If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що бе......ти колко индиянци мелионери или милиардери познаваш?
Лас Вегас е индианска територия. Не съм се интересувала какви са приходите, но по някои от образувателните канали даваха, как потомците на бели и индианци се опитват да докажат произхода си, за да участват в разпределението на пачките.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
За тези класации трябва да питаме факи, той е наясно- само вметка- отдавна не се казва афро-американци, а говорят американци от еди си какъв произход- например факи е американец от български произход. Доколко се олицетворява една държава с континента е трудно да се каже, защото там е и коста рика и никарагуа, и перу и разни други. Тези от куба какви са
Ми има разлика , Великобритания е била световна империя и е пила кръвта на света към 300 години. Сащ сега е империя и пие кръвта......нещо сложно има ли или пак не схващаш разликата?
А, що?
Това са американо-американци.
Както са т.н. афро-американци, например. Ели хиспано-американци, френч-американци, италоамериканци и прочая.
А негрите в Африка, по същата назователна либерастска класификация, са афро-африканци. А пък негронаселението в Либерия е афро-американо-африканци. Например.
Страх ги е, сър. Страх ги е да изговарят истината.
Педерасти и курви, сър. Заедно с тукашните модераторки.
За тези класации трябва да питаме факи, той е наясно- само вметка- отдавна не се казва афро-американци, а говорят американци от еди си какъв произход- например факи е американец от български произход. Доколко се олицетворява една държава с континента е трудно да се каже, защото там е и коста рика и никарагуа, и перу и разни други. Тези от куба какви са
я дай съвет за КОЙ да гласуваме - за БСП, ДПС, патреоти, ГЕРБ или ... ?
На теб и на факи и да ви се даде съвет вие ще направите точно обратното. Не знам и не съм решил, но определено няма да е нито една от четирите които си изброил. На предните избори гласувах за първата партия която беше в листа- май че беше нещо за пролетта в заглавието- или нещо такова.
И никаква разлика няма между Великобритания и България
И никаква разлика няма между САЩ и България
И никаква разлика няма между мен и теб
Ми има разлика , Великобритания е била световна империя и е пила кръвта на света към 300 години. Сащ сега е империя и пие кръвта......нещо сложно има ли или пак не схващаш разликата?
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Както и да е- модераторите могат да изтрият размислите относно индианците
А, що?
Това са американо-американци.
Както са т.н. афро-американци, например. Ели хиспано-американци, френч-американци, италоамериканци и прочая.
А негрите в Африка, по същата назователна либерастска класификация, са афро-африканци. А пък негронаселението в Либерия е афро-американо-африканци. Например.
Страх ги е, сър. Страх ги е да изговарят истината.
Педерасти и курви, сър. Заедно с тукашните модераторки.
Коментар