Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Аре сага плоски манипулации.
В нормалните държави за такива важни решения се правят референдуми !!!
На кои избори въпросът е бил избирате ли еди коя си партия щото тя ще ви вкара в Нато ? И това да е било единствено и обещания ?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнениеГлавата мога да си заложа, че ако се направи референдум дали да сме в НАТО, поне 60% ще гласуват против.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
Марков,трябва да се чете повече! Глупаво е да сравняваш България с Швейцария!
Която е КОНФЕДЕРАЦИЯ....
Що си мисля че като няма какво да кажеш по същество е по-добре да замълчиш
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Преди 15 години 'за' членство в НАТО гласуваха ВСИЧКИ парламентарно представени партии.
На това му се казва консенсус.
Разбира се русофилистиците никой не ги е питал, по това време партия Атака беше антимоскалска. А и не беше в парламента.
Та кой е трябвало да питат?
В нормалните държави за такива важни решения се правят референдуми !!!
На кои избори въпросът е бил избирате ли еди коя си партия щото тя ще ви вкара в Нато ? И това да е било единствено и обещания ?
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
И на кой референдум сме гласували ясно за НАТО и ЕС ?
И не ми пробутвай тезата че сме гласували на редовни избори за партии ...... това не е същото. Ако беше същото в Швейцария защо са толкова "глупави " и правят референдуми с конкретни важни въпроси ?
Аз лично ако ме беше питал някои конкретно съм за ЕС но против НАТО ...
Която е КОНФЕДЕРАЦИЯ....
[QUOTE][Конфедерацията е съюз на суверенни държави, които запазват много по-голяма самостоятелност, отколкото при федерацията. При конфедерацията местните органи имат много висока самостоятелност спрямо националните. Обикновено конфедералното правителство е натоварено с ограничен кръг дейности, като отбрана, външна политика, външна търговия и обща парична единица. Швейцария е федерална държава, единствена по своята същност, която е добила своето федерално управление, след като е била конфедерация./QUOTE]
Ама вица за чукчата си го чувал навярно...
Пък и никой не те пита НАТО-ЕС ти си за халифата....комунистическият
Last edited by vanevski; 30.07.2019, 19:31.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
НЕ СМЕ гласували за НАТО. За наша сметка, злоупотребиха управляващите опортюнисти, възнаградени от силните на деня.
На това му се казва консенсус.
Разбира се русофилистиците никой не ги е питал, по това време партия Атака беше антимоскалска. А и не беше в парламента.
Та кой е трябвало да питат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнениеГлавата мога да си заложа, че ако се направи референдум дали да сме в НАТО, поне 60% ще гласуват против.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнениеГлавата мога да си заложа, че ако се направи референдум дали да сме в НАТО, поне 60% ще гласуват против.
Щом хората гласуват за ГЕРБ значи са за ЕС и НАТО. Това е. Как ли не ще излезем от НАТО та да дойде Путкин. И милиард да изръсят от руското посолство за пропаганда да излезем от НАТО такъв плосък колхозен номер няма как да мине.Last edited by fon; 30.07.2019, 19:16.
Коментар
-
И на кой референдум сме гласували ясно за НАТО и ЕС ?
Вили сме гласували на редовни избори ..но това не е същото. Ако беше същото в Швейцария що правят референдуми с конкретни важни въпроси ?
Аз лично ако ме беше питал някои конкретно съм за ЕС но против НАТО ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
Моля обяснете ми как мога да гласувам "против БСП" ?
Още един въпрос: ако "всички винаги гласуваме против БСП", с какво ще се подобрят нещата ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Прав си. Но се питам защо не функционира така и тук. Гласували сме ясно за ЕС и НАТО.
И не ми пробутвай тезата че сме гласували на редовни избори за партии ...... това не е същото. Ако беше същото в Швейцария защо са толкова "глупави " и правят референдуми с конкретни важни въпроси ?
Аз лично ако ме беше питал някои конкретно съм за ЕС но против НАТО ...Last edited by markov; 30.07.2019, 15:57.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеНека всички се обединим около каузата никой никога да не гласува за БСП и всички винаги да гласуваме
против БСП.
Още един въпрос: ако "всички винаги гласуваме против БСП", с какво ще се подобрят нещата ?
Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Tatiana Christy
Такааа, очаквано, ченгето Гешев е номинирано за главен прокурор от ВСС. Гешев, естествено, е завършил школата на МВР и е работил като сътрудник на МВР. Гешев не е независим юрист, а е получил образованието си от Академията на МВР. Промит и дресиран към подчинение на господарите си мозък. Мерси, значи. От 2006 се подвизава по прокуратури. Гешев е ченгето, изпълняващо всякакъв вид поръчки на господарите си. Никак не е умно, но е нелепо натътрузено за шев на спец прокуратурата… хаха! Такъв като него е перфектен за тази бутафорна структура, която се бори с тези извън омертата на властта. Гешев ходи да чиракува при престъпника Чайка – ортака на уродливия гном. Гешев се избира по партийна квота от ВСС – където пък са натътрузени всякави партийни маши, които гласуват като зелени еуглени по партийна поръчка. Някаква абсурдна дрозофила -- Даниела Машева -- говорител на прокурорската колегия на ВСС—венцеслави Гешев като „независим и неопетнен.“
Ако Цацаров беше карикатура с интелектуални претенции, Гешев е мутренска бухалка без никакви такива– право куме в очи, дет се вика. И да перефразирам думите на Моника Маковей за Висшия Съдебен съвет – че докато той оперира на базата на партийни квоти, България никога няма да има независимо правосъдие. И да припомня, че
срещу това се бореха реформаторите от правителството на Борисов2,
докато не ги прецакаха - герб / бсп / дпс, защото статуковото знае, че изпусне ли съдебната система, изпуска юздите на мутрофицираната си клоака!
Коментар
Коментар