Първоначално изпратено от vanevski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Абе Ванка , в Бразилия демокрацията не победи ли окончателно?
Масови протести срещу президента Болсонаро в Бразилия.
Хиляди Бразилци нахлуха в Министерството на здравеопазването в южноамериканската страна. Хиляди представители на местното население, по-голямата част, от които бяха жени, преминаха през полицейския кордон и превзеха сградата в столицата Бразилия.
Нахлуването е част от протестите на индианците срещу крайнодесния президент Жаир Болсонаро. Държавният глава иска да отнеме част от резерватите, в които живеят индианците. Площите ще бъдат използвани за минно дело и крупно земеделие.
Еколози критикуват идеята, защото тя включва изсичането на части от джунглата. Откакто Болсонаро е на власт, сечта в най-голямата екваториална гора на света се е увеличила с цели 88 %.
„Темата на протеста е територия. Тази земя поддържа духа и тялото ни. Тя е нашият дом и е неразделно свързана с опазването на Майката Земя. Първият протест на жените в Бразилия е крайъгълен камък. Той показва, че няма да се съгласим с опитите на това правителство да ни налага неща”, каза Соня Гуажажара.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Кои са вашите, Лорде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Това кой ти го говори? Някой заблуден ли?Щото нашите изкупиха Северна Гърция, докато слугинствате наЗапад
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Да питам пак
А сега защо ходиме просяци по Гърция,и подмиваме тяхните пенсионери? Нали комунизЪмЪт беше благоденстващ,След 10 ноември СДС беше само 1 година на власт.при ФД.Кой окраде банките при Виденов и 1 д.стана 3,000 лева? Костов на кого беше човек? Подставено лице!
Как да се оправи Родината?
Всички гръцки банки в България са под руски контрол и с руско участие.
Дори и през купената от белгийците ОББ пак си запазват дяловете и влиянието. И Пиреус и Алфа.
В Райфайзен пък си имат дялове през Австрия.
Наливат пари от схемите на Путин и олигархията на КГБ, за да имат влияние и в банковия сектор.
Тези схеми ги замислиха още през 1984 г. след смъртта на Андропов, а през 1988 г. вербуваха 3000 българи, които и днес са на ключови позиции в съдебна власт, парламента, правителството, в бизнеса, в банковия сектор, сред висшия чиновнически персонал, който почти не е подменян след 90-та. Около 2000 от тях бяха членове на БКП, а другите бяха безпартийни. От тях около 150 човека са от ДПС.
ГЕРБ се оглавява от пазача на Живков.
.
Кремъл създаде ДПС още по Живково време, за да бъде етнически балансьор и ако отърват нещата, да предизвикват чрез тях етническо напрежение.
Новият сарай на Доган е върху терена на Лукойл до Росенец, И Борисов охранява с НСО Доган и Пеевски
Те ни вкараха и в ЕС за да могат да точат еврофондове.
За последния период от 17 милиада евро техните фирми са усвоили 12 милиарда. [COLOR=inherit !important]
[/COLOR]
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
Казах,че съм чувал за ратаи от гръцко!
А сега защо ходиме просяци по Гърция,и подмиваме тяхните пенсионери? Нали комунизЪмЪт беше благоденстващ,След 10 ноември СДС беше само 1 година на власт.при ФД.Кой окраде банките при Виденов и 1 д.стана 3,000 лева? Костов на кого беше човек? Подставено лице!
Коментар
-
Ванка ти продължаваш да дълбаеш в дълбините на некомпетентността?
Ти прочете ли какво ти казах преди ? Слагам ти го отново че явно нещо пак не си доразбрал:
Знам че по история си много зле но ще ти помогна. За съжаление Гърците са били по-напред от България почти през целия период след освобождението. Има съвсем кратък период в които БВП на България е по-висок но това включва периодите на войните когато големи части от Гърция са окупирани....
Та какво точно доказваш с последната си таблица освен елементарно неразбиране на писан текст....
п.п.
Много ми е интересно как е сметнат БВП на България 1870 като такава държава по това време не съществува. А в пределите на Османската империя няма достоверна статистика по етнически принцип ....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
То не стига че си на ????[/COLOR]
А сега защо ходиме просяци по Гърция,и подмиваме тяхните пенсионери? Нали комунизЪмЪт беше благоденстващ,След 10 ноември СДС беше само 1 година на власт.при ФД.Кой окраде банките при Виденов и 1 д.стана 3,000 лева? Костов на кого беше човек? Подставено лице!Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Ти не помниш преди 20 години какво си научил от армията,акъл ще даваш..Я кажи пак за ВСВ,ИМИГРАНТИТЕ,Еничарите.Неграмотник!
Една година по-рано...!938 година
И какво виждаш година по-рано .....същото положение за Гърция е посочен 590 а за България 420 .
Та Ванчо-глупаранчо 590 не е ли по-голямо от 420 ? Или в Канада математиката е обратна ????Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
1. ..
3. Знам че по история си много зле ...
През 1939 г. икономиката на България заема 18-то място от 24 европейски държави.
Гръцката икономика през 1939 г. изпреварва българската. Тогава разликата е от порядъка на една пета.
През 1929 г. БВП на човек в Гърция е с близо 48% по-висок, отколкото в България.
Една година по-рано...!938 година
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Имам предвид Юнкер. И огромните комплекси разлоки между България и Люксембург, ..
Не можете вие, родомразци, да ми бъдете пример за подражание. Не можете. Пък не ми и трябвате.
Коментар
-
Ами провери,не се пъни само.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
а стига ве ...не мое да бъде !Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Имаш ли представа какво е Люксембург? Съседните ходят на гурбет там,понеже границите са условни! Белгия,Германия.
Не можете вие, родомразци, да ми бъдете пример за подражание. Не можете. Пък не ми и трябвате.
Коментар
Коментар