Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми толкоз. Над 20 години. Кажи го 30. При живот на село. Кокошки, прасе, градина, лозе. Разходите не са големи, ако не си купонджия, а моите бяха спестовни. Баща ми си пиеше домашното винце, а дядо ми в кръчма не е стъпвал през живота си. Не помня такова нещо. Изключено!
А едно време режийните разходи бяха нищожни. Ток, парно, телефон, вода и наем на гарсониерата 25-30 лв. За военен наем говоря. Десетина лева. От там нататък яж, пий и се весели. А може и да спестяваш, ама след 91г някак си нямах ищах да спестявам, а си купих апартамент. Към 1996г имах дългове, ама малки. Изплатих си остатъка от заема за апартамента с една-две заплати.
ВиденоФ да ма Фане за ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ ако забелязваш аз говоря за армията от 50 -60 и 70 те години. 80 те години вече се подготвяше фалита на България и ограбването на българите с външния дълг. На никой не са му се давали пари за армия, след като тези пари е щяло да бъдат ограбени.
Аз ти говоря за 80-90та година.
И пак повтарям. Армията трябваше да е двойно по-малка. Тогава и живота на населението щеше да е по-богат.
А пък ако не се бяхме хвърлили в строежа на мегаломанските заводи за тежко машиностроене... Само КТМ Русе що пари глътна...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАми аз вчера ти дадох домашно да четеш за дресден, научи ли го или пак ще си пишем 2-ки
Кланица 5 чел ли си...
А сега гледай БНТ... слушай какви мъчения, сварени живи хора, одрана 5 см ивица кожа около кръста от жив човек, извадени нокти, отрязани пръсти, отрязани глави...
И всичко под надзора на генералите от окупационната съветска армия и на "прокурора от главната прокуратура на СССР" Вишински, всичко докладвано до Москва и под преки заповеди от Москва...
И днес има "хора", които милеят за руския ботуш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДаде ама защо за 25 години демокрация умряха 2,5 млн българи? Защо този народ преживял 500г турско робство ще изчезне за 25+25, или 50 години пиндо-европейско робство?
Средната очаквана продължителност на живота в България всъщност се увеличава доста
1950 г. е била 62 години
1955 66 години
1960 70 години
1985 година 71 години
И каква изненада 2010 година вече е 74 години
За Русия обаче средната очаквана продължителност на живота за 1985 е била 69 години и след мъдрото ръководство на Путин през 2010 е вече цели ха - пак 69 години
та първо питай що мрът руснаците - защото там нещо не се справят добре. по добре са от Нигерия в това отношение там е само 52 години. но виж Бангладеш ги бие
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЛъжи на непеошници. НПОпки.Last edited by aleks262; 02.02.2016, 11:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеГледайте БНТ в момента "Народен дом на терора"... гледайте за какви главорези иде реч... и днес потомците им ще ми рекламират "рая", в който ни бяха заключили...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеГледайте БНТ в момента "Народен дом на терора"... гледайте за какви главорези иде реч... и днес потомците им ще ми рекламират "рая", в който ни бяха заключили...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеГледайте БНТ в момента "Народен дом на терора"... гледайте за какви главорези иде реч... и днес потомците им ще ми рекламират "рая", в който ни бяха заключили...
Гледам , едно време гледах подобни филми за граничните застави ,как обикновените войници гонеха бабички и овце за да спят с тях и убиваха по 20 човека за 5 дни отпуска.....
А и други гадости.....измислени от днешните ръководни фактори за да може хората да забравят миналото си......
и да го сравняват с настоящето....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениетри москвича + апартамент 10 години да не харчат пукнат лев, а само да спестяват.Ако спестяват половината си доходи отиват 20 години.
Че то с една средна заплата сега + една двойна на средната ако спестяваш 10 години без да харчиш нищо ще имаш три нови фолсквагена + три апартамента
Ама проблема е с това че някак си никой не успява да спестява толкова нито сега - нито тогава.
Ами толкоз. Над 20 години. Кажи го 30. При живот на село. Кокошки, прасе, градина, лозе. Разходите не са големи, ако не си купонджия, а моите бяха спестовни. Баща ми си пиеше домашното винце, а дядо ми в кръчма не е стъпвал през живота си. Не помня такова нещо. Изключено!
А едно време режийните разходи бяха нищожни. Ток, парно, телефон, вода и наем на гарсониерата 25-30 лв. За военен наем говоря. Десетина лева. От там нататък яж, пий и се весели. А може и да спестяваш, ама след 91г някак си нямах ищах да спестявам, а си купих апартамент. Към 1996г имах дългове, ама малки. Изплатих си остатъка от заема за апартамента с една-две заплати.
ВиденоФ да ма Фане за ...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДаде ама защо за 25 години демокрация умряха 2,5 млн българи? Защо този народ преживял 500г турско робство ще изчезне за 25+25, или 50 години пиндо-европейско робство?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМислят си че всички хора са като техните твърди избиратели. С памет на златна рибка, и възможности за критично мислене на ирландски сетер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеПомните ли как ко мо не тата ви лъгаха за заплатите в България преди 1990г. През 1962г. средната брутна заплата в България е била 85 лева на месец. Хайде сега извадете от заплатата данък общ доход и ще видите колко чисто са получавали хората през 1962г. в България. Ко мо не тата винаги гледат да ви излъжат.
Коментар
-
Помните ли как ко мо не тата ви лъгаха за заплатите в България преди 1990г. През 1962г. средната брутна заплата в България е била 85 лева на месец. Хайде сега извадете от заплатата данък общ доход и ще видите колко чисто са получавали хората през 1962г. в България. Ко мо не тата винаги гледат да ви излъжат.
Коментар
Коментар