IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Хич не се луташ От писанията ти става ясно, че си от партията-мафия на Путин
    Ми аз за разлика от теб съм от партията на България и правя всичко според силите си България да е едно по-добро място да живот и работа.... а ти си от партията на сороспиите-еничари на щат в козяк чиято единствена цел е да съсипят всичко що мърда все още в България..

п.п.
    Барби, ванката крие кога е бил за последно в България ....да видим ти ще имаш ли доблестта да признаеш кога за последно си идвал тук на екскурзия ???
    Last edited by markov; 18.08.2019, 12:19.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      "Хубава новина" за Газпром
      Барби няма ли да спреш да плачеш на чужди гробища ?

Ще ти дам няколко данни да не се излагаш повече с писане на глупости:

1. Капацитета на TANAP е 16 милиарда куб.метра. / доста мижаво количество/

2. Общо пазара на газ в ЕС през 2018 е около 580 милиарда куб.метра, като вноса расте с около 3 % спрямо предходната година

3. Газпром държи през 2018 г. 35 % от пазара на ЕС , като е продал 204 милиарда куб.метра.

4. Собствения добив на ЕС намалява устойчиво поради изчерпване на находищата в Холандия и Северно море.

Реално целия капацитет на TANAP не може да покрие дори годишния ръст на вноса на газ извън ЕС , да не говорим за свиването на собствения добив.

Та пак глупости барби

...........................

Peзepвитe нa eвpoпeйcĸaтa cтpaнa, ĸoятo e нaй-гoлeмият пpoизвoдитeл нa пpиpoдeн гaз зa дъpжaвитe oт EC, ca нa cвъpшвaнe. Oфициaлнaтa cтaтиcтиĸa пoĸaзвa, чe пoчти 80% зaлeжитe нa cиньo гopивo в Xoлaндия ca изпoлзвaни. Πpeз пocлeднитe двe гoдини пpoизвoдcтвoтo ce e cвилo c 38% и ce oчaĸвa дa пpoдължи дa нaмaлявa, пишe Вlооmbеrg. Oт пpaвитeлcтвoтo в Xoлaндия oгpaничиxa дoбивa cлeд зeмeтpeceниeтo Гpoнингeн, ĸъдeтo имa нaй-мнoгo зaлeжи нa гaз в EC. Bлacтитe в cтpaнaтa ca изпpaвeни пpeд cepиoзнo peшeниe, cлeд ĸaтo тpycoвeтe бяxa cвъpзaни c пpoизвoдcтвoтo нa cиньo гopивo. Eĸcплoaтaциятa нa coндaжитe тaм ce извъpшвa нa xoлдингa нa Еххоn Моbіl Rоуаl и мecтнaтa Rоуаl Dutсh Ѕhеll. Meждyвpeмeннo пpиxoдитe oт cиньo гopивo в дъpжaвния бюджeт ca cпaднaли ocтpo дo 3% oт БBΠ пpeз 2015 гoдинa пpи 9% двe гoдини пo-paнo. Xoлaндия e пpoизвeлa 3,85 тpилиoнa ĸyбичecĸи мeтpa пpиpoдeн гaз oт oтĸpивaнeтo нa нaxoдищaтa в Гpoнингeн пpeз 1959 гoдинa, ĸaтo имa 940 милиapдa ĸyбичecĸи мeтpa peзepв. Зa минaлaтa гoдинa дoбивът e пaднaл дo 52 милиapдa ĸyбичecĸи мeтpa, ĸoeтo e нaй-ниcĸoтo нивo oт 1970 гoдинa нacaм. Πpeз 2013 гoдинa тoвa ĸoличecтвo e дocтигнaлo 84 милиapдa ĸyбичecĸи мeтpa. Πpиxoдитe oт cиньo гopивo в бюджeтa ca ce cвили дo eдвa 5,3 милиapдa eвpo пpeз 2015 гoдинa, пpи тaĸивa oт 15,4 милиapдa eвpo пpeди двe гoдини.
      Last edited by markov; 18.08.2019, 12:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Коя е моята партия бе Ванка , ако си мислиш че е БСП лъжеш се.
        Да гласувал съм за БСП в далечното минало , но някъде около 2004-2005 прозрях че те предадоха старите си идеи вкупом и се пребоядисаха тотално в Евро-стил. От тогава не съм гласувал за БСП. Та обясни ми моля коя е моята партия щото аз от петнадесет години смятам че нямам партия и се лутам в избора си......
        Хич не се луташ От писанията ти става ясно, че си от партията-мафия на Путин

Коментар

• "Хубава новина" за Газпром
          TANAP доставит каспийский газ в Европу

В Турции заработал Трансанатолийский газопровод (TANAP).
          Консорциум компаний — европейские Edison Technologies GmbH, MMEC Mannesmann GmbH, Air Liquide Global E&C Solutions
          совместно с
          китайской SINOPEC Engineering Group— выразил готовность реализовать проект Транс-Каспийского газопровода.
          Об этом было объявлено на встрече представителей консорциума с заместителем председателя Кабинета Министров Туркменистана и советником Президента Туркменистана по нефтегазовым вопросам.

Как было отмечено на встрече «Энергетический потенциал Каспийского моря», консорциум готов проложить по дну Каспия трубопровод длиной 300 км, пробурить необходимое количество газовых скважин «под ключ», спроектировать и построить газоочистительные заводы и компрессионные станции, которые обеспечат Транс-Каспийскую магистраль очищенным газом, и всю необходимую инфраструктуру.
          Last edited by barbaron; 18.08.2019, 11:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

Не знам бе Марков,те нали социализъм щяха да правят,тя и нашата партизанка,нали им беше президент! Що ме питаш.те са от твоята партия? ..
            Продължаваш да робуваш на стереотипи без връзка с действителността ....

Коя е моята партия бе Ванка , ако си мислиш че е БСП лъжеш се.
            Да гласувал съм за БСП в далечното минало , но някъде около 2004-2005 прозрях че те предадоха старите си идеи вкупом и се пребоядисаха тотално в Евро-стил. От тогава не съм гласувал за БСП. Та обясни ми моля коя е моята партия щото аз от петнадесет години смятам че нямам партия и се лутам в избора си......

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
              Един олигофрен, който развива теза, че където имало социялизъм, е нисък стандарт по дефолт, му го зачуках, че Словения е на стандарта на Испания и и изпреварва Гърция и Португалия. Не пожела да повярва, облъчен е.....
              За разлика от българите словенците са вкарали социал-комунистите в миша дупка, та затова
              "За разлика от останалите балкански страни Словения не е била османизирана - благоприятно условие за липсата на ориент.алски елементи в нейния политически процес и култура."
              От 2002 до днес президент на Словения е лидера на най-голямата опозиционна партия на бившите комунисти – либерално-демократическа партия.
              В политическото пространство на Словения действат две основни либерални партии, които често се сменят във властта.
              В Словения средната класа е около 900000 души със средна месечна заплата 1200 евро, при общо население 2,009,245 души .

Степента на демократичност на една държава зависи от дела на средната класа (80 %), в общият брой на икономически активното население при средна месечна заплата 1200 евро ."
              http://ip.swu.bg/pluginfile.php/29/m...0%B8%D1%8F.pdf
              Last edited by barbaron; 18.08.2019, 09:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Абе Ванка , в Бразилия демокрацията не победи ли окончателно?

. Тази земя поддържа духа и тялото ни. Тя е нашият дом и е неразделно свързана с опазването на Майката Земя. Първият протест на жените в Бразилия е крайъгълен камък. Той показва, че няма да се съгласим с опитите на това правителство да ни налага неща”, каза Соня Гуажажара.
                Не знам бе Марков,те нали социализъм щяха да правят,тя и нашата партизанка,нали им беше президент! Що ме питаш.те са от твоята партия? Знам само,имаше тук един,бг женен за бразилка,на гурбет бяха дошли,ама се запиляха после! Та той разптавяше,че там на улицата не можеш да говориш по джи ес ем,грабват го и бягат,върви го гони! Ама те с мотори,престъпност голяма,гладен народ....не не интересуват.... Питай във вашия щаб ,има една Къдринка,тя е в сектор Америка Латина-отговорничка там....
                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Това трябва да означава, че ако си в чужбина - вече ще се връщаш... ))

Да ти обясня как стоят нещата: ЗА МАЛКА ЧАСТ ОТ ХОРАТА /не повече от 10 % нещата почват да стават по-добри.

За останалите 90 % нещата СЕ ВЛОШАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ.
                  Няма да се връщам.
                  А и според теб по каква причина нещата се влошават за останалите 90% ?
                  Бас държа че и ти си от тези 90%. Ивохристовче, а?

Last edited by Имхотеп; 18.08.2019, 02:03.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ми ти си добре, хубаво е да се вдигат заплатите в държавата колкото може. В частното е по-тегаво. Трябват доста средства да се влагат в производителност, а пари няма достатъчно.
                    Обаче има нещо друго което виждам, и то е че след '97 малко по малко нещата започват да стават все по-добре.

Това трябва да означава, че ако си в чужбина - вече ще се връщаш... ))

Да ти обясня как стоят нещата: ЗА МАЛКА ЧАСТ ОТ ХОРАТА /не повече от 10 % нещата почват да стават по-добри.

За останалите 90 % нещата СЕ ВЛОШАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ.

Коментар

Тука си прав, много по-ниска е, около 1200. чисто. Моята е около 1800 , но не съм ОК. Ако не са праходите ми от наеми, ще съм на нулево.
                      Ми ти си добре, хубаво е да се вдигат заплатите в държавата колкото може. В частното е по-тегаво. Трябват доста средства да се влагат в производителност, а пари няма достатъчно.
                      Обаче има нещо друго което виждам, и то е че след '97 малко по малко нещата започват да стават все по-добре.

Коментар

Ми факт е че половината софиянци почиват в Гърция. Разбира се че е позитивно. Обаче извън софия нещата коренно се променят.
                        И друго ми се върти в главата - разправят че средната заплата била 1700 лева в София, нещо не ми се вярва това. Но по-интересно е каква е медианната заплата, нещо няма данни, може би скромно премълчават...
                        Тука си прав, много по-ниска е, около 1200. чисто. Моята е около 1800 , но не съм ОК. Ако не са праходите ми от наеми, ще съм на нулево.

Коментар

• Един, който развива теза, че където имало социялизъм, е нисък стандарт по дефолт, му го зачуках, че Словения е на стандарта на Испания и и изпреварва Гърция и Португалия. Не пожела да повярва, облъчен е.....
                          Last edited by mibova; 18.08.2019, 09:46.

Коментар

Свързан съм, но аз не съм представилната извадка на народа, дето половината почива в Гърция, а другата половина е изккупила имоти по Ставрос, Аспровалта , Офриниу и Кавала. Този факт негативен ли е за нашия народ или позитивен? Кажи ти, щото разни наши сънародници плюят и си живеят в 90-те....
                            Ми факт е че половината софиянци почиват в Гърция. Разбира се че е позитивно. Обаче извън софия нещата коренно се променят.
                            И друго ми се върти в главата - разправят че средната заплата била 1700 лева в София, нещо не ми се вярва това. Но по-интересно е каква е медианната заплата, нещо няма данни, може би скромно премълчават...

Коментар

Не намеквам това. Ама ти не беше ли нещо свързан с тайните служби?
                              Свързан съм, но аз не съм представилната извадка на народа, дето половината почива в Гърция, а другата половина е изккупила имоти по Ставрос, Аспровалта , Офриниу и Кавала. Този факт негативен ли е за нашия народ или позитивен? Кажи ти, щото разни наши сънародници плюят и си живеят в 90-те....

Коментар

Аз споменавам сънародниците. Едва ли засягам някаква партийна окраска, ако това намекваш...
                                Не намеквам това. Ама ти не беше ли нещо свързан с тайните служби?

Коментар

Working...
                                X