IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    Кремъл подготвя абхазки сценарий за Луганската и Донбаски области.
    Проблемът му е че само 15% от възрастното население имат желание за руски паспорти.
    Ай ти да видиш , Путин вчера издал указа които иска по облекчена процедура да става Русик гражданин и и Барбата днес вече снае че само 15 % пенсионери били искали.

И как го установи това , беше там на място и пита всеки лично ли ?

Аз що си мисля че бая време има да мине докато се види кои иска и кои не ...
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Bf109 Разгледай мнение

Има южно и северно американски си мисля аз. Едните режат скалпове, другите вадят сърца.
        Все са индианци, така че определителното американски е излишно. Ако спора беше на английски щяхме да говорим за ред индиан и за индиан. Но нашият спор е на български. Както и да е- модераторите могат да изтрият размислите относно индианците

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Малко извън темата- има ли други индианци освен американските, не съм чувал за европейски или азиатски
          Има южно и северно американски си мисля аз. Едните режат скалпове, другите вадят сърца.

Коментар

Да бе, да
            И аз се чудя защо американските индиАнци,черните и латиносите
            вече не са се преместили в българия и русия с "напредналата демокрация"
            Малко извън темата- има ли други индианци освен американските, не съм чувал за европейски или азиатски

Коментар

• "Биволъ": Голямото източване на Лукойл взе главата на Валентин Златев

Интересна статия

Коментар

Само кажи и ще ти изпратя и линк към фейсбука си
                Да, добре.
                Разбирам, че си мериш думите и знаеш къде какво може да бъде казано от тази гледна точка.

И все пак не е лошо да знаеш, как изглеждаш отстрани

Коментар

Да бе, да
                  • И никаква разлика няма между Великобритания и България
                  • И никаква разлика няма между САЩ и България
                  • ​​​​​​​И никаква разлика няма между мен и теб
                  В САЩ например няма партия на индиянците,черните и латиносите.При нас имаме 3 турски ,няколко цигански и 2 македонски партии,къде
                  ​​​​​​​демокрацията е по-напред?

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение

Само между другото относно запазването на анонимността: това дълго многоточие показва, че най-вероятно пишеш на физическа клавиатура, но не на тъчскрийн.
                    Само кажи и ще ти изпратя и линк към фейсбука си

Коментар

• Filip Filipov
                      23 април в 19:07 ч.

От 1 януари 2019г линията на бедност е 347лв, а в момента 700 000 възрастни живеят с доход под 200лв. месечно

ЕВРОПА НЕ ВИЖДА !!

От фейсбука

Коментар

... така че..............
                        Само между другото относно запазването на анонимността: това дълго многоточие показва, че най-вероятно пишеш на физическа клавиатура, но не на тъчскрийн.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Еха!
                          Това преди или след ДДС?
                          На 4000 евро заплата - чисти 2500+ , така че..............

Коментар

Да бе, да
                            • И никаква разлика няма между Великобритания и България
                            • И никаква разлика няма между САЩ и България
                            • ​​​​​​​И никаква разлика няма между мен и теб
                            Като те гледам, прав ще дойдеш. Разлика няма.
                            Само откъм вкус и мирис. ​​​​​​​:

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Tatiana Christy

На разочарованите от ГЕРБ, които смятат да се прехвълят при Сиамския й близнак БСП, искам само да припомня, че
                              • ГЕРБ и БСП ДРУЖНО отхвълиха предложенията на Реформаторския Блок за истинска реформа на прокуратурата и съдебната система като цяло в предишния кабинет, в който законопрект се настоявше да се намалят партийните квоти за ВВС, предлагаше се независима прокуратура тип румънски по времето на Кьовеши.
                              • По време на кабинета на Борисов2, никой нито от ГЕРБ, нито БСП не пожелаха да се срещнат с Моника Маковей, която ясно заяви, че Борисов няма никакво намерение да води борба с корупцията.
                              • Спомнете си как БСП защитаваха със зъби и нокти кандидатурата на Пеевски за ДАНС,
                              • спомнете си как не смеят да произнесат и до ден днешен нито името му,нито да нападат главния прокурор -- безсмислената карикатура Цацаров.
                              • Вижте им имотните скандали вижте им връзките с олигархията и наистина разберете, че гласувате за същия боклук-близнак!
                              Във Великобритания и САЩ не е ли същото?Две партии си разменят властта като се изпизди работата,но дефакто почти няма
                              разлика.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Жан "умника" се загрижил за пенсиите в Англия
                                За да го успокоиме, ето му малко факти от 2010 г.:
                                • Исландия: средна годишна пенсия 35 645 € на 67 г.
                                • Люксембург: 39 224 на 65 г.
                                • Дания: 39 868 на 65 г.
                                • Нидерландия: 35 645 на 66 г.
                                • Гърция: 20 685 на 65 г.
                                • Франция: 27 843 на 66 г.
                                Еха!
                                Това преди или след ДДС?
                                Last edited by Pyramid; 25.04.2019, 13:52.

Коментар

Working...
                                X