IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Слушай, слушай и гледай, мършо... как са драли живи хора, момичета на по 23-4 години...
    Това си го измислят платените от САЩ НПОПки като теб. Болшинството от народа е на друго мнение, не на платените прости....ки.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Ами толкоз. Над 20 години. Кажи го 30. При живот на село. Кокошки, прасе, градина, лозе. Разходите не са големи, ако не си купонджия, а моите бяха спестовни. Баща ми си пиеше домашното винце, а дядо ми в кръчма не е стъпвал през живота си. Не помня такова нещо. Изключено!

А едно време режийните разходи бяха нищожни. Ток, парно, телефон, вода и наем на гарсониерата 25-30 лв. За военен наем говоря. Десетина лева. От там нататък яж, пий и се весели. А може и да спестяваш, ама след 91г някак си нямах ищах да спестявам, а си купих апартамент. Към 1996г имах дългове, ама малки. Изплатих си остатъка от заема за апартамента с една-две заплати.
      ВиденоФ да ма Фане за ...
      Не ме интересува какво как са изкарвали или си изкарвал, или какво как са спестявали. Просто примерът ти е тотално нелеп. Защото при същите условия в момента едно семейство щеше да е спестило над 300 000 . Средната заплата в момента е 900 лева а двойно на средната 1800 лева. При 2700 лева на месец няма никакъв проблем ако живеят от продукти от село да спестяват и да си купуват много повече работи. Ако искат разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Е ако забелязваш аз говоря за армията от 50 -60 и 70 те години. 80 те години вече се подготвяше фалита на България и ограбването на българите с външния дълг. На никой не са му се давали пари за армия, след като тези пари е щяло да бъдат ограбени.
        А за армията от Средновековието що не ми говориш? Армията на Калоян.
        Аз ти говоря за 80-90та година.
        И пак повтарям. Армията трябваше да е двойно по-малка. Тогава и живота на населението щеше да е по-богат.
        А пък ако не се бяхме хвърлили в строежа на мегаломанските заводи за тежко машиностроене... Само КТМ Русе що пари глътна...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Ами аз вчера ти дадох домашно да четеш за дресден, научи ли го или пак ще си пишем 2-ки
          Аз когато съм чел за Дрезден...

Кланица 5 чел ли си...

А сега гледай БНТ... слушай какви мъчения, сварени живи хора, одрана 5 см ивица кожа около кръста от жив човек, извадени нокти, отрязани пръсти, отрязани глави...

И всичко под надзора на генералите от окупационната съветска армия и на "прокурора от главната прокуратура на СССР" Вишински, всичко докладвано до Москва и под преки заповеди от Москва...

И днес има "хора", които милеят за руския ботуш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            Даде ама защо за 25 години демокрация умряха 2,5 млн българи? Защо този народ преживял 500г турско робство ще изчезне за 25+25, или 50 години пиндо-европейско робство?
            Ми хората умират бе Макс. Това предполагам не би трябвало да те учудва ако си над 10 годинки.

Средната очаквана продължителност на живота в България всъщност се увеличава доста
            1950 г. е била 62 години
            1955 66 години
            1960 70 години
            1985 година 71 години

И каква изненада 2010 година вече е 74 години

За Русия обаче средната очаквана продължителност на живота за 1985 е била 69 години и след мъдрото ръководство на Путин през 2010 е вече цели ха - пак 69 години

та първо питай що мрът руснаците - защото там нещо не се справят добре. по добре са от Нигерия в това отношение там е само 52 години. но виж Бангладеш ги бие

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Лъжи на непеошници. НПОпки.
              Слушай, слушай и гледай, ... как са драли живи хора, момичета на по 23-4 години...
              Last edited by aleks262; 02.02.2016, 11:27.

Коментар

Гледайте БНТ в момента "Народен дом на терора"... гледайте за какви главорези иде реч... и днес потомците им ще ми рекламират "рая", в който ни бяха заключили...
                Ами аз вчера ти дадох домашно да четеш за дресден, научи ли го или пак ще си пишем 2-ки

Коментар

Гледайте БНТ в момента "Народен дом на терора"... гледайте за какви главорези иде реч... и днес потомците им ще ми рекламират "рая", в който ни бяха заключили...
                  Лъжи на непеошници. НПОпки.

Коментар

Гледам , едно време гледах подобни филми за граничните застави ,как обикновените войници гонеха бабички и овце за да спят с тях и убиваха по 20 човека за 5 дни отпуска.....
                    А и други гадости..... измислени от днешните ръководни фактори за да може хората да забравят миналото си...... и да го сравняват с настоящето....

Коментар

три москвича + апартамент 10 години да не харчат пукнат лев, а само да спестяват. Ако спестяват половината си доходи отиват 20 години.

Че то с една средна заплата сега + една двойна на средната ако спестяваш 10 години без да харчиш нищо ще имаш три нови фолсквагена + три апартамента

Ама проблема е с това че някак си никой не успява да спестява толкова нито сега - нито тогава.

Ами толкоз. Над 20 години. Кажи го 30. При живот на село. Кокошки, прасе, градина, лозе. Разходите не са големи, ако не си купонджия, а моите бяха спестовни. Баща ми си пиеше домашното винце, а дядо ми в кръчма не е стъпвал през живота си. Не помня такова нещо. Изключено!

А едно време режийните разходи бяха нищожни. Ток, парно, телефон, вода и наем на гарсониерата 25-30 лв. За военен наем говоря. Десетина лева. От там нататък яж, пий и се весели. А може и да спестяваш, ама след 91г някак си нямах ищах да спестявам, а си купих апартамент. Към 1996г имах дългове, ама малки. Изплатих си остатъка от заема за апартамента с една-две заплати.
                      ВиденоФ да ма Фане за ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Даде ама защо за 25 години демокрация умряха 2,5 млн българи? Защо този народ преживял 500г турско робство ще изчезне за 25+25, или 50 години пиндо-европейско робство?

Коментар

Мислят си че всички хора са като техните твърди избиратели. С памет на златна рибка, и възможности за критично мислене на ирландски сетер.
                          Избора на норода се свежда до пиндо кучи син

Коментар

• Даде ама защо за 25 години демокрация умряха 2,5 млн българи? Защо този народ преживял 500г турско робство ще изчезне за 25+25, или 50 години пиндо-европейско робство?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                              Помните ли как ко мо не тата ви лъгаха за заплатите в България преди 1990г. През 1962г. средната брутна заплата в България е била 85 лева на месец. Хайде сега извадете от заплатата данък общ доход и ще видите колко чисто са получавали хората през 1962г. в България. Ко мо не тата винаги гледат да ви излъжат.
                              Мислят си че всички хора са като техните твърди избиратели. С памет на златна рибка, и възможности за критично мислене на ирландски сетер.

Коментар

• Помните ли как ко мо не тата ви лъгаха за заплатите в България преди 1990г. През 1962г. средната брутна заплата в България е била 85 лева на месец. Хайде сега извадете от заплатата данък общ доход и ще видите колко чисто са получавали хората през 1962г. в България. Ко мо не тата винаги гледат да ви излъжат.

Коментар

Working...
                                X