IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    За кое бре
    кратко и ясно кажи
    Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    около 50% са турските гласове от общите в чужбина
    П.П. Ама, в черничко ти го бях повдигнал, бре. Колко по-кратко и ясно го искаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Какво приемаш? Че ще си заличиш ника завинаги, ако Румен Радев спечели? Кажи го с думи бе.
      Румен Радев ще спечели!
      Но Барби ще стои ...че ГЕРБ се готвят за парламентарни ....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Е, ти поне малко срам нямаш ли като те хванат на всеки втори постинг в умишлена лъжа, поне малко да се скриеш?
        ...
        За кое бре
        кратко и ясно кажи

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
          Марандитко аз имам един идол други кумири нямам нито на Земята нито на Небето.И глупости не ми се четат.Спри алкохола и наркотиците образовай се и си лягай рано.И спри да пишеш глупости
          Нали доскоро джафкаше през ден в темата: До Инвестор и да се жалваш как можело така да се говори за жоженцето.

Ами, аз не съм излъгал. Никой не го отразява тоя: в Юръп, Сев. Америка + почти цялата Ю.Америка + 5/6 от Африка, 1/3 от Азия и цяла Австралия.

Така добре ли съм ти го описал, за да си го представиш. За бедният мужик остава само да се търкаля в калта след литър самогон, понеже за да излезе от "рая" навсякъде му искат визи.

П.П. Но имат хубаво творчество, понеже техните писатели отдавна са уловили т.нар. трагична обреченост да се родиш и пукнеш в държава без перспектива.

Дерзай!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            ОК, приемам
            Но не се прави, че не разбираш че "4ervenasgan" е антипод на червената сган и "gigow"
            Какво приемаш? Че ще си заличиш ника завинаги, ако Румен Радев спечели? Кажи го с думи бе.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

някои от българите в Турция са били заплашване с отнемане на документите, ако не гласуват за Цачева
              Може. На предните избори имаше много по-голям процент щото няма ограничение за брой секции.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не съм съгласен, цвета е синьо-виолетов
                А според мен е кармазъ.

Коментар

Щом червената сган се е озъбила срещу Цецка, ще гласуваме с чиста съвест за нея
                  Мдаа, че Цецка е червена се знае...и тя няма как да скрие БКП членството си , ама чак пък СГАН,...
                  къде ви остана възпитанието, нали нямаше да плюете се клехте миналата седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Ама добре ги е оцветила или не си съгласен? Ти Цецка в синьо а тя в кафяво.
                    Не съм съгласен, цвета е синьо-виолетов

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Аз па контактувам с всякакви.

Ама, като гледам твоя идол Жоженцето, той освен с тураки и чайници - с други вече и да иска, няма как да стане.

П.П. Съвсем възможен сценарий е: Подялба на БГ между тураците и манголците. Цепят през Стара планина и готово. Първо трябва да ни извадят от ЕС и НАТО. После е лесно.

А, ти се радвай на жожето, па плюй гаджето му бат' Ердо. Балък
                      Марандитко аз имам един идол други кумири нямам нито на Земята нито на Небето.И глупости не ми се четат.Спри алкохола и наркотиците образовай се и си лягай рано.И спри да пишеш глупости

Коментар

някои от българите в Турция са били заплашване с отнемане на документите, ако не гласуват за Цачева
                        Е, ти поне малко срам нямаш ли като те хванат на всеки втори постинг в умишлена лъжа, поне малко да се скриеш?

Сега продължаваш ...

П.П. За какво го правиш? Не си чак толкова тъпа, на колкото се правиш? За копейки ...

Коментар

Ще изгуби 4ervenasgan, да тук си прав. И ще бълва змии и гущери.
                          А генерал Радев ще спечели. И не ми се хващай за пари, тро.. щото няма никакъв начин да те принудя да го изпълниш, а и аз НИКОГА не залагам пари на нищо. И тото не играя. Никакви лотарии.
                          Ако Радев спечели, то си заличаваш ника от форума завинаги. Ако спечели Цачева, аз си заличавам моя.
                          Айде да те видя!
                          ОК, приемам
                          Но не се прави, че не разбираш че "4ervenasgan" е антипод на червената сган и "gigow"

Коментар

Тая опорка я разказвай на бабичките на село
                            Не се прави че не разбираш, че в Турция почитателите на Местан са повече от почитателите на Доган, к.т.д.д.
                            Щом червената сган се е озъбила срещу Цецка, ще гласуваме с чиста съвест за нея
                            Ама добре ги е оцветила или не си съгласен? Ти Цецка в синьо а тя в кафяво.
                            Last edited by Grosss; 07.11.2016, 20:52.

Коментар

Печели Цецка, как няма да печели. Нали в Турция взема половината гласове, а в Турция са 80% от гласовете от чужбина.
                              А иначе в гласовете от САЩ, повече са гласовете за Радев, отколкото за Цачева. Искаш ли да басираме тротинетко?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                                Не контактувам с тураки .......
                                Аз па контактувам с всякакви.

Ама, като гледам твоя идол Жоженцето, той освен с тураки и чайници - с други вече и да иска, няма как да стане.

П.П. Съвсем възможен сценарий е: Подялба на БГ между тураците и манголците. Цепят през Стара планина и готово. Първо трябва да ни извадят от ЕС и НАТО. После е лесно.

А, ти се радвай на жожето, па плюй гаджето му бат' Ердо. Балък

Коментар

Working...
                                X