да постигнат повече прасета.
          Русофилски прасета.
          [/COLOR]
          Много ниско ниво бе , барабов ... ама толкова си можеш ...

Коментар

• Георги Георгиев

Чрез пропагандата си Кремъл формира обществените нагласи към несвобода, към недемокрация, анти ЕС, е вярна и разбираема за всеки средно интелигентен човек. Проблемът е, че именно тази кремълска пропаганда доведе голяма част от българите до невъзможност правилно да преценят ситуацията и да вземат правилното решение.

Тези думи няма как да достигнат до ума и да докоснат сърцето на онези, които не търсят истината, а разчитат на казионните руски медии като Канал 1, bTV, NOVA, Канал 3 и тем подобна съветска измет, която обслужва управляващата мафия. Няма как да формираш мнение, когато нямаш информация, а особено, ако си доведен до състояние, в което не искаш информация.

Все едно да обясняваш на прасето, че е в кочина, но то да ти квичи, че си иска русофилската кочина, стига да има кой да сипва по малко в копанята, за да не умре от глад. Е, и да си плати сметките към Лукойл, Газпром, парно и тем подобни руски туморни образования в българското тяло.
            Прасето си е прасе.
            Това е целта на пропагандата, както и на принизяване на ролята на образованието - да постигнат повече прасета.
            Русофилски прасета.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              И чичолина от Чикаго кво изходи по въпроса ?
              Евтин парфюм и заплахи на тротоарен жаргон...

Коментар

• И чичолина от Чикаго кво изходи по въпроса ?
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Tatiana Christy

Искам да уверя троловете, господарите им (особено боклуците от руското посолство), както и най-обикновените повредени, да не се хабят да ми докладват профила. Виждам, че се опитвате да го щурмувате с всички сили и на талази, като монголската орда....но не се хабете! Виждам ви, знам кои сте! Дебна ви! Внимавайте да не ви се върне тъпкано от ФБ администрацията! И да ви осведомя: Моят профил е вечен "и бронебойни патрони за него -- няма открити, няма открити."
                  Хаха , не само Чичолина , ами направо Чичотролина ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                    Мдааа ... Чичолина си е Чичолина ...все натам я дърпа
                    Tatiana Christy

Искам да уверя троловете, господарите им (особено боклуците от руското посолство), както и най-обикновените повредени, да не се хабят да ми докладват профила. Виждам, че се опитвате да го щурмувате с всички сили и на талази, като монголската орда....но не се хабете! Виждам ви, знам кои сте! Дебна ви! Внимавайте да не ви се върне тъпкано от ФБ администрацията! И да ви осведомя: Моят профил е вечен "и бронебойни патрони за него -- няма открити, няма открити."

Коментар

• [QUOTE=barbaron;n3423280][URL="https://www.facebook.com/biliana.ambareva[/QUOTE]

На баба Яга какъв и е проблема ... не и обръщат достатъчно вномание ли ?!

Коментар

• Коментар

• [QUOTE=barbaron;n3423279][URL="https://www.facebook.com/tatiana.christy?f

ХУЙ![/QUOTE]

Мдааа ... Чичолина си е Чичолина ...все натам я дърпа ...

Коментар

• Biliana Ambareva

Тия удариха дъното! Да си сложат тази статия на официалната страница на Руското посолство, в която с обидните думи "олигофрени" и "малоумници" се определят всички, които се почувствахме обидени от елхата е повече от скандално! Да се разправат с недоволните като роми на женския пазар и да публикуват пародия на "Опълчинците на Шипка" показва, че в това посолство са оперирани от всякаква дипломация. То че им липсва класа е известно на всички, но руски дипломати да обиждат българи в собствената им държава ми идва малко нанагорно!

Коментар

• Tatiana Christy

Обръщение към олигофрените от руското посолство, най-вече към посланика Макаров, с аграрната мутра от степен колхоз, фъфлещата реплика на дементния Брежев, Макаров, който е толкова тъп и невеж, че не може да научи български, и дори в обръщението си за Нова Година, не може да не каже „гадина:”

Знам, че плюете кръв от факта, че в България все още има будно гражданско общество, което не е напълно смазано, както при вас в Русия, където си инсталирахте с репресии и безчинства вечен цар в облика на карикатурата – Путин – едно грозно и уродливо джудже – измъкнато от канализацията на репресивните ви органи! Знам, че много ви е яд, че не можете да арестувате български граждани, които протестират с/у олигофрениите ви! Ох, знам колко ви се иска, ама не можете! Знам, че бихте искали в България да няма никаква свобода на словото – както в страната ви, където управляват подобни вам бандюги. Знам, че бихте искали България да има същата милиция както при вас --- да арестува хора, които държат плакати с/у управлението на страната, да арестува и глобява за постове в Интернет! Знам, че бихте искали в България да има вашето мракобесно закондателство да не позволява „нерегламентирани” протести – т.е. всички протести с/у отвратителния ви гном – гнусното блатно джудже, което обрече Русия на бедност, изолация и терор! Знам, че много бихте искали България да не е в ЕС и НАТО. Ама тя, слава Богу, е!

Така че: Руки Прочь от нашей страны! Агрессию проявляйте у себя дома! Коммунистические символы, ставьте на елках у себя дома! Несите цветы диктатору и извергу Сталину у себя дома! И вообще пошли вы все на Х*Й!

Коментар

Все забравям, че с кремълски тролове не се спори
                                Те едно си знаят: "Партията винаги е права, дори когато греши"
                                Що , при тебе как е ... "спонсорът винаги има право" ...... като ти знаем и спонсорите ...

Коментар

Working...
                                X