IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
    Да питам пак

А сега защо ходиме просяци по Гърция

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    Мисля, че половин София почива лятото в Гърция, това ли са просяците?

Коментар

• Абе Ванка , в Бразилия демокрацията не победи ли окончателно?

Масови протести срещу президента Болсонаро в Бразилия.

Хиляди Бразилци нахлуха в Министерството на здравеопазването в южноамериканската страна. Хиляди представители на местното население, по-голямата част, от които бяха жени, преминаха през полицейския кордон и превзеха сградата в столицата Бразилия.

Нахлуването е част от протестите на индианците срещу крайнодесния президент Жаир Болсонаро. Държавният глава иска да отнеме част от резерватите, в които живеят индианците. Площите ще бъдат използвани за минно дело и крупно земеделие.

Еколози критикуват идеята, защото тя включва изсичането на части от джунглата. Откакто Болсонаро е на власт, сечта в най-голямата екваториална гора на света се е увеличила с цели 88 %.

„Темата на протеста е територия. Тази земя поддържа духа и тялото ни. Тя е нашият дом и е неразделно свързана с опазването на Майката Земя. Първият протест на жените в Бразилия е крайъгълен камък. Той показва, че няма да се съгласим с опитите на това правителство да ни налага неща”, каза Соня Гуажажара.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Кои са вашите, Лорде?

Аз споменавам сънародниците. Едва ли засягам някаква партийна окраска, ако това намекваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Това кой ти го говори? Някой заблуден ли?Щото нашите изкупиха Северна Гърция, докато слугинствате наЗапад
          Кои са вашите, Лорде?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Да питам пак

А сега защо ходиме просяци по Гърция,и подмиваме тяхните пенсионери? Нали комунизЪмЪт беше благоденстващ,След 10 ноември СДС беше само 1 година на власт.при ФД.Кой окраде банките при Виденов и 1 д.стана 3,000 лева? Костов на кого беше човек? Подставено лице!

Как да се оправи Родината?

Всички гръцки банки в България са под руски контрол и с руско участие.
            Дори и през купената от белгийците ОББ пак си запазват дяловете и влиянието. И Пиреус и Алфа.
            В Райфайзен пък си имат дялове през Австрия.
            Наливат пари от схемите на Путин и олигархията на КГБ, за да имат влияние и в банковия сектор.

Тези схеми ги замислиха още през 1984 г. след смъртта на Андропов, а през 1988 г. вербуваха 3000 българи, които и днес са на ключови позиции в съдебна власт, парламента, правителството, в бизнеса, в банковия сектор, сред висшия чиновнически персонал, който почти не е подменян след 90-та. Около 2000 от тях бяха членове на БКП, а другите бяха безпартийни. От тях около 150 човека са от ДПС.
            ГЕРБ се оглавява от пазача на Живков.
            .

Кремъл създаде ДПС още по Живково време, за да бъде етнически балансьор и ако отърват нещата, да предизвикват чрез тях етническо напрежение.
            Новият сарай на Доган е върху терена на Лукойл до Росенец, И Борисов охранява с НСО Доган и Пеевски
            Те ни вкараха и в ЕС за да могат да точат еврофондове.

За последния период от 17 милиада евро техните фирми са усвоили 12 милиарда. [COLOR=inherit !important]

[/COLOR]
            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

Казах,че съм чувал за ратаи от гръцко!

А сега защо ходиме просяци по Гърция,и подмиваме тяхните пенсионери? Нали комунизЪмЪт беше благоденстващ,След 10 ноември СДС беше само 1 година на власт.при ФД.Кой окраде банките при Виденов и 1 д.стана 3,000 лева? Костов на кого беше човек? Подставено лице!
              Това кой ти го говори? Някой заблуден ли?Щото нашите изкупиха Северна Гърция, докато слугинствате наЗапад

Коментар

• Ванка ти продължаваш да дълбаеш в дълбините на некомпетентността?

Ти прочете ли какво ти казах преди ? Слагам ти го отново че явно нещо пак не си доразбрал:

Знам че по история си много зле но ще ти помогна. За съжаление Гърците са били по-напред от България почти през целия период след освобождението. Има съвсем кратък период в които БВП на България е по-висок но това включва периодите на войните когато големи части от Гърция са окупирани....

Та какво точно доказваш с последната си таблица освен елементарно неразбиране на писан текст....

п.п.
                Много ми е интересно как е сметнат БВП на България 1870 като такава държава по това време не съществува. А в пределите на Османската империя няма достоверна статистика по етнически принцип ....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

То не стига че си на ????[/COLOR]
                  Казах,че съм чувал за ратаи от гръцко!

Коментар

• Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

Ти не помниш преди 20 години какво си научил от армията,акъл ще даваш..Я кажи пак за ВСВ,ИМИГРАНТИТЕ,Еничарите.Неграмотник!

Една година по-рано...!938 година

То не стига че си неграмотен ами май страдаш от дислексия.

И какво виждаш година по-рано .....същото положение за Гърция е посочен 590 а за България 420 .

Та Ванчо-глупаранчо 590 не е ли по-голямо от 420 ? Или в Канада математиката е обратна ????

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

1. ..
                        3. Знам че по история си много зле ...

През 1939 г. икономиката на България заема 18-то място от 24 европейски държави.

Гръцката икономика през 1939 г. изпреварва българската. Тогава разликата е от порядъка на една пета.
                        През 1929 г. БВП на човек в Гърция е с близо 48% по-висок, отколкото в България.

Ти не помниш преди 20 години какво си научил от армията,акъл ще даваш..Я кажи пак за ВСВ,ИМИГРАНТИТЕ,Еничарите.Неграмотник!

Една година по-рано...!938 година

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Имам предвид Юнкер. И огромните комплекси разлоки между България и Люксембург, ..
                          Не можете вие, родомразци, да ми бъдете пример за подражание. Не можете. Пък не ми и трябвате.
                          Много ви се иска да се сравнявате с развитите държави,ама ядец ,България е бедна най-вече защото се управлява от некадърници и корумпирани управници....

Коментар

Ами провери,не се пъни само.
                            да одя там ли бе ...? далеко много ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

а стига ве ...не мое да бъде !
                              Ами провери,не се пъни само.

Коментар

Имаш ли представа какво е Люксембург? Съседните ходят на гурбет там,понеже границите са условни! Белгия,Германия.
                                Имам предвид Юнкер. И огромните комплекси разлоки между България и Люксембург, дето „забравяте” да го видите. Същите тези, дето си плюете Родината, прочее. И после, що не сме ви вземали крясъците насериозно. Ами затуй, щото как да вземеш насериозно някой навлек? Хората си направили нормални държави, у нас нещата се размътили, и ето, нашите пишман-„моралисти”, вместо да приложат усилие, да се поизпотят, па да си оправят страната, бягат при другите. Щото, наготово, приличен стандарт.
                                Не можете вие, родомразци, да ми бъдете пример за подражание. Не можете. Пък не ми и трябвате.

Коментар

Working...
                                X