If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кремъл подготвя абхазки сценарий за Луганската и Донбаски области.
Проблемът му е че само 15% от възрастното население имат желание за руски паспорти.
Ай ти да видиш , Путин вчера издал указа които иска по облекчена процедура да става Русик гражданин и и Барбата днес вече снае че само 15 % пенсионери били искали.
И как го установи това , беше там на място и пита всеки лично ли ?
Аз що си мисля че бая време има да мине докато се види кои иска и кои не ...
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Има южно и северно американски си мисля аз. Едните режат скалпове, другите вадят сърца.
Все са индианци, така че определителното американски е излишно. Ако спора беше на английски щяхме да говорим за ред индиан и за индиан. Но нашият спор е на български. Както и да е- модераторите могат да изтрият размислите относно индианците
И никаква разлика няма между Великобритания и България
И никаква разлика няма между САЩ и България
И никаква разлика няма между мен и теб
В САЩ например няма партия на индиянците,черните и латиносите.При нас имаме 3 турски ,няколко цигански и 2 македонски партии,къде
демокрацията е по-напред?
Само между другото относно запазването на анонимността: това дълго многоточие показва, че най-вероятно пишеш на физическа клавиатура, но не на тъчскрийн.
Само между другото относно запазването на анонимността: това дълго многоточие показва, че най-вероятно пишеш на физическа клавиатура, но не на тъчскрийн.
На разочарованите от ГЕРБ, които смятат да се прехвълят при Сиамския й близнак БСП, искам само да припомня, че
ГЕРБ и БСП ДРУЖНО отхвълиха предложенията на Реформаторския Блок за истинска реформа на прокуратурата и съдебната система като цяло в предишния кабинет, в който законопрект се настоявше да се намалят партийните квоти за ВВС, предлагаше се независима прокуратура тип румънски по времето на Кьовеши.
По време на кабинета на Борисов2, никой нито от ГЕРБ, нито БСП не пожелаха да се срещнат с Моника Маковей, която ясно заяви, че Борисов няма никакво намерение да води борба с корупцията.
Спомнете си как БСП защитаваха със зъби и нокти кандидатурата на Пеевски за ДАНС,
спомнете си как не смеят да произнесат и до ден днешен нито името му,нито да нападат главния прокурор -- безсмислената карикатура Цацаров.
Вижте им имотните скандали вижте им връзките с олигархията и наистина разберете, че гласувате за същия боклук-близнак!
Във Великобритания и САЩ не е ли същото?Две партии си разменят властта като се изпизди работата,но дефакто почти няма
разлика.
Коментар